Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

benim kuzenim aydilgenin modelinden yaptırdı bi tarafı kısa bi tarafı daha uzun adam zaten özellikle kısa saç kesmeye bayılıyo hatta benim arkadaş listemden bul cansuyu bak profil resmine referans olsun sana

aydilge kim ya laa.tamam canım evden bakarım.cansu arkadaşının fotolarına.tamamdır.pazar günü taksime gidiyomm.hadi sende gel al kocişide.

tabi bencede sizde doğumdan sonra bakın kendinize. Umutmayız çeyrekleri

aydilge kim ya laa.tamam canım evden bakarım.cansu arkadaşının fotolarına.tamamdır.pazar günü taksime gidiyomm.hadi sende gel al kocişide.

aydilge şarkıcı ya la gogıla sörç et bak kız aslında aklıma gelmedi değil hee ama bu ara hep babamlardayız akşam işten çıkıncada oraya gidiyoruz yatmaya ewe sadece pazar günü atarsak kendimizi o tarafa muhakkak görüşelim yahu sen bana randewu alınca saatini yazsana

amannnnnnnnn tuhhhhh bak canım nasıl kısır çekti beeee söyle sıcacık çayın yanında offff offffffff

tamam canım.çok sevinirim valla. Saatide atarım.telefon numaramıda yazarım bidenem.
Ordan limonlu bahçeye gidelim hamiş kalmadan iki tek atalım olmamı ya laa

anam çenem düştü bugün kızlar
kanka bebek şekeri yaptırmayı düşünüyomun hiç araştırdınmı

evet yaa...bunlar kuför falan insanı imrendiriyolar...bak şimdi kuaföre boyaya,föne falan aş erdim..şişcek biyerim...

anam çenem düştü bugün kızlar
kanka bebek şekeri yaptırmayı düşünüyomun hiç araştırdınmı

düşünüyom..araştırdım..aslında nette malzemeleri var çok ucuza,sen onları evde tamamlıyosun.ama onda da çocuğun adını ve doğum tarihini yazamazsın...genelde millet doğum yapılan gün yaptırıyor.üzerinde doğum tarihi ve adı yazıyo..50 adet falan yeter aslında..

tamam canım.çok sevinirim valla. Saatide atarım.telefon numaramıda yazarım bidenem.
Ordan limonlu bahçeye gidelim hamiş kalmadan iki tek atalım olmamı ya laa

iki tek atalım....ahhh.ahhhh...yılbaşı gecesi bile içemedim...nasıl canım çekti biraları..ay ben doğumdan sonra lohusa şerbeti yerine alkol alayım...

gelin kızlar gelin hep beraber gelin ben size börekler pastalar kısırlar yaparım ne kaynatırız ama

karnın acıktı galiba..yemeğe git bari...kısır..evet...hiçte fena fikir değil....kapa çeneni nazan...ağzımın suları klavyeye aktı...

iki tek atalım....ahhh.ahhhh...yılbaşı gecesi bile içemedim...nasıl canım çekti biraları..ay ben doğumdan sonra lohusa şerbeti yerine alkol alayım...

bende içemedim yılbaşı gecesi içimde kaldı. Hahaa alkollu lohusa şerberi olabilir nazo

Eda kız yoksa diyom cumartesimi yapalım bu işi.pazar günü tatil ya.otururz geç saate okadar.olmamı ya la ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…