- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
benim kuzenim aydilgenin modelinden yaptırdı bi tarafı kısa bi tarafı daha uzun adam zaten özellikle kısa saç kesmeye bayılıyo hatta benim arkadaş listemden bul cansuyu bak profil resmine referans olsun sana
ya zaten tüyleri derken..kastettiğim oydu..anladın sen onu...
kız nazooo bizde doğuralım hemen soluğu kuförde alalım süslenelim püslenelim misafirlede akın eder nede olsa evde olcaz bide bebiş gelcek anammmmmmm şaftımız kaycak gene ama olsun misafir iyidir kızlar sizde gelin bebiş tebriğine çeyrek altınları unutmayın
aydilge kim ya laa.tamam canım evden bakarım.cansu arkadaşının fotolarına.tamamdır.pazar günü taksime gidiyomm.hadi sende gel al kocişide.
tabi bencede sizde doğumdan sonra bakın kendinize. Umutmayız çeyrekleri
aydilge şarkıcı ya la gogıla sörç et bakKız aslında aklıma gelmedi değil hee ama bu ara hep babamlardayız akşam işten çıkıncada oraya gidiyoruz yatmaya ewe sadece pazar günü atarsak kendimizi o tarafa muhakkak görüşelim yahu sen bana randewu alınca saatini yazsana
kız nazooo bizde doğuralım hemen soluğu kuförde alalım süslenelim püslenelim misafirlede akın eder nede olsa evde olcaz bide bebiş gelcek anammmmmmm şaftımız kaycak gene ama olsun misafir iyidir kızlar sizde gelin bebiş tebriğine çeyrek altınları unutmayın
evet yaa...bunlar kuför falan insanı imrendiriyolar...bak şimdi kuaföre boyaya,föne falan aş erdim..şişcek biyerim...
anam çenem düştü bugün kızlar
kanka bebek şekeri yaptırmayı düşünüyomun hiç araştırdınmı
tamam canım.çok sevinirim valla. Saatide atarım.telefon numaramıda yazarım bidenem.
Ordan limonlu bahçeye gidelim hamiş kalmadan iki tek atalım olmamı ya laa
gelin kızlar gelin hep beraber gelin ben size börekler pastalar kısırlar yaparım ne kaynatırız ama
iki tek atalım....ahhh.ahhhh...yılbaşı gecesi bile içemedim...nasıl canım çekti biraları..ay ben doğumdan sonra lohusa şerbeti yerine alkol alayım...
tamam canım.çok sevinirim valla. Saatide atarım.telefon numaramıda yazarım bidenem.
Ordan limonlu bahçeye gidelim hamiş kalmadan iki tek atalım olmamı ya laa
iki tek atalım....ahhh.ahhhh...yılbaşı gecesi bile içemedim...nasıl canım çekti biraları..ay ben doğumdan sonra lohusa şerbeti yerine alkol alayım...
o zaman kesinlikle pazar beraberiz okeyde oynarmıyız ya la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?