Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

gökkuşağı merhaba..ben bu topikte yeniyim..genelde böyle az kişimi olur burda?bu arada sende hamilemisin..

merhaba canım.hoşgeldin. Yok canım az kişi olmaz.kızlar yemeğe falan gitmişlerdir.
Ben hamile değilim canım. çalışıyoruz.
Sen hamilemisin?

slm kızlar inşallah herkez iyidir bugün hava çok güzeel tam gezmelik
biraz yürüş yaptım okul dönüşü...artık zor oluyo yürümek kasıklarım ağrıyo çok ağırlaştım.
son 7 haftam kaldı kızlar Allahımın izninle...bu yolda olan herkezi Rabbim kurtarsın

evet hava çok güzel ve biz çalışıyoruz
Az kalmış azizem.allah kurtarsın sağ salim bebeişini alırsın inşallah kucağına.

Ya kızlar kpss ile ilgili bilgisi olan varmı? Ablam 70 almış.bir yere yerleşebilirmi acaba? Yada ne yapması lazım.aslında puanlara göre tercih yapabileceği bi çizelge falan olsada ona göre tercih yapsa ama netten bulamadım yaa.nasıl yapmalı acaba bilen varmıı :44:

benimde 7 haftam kalmıştı azize aynı hafta doğum yapıcaktık. doktorum vazeçti tarihi 11 marta aldı yaaaa. ben izine martın ilk haftası çıkıcam çıkar çıkmazda doğum yapmak istiyodummm

benimde 7 haftam kalmıştı azize aynı hafta doğum yapıcaktık. doktorum vazeçti tarihi 11 marta aldı yaaaa. ben izine martın ilk haftası çıkıcam çıkar çıkmazda doğum yapmak istiyodummm

ama sezeryende 38.hafta dolunca bebek alınıyo 39.haftanın içindeyken...
benim dr.um en geç 28 şubat dedi...öncede ala bilir...bebekte 1hafta önden gidiyo
kilo ve boy olarak haftaya kısmetse dr.gidicem bakalın ne dicek.

biz hesapladık dr.umla 38.haftam bitiyo 39.haftadan 3gün almış oluyom doğum günümde...dr.tam zamanı oluyo dedi.

ben 39. haftayı doldurduğum zaman doğum yapıcam öyle ayarladı doktorum. ama tabi heran erken doğumda oalbilir dedi buda bi olasılık dedi. beklenen doğum tarihinden 3 gün önce alıcak beni doğuma yanii. benimkide 1 hafta önden gidiyo ama anlamadım içerde kalması daha iyi dedi bebek için

Selam hatunlar...Biz geldik oğluşumla...Az önce dr. geldik sonuçlarımızı öğrendik...İdrar tahlilim temiz çıktı enfeksiyon filan kalmamış...İdrar kültürümde güzel çıkmış sadece akıntı gözüküyor dedi...O zaten hep vardı...Veee şeker yükleme testimizde çok güzel çıktı...102 çıkmış...

her dr.farklı düşünüyo canmm...benim normal doğumda 7 mart gözüküyodu en baştan beri...sonra 2mart dedi dr.um.
Erhalde usg ye göre bakıyo dr.um.

GÖKKUŞAĞI canım ablan şuan 70 ile infaz koruma memurluğuna müracat edebilir...Ocak 13-17 arası sağlık bakanlığına müracatlar olacak...24 Ocakta da genel olarak tercih forumları açıklanacak...Bence en doğrusu hergün internette takipte olmak...Çünkü 1 sene boyunca hergün biryerlere alım var...

her dr.farklı düşünüyo canmm...benim normal doğumda 7 mart gözüküyodu en baştan beri...sonra 2mart dedi dr.um.
Erhalde usg ye göre bakıyo dr.um.

usg ye bebeğin önde gitmesi erken doğum sebebi değilmiş o bebeğin haftasına göre daha gelişmiş olduğunu gösterir dedi. napalım bebeğim bakalım doktor amcasını dinleyecek mii

aslında benimde hep aklımda 11 mart vardı tarih uyumlu diye. 11.03.11 :)))))

teşekkür ederim canım benim..

bebişlerini kucaklarına alma zamanı yaklaşan arkadaşlarım, nasılda heyecanlısınız..inşallah bende yavrumu kucağıma alacağım günleri görürüm. Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah( hepimize)...sanki zaman hiç geçmiyor gibi geliyo bana..daha cok erken biliyorum ama gün sayıyorum resmen..oyüzden sizi hiç düşünemiyorum..çünkü sizin doğum tarihiniz daha yakın..Allah sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin( amin.)..isteyen arkadaşlarada aratmasın.

bu arada 3 aylıkken kız a benziyor ama net bişey söylemek için daha erken diyen doktorum, dünkü kontrolümde bebişin cinsiyetini erkek olarak söyledi, küçük bi çıkıntı varmış..pipi si :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…