Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Her hamile eminim ki gün sayıyodur bende saya saya sonuna geldim hayırlı olsun canım oğlun hayırlı bır evlat olur inşallah.Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin.İsteyenlere de tez vakıtte nasip etsin. amin

Ben markete gittim bebek bezi prima aldım yeni doğan 2-5 kg beze bı baktım anaa bu ne küçücük sonra dedim normal ya hops yenı doğan ıslak mendıl aldım onu tavsıye ettıler. eczaneden wee'nın göğus pedi . semabed bebek şampuanı aldım 150 gr. 14.5 mılyon pahalı geldı bana:18: bitene kadar kulancam sonra dalın fılan alırım .Başka şeylerde aldım gitti paracıklar amannn

slmmmm
aytül ben daha onları almadım
yarın inş alayım ya
senin baya az kalmış sancın falan yok mu dr ne diyor?

gülooo nerde yaaaaa bu saate kadar gelmedi

ah kafamm
evt edoşum gelemedim bugün nasılsınız bakem

ohhhh döktürmüşsünüz vallaokou oku gözüm ağrıdı
edoşla aybencik buluşuyolarmış bende bende yolurrrr sizlerle tanışmak istiyorum:84::84: hem okeyide çok severim benide alın ne olur

AYTULLL canım gününü bitirmene 3 günün kalmış...Ağrın sızın sancın var mı...Senin normal doğum olacaktı dimi...

iyidir cnm senden ne haber?kaç gün var teste?
birde sen kızını normal mi doğurdun?kaçıncı haftada?

teste daha çok canım yumoş günlerindeyim şimdilik
normal doğum yaptım canım 38haftalıkdı herşey yolundaydı zaten 36dan sonrası normal diyolar

evet valla. gir dediler içimdeki sesler. gülsüm ümm.yarın edayla buluşuyoruz taksimde. kocişlerde tanışacak..

okudum haberim var yazmıştım görmedin galiba benide alın bende tanışmak istiyorum sizlerle diye yazmıştımm kuzumun dediği gibi züffen züffen

teste daha çok canım yumoş günlerindeyim şimdilik
normal doğum yaptım canım 38haftalıkdı herşey yolundaydı zaten 36dan sonrası normal diyolar

hadi hayırlısı inş.bu ay tutar
benim ilk sezeryandı cnm normal olur mu diye ümitleniyorum:18:

okudum haberim var yazmıştım görmedin galiba benide alın bende tanışmak istiyorum sizlerle diye yazmıştımm kuzumun dediği gibi züffen züffen

tabisi de gülsümüm sende gel tabi.al sende kocişi.nazo bile dayanamadı gelickti antalyalarda taa taksime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…