gülooo nerde yaaaaa bu saate kadar gelmedi
bebişlerini kucaklarına alma zamanı yaklaşan arkadaşlarım, nasılda heyecanlısınız..inşallah bende yavrumu kucağıma alacağım günleri görürüm. Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah( hepimize)...sanki zaman hiç geçmiyor gibi geliyo bana..daha cok erken biliyorum ama gün sayıyorum resmen..oyüzden sizi hiç düşünemiyorum..çünkü sizin doğum tarihiniz daha yakın..Allah sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin( amin.)..isteyen arkadaşlarada aratmasın.
bu arada 3 aylıkken kız a benziyor ama net bişey söylemek için daha erken diyen doktorum, dünkü kontrolümde bebişin cinsiyetini erkek olarak söyledi, küçük bi çıkıntı varmış..pipi si :78:
gülooo nerde yaaaaa bu saate kadar gelmedi
mrb,arkadaşlar.
progesteron hormonunun sınırı kaç olmalı bilen var mı
hu huuu selam arkidişler... :80:
kızzz dürttülermi topiğe git diye çünkü aklımdan valla senle eda geçiyodu gelselerde sohbet etsek diye
iyidir cnm senden ne haber?kaç gün var teste?
birde sen kızını normal mi doğurdun?kaçıncı haftada?
evet valla. gir dediler içimdeki sesler.gülsüm ümm.yarın edayla buluşuyoruz taksimde. kocişlerde tanışacak..
teste daha çok canım yumoş günlerindeyim şimdilik
normal doğum yaptım canım 38haftalıkdı herşey yolundaydı zaten 36dan sonrası normal diyolar
okudum haberim var yazmıştım görmedin galiba benide alın bende tanışmak istiyorum sizlerle diye yazmıştımm kuzumun dediği gibi züffen züffen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?