tabisi de gülsümüm sende gel tabi.al sende kocişi.nazo bile dayanamadı gelickti antalyalarda taa taksime
hadi hayırlısı inş.bu ay tutar
benim ilk sezeryandı cnm normal olur mu diye ümitleniyorum:18:
ahhhh keşke canım keşke eşimde sever arkadaş ortamını felan ama gelemeyizkioysa çok isterdim nazomun dediği gibi kıskandım valla
erkek
kızlar erken olur derler ama Allah bilir
ben ankaradayımm canım
hımm evet ya dimi öyleydi :26: neyse canım olsun sağlık olsun.
bizde buradan dostluğumuzu devam ettiririzzz
4 yaşında
darısı başına inş.tez zamanda
banada dua edersin dimi hayırlısıyla sağ salim doğurayım:18:
ben kocişe yiyecek bişeyler hazırlıycam kızlar.
gelirim yine görüşürüzz
ahaaaaaa kulaklarım boşuna çınlamamışş gülooooomm anamıda böyle sewerim ben adaşsınızhadi atla otobüse gel ben alırım seni gardan bizde kalırsın sabaha kadar çene çalarız sonrada aybenimlen buluşuruz dewam ederiz lak laka nazo çoktan yola çıkmıştır zaten
nasılsın bekim nerdeydin bu saate kadar
offff kafam
burdayımm kızzz özleyin beni istedim bakem yokluğum farkediliyomu dedim
hem bayağıdır burdayım seni bekliyom sen nerde kaldın
neyse gel öpemmmuhhhhhhhhhhhh
kız ben senin yokluğunu fark etmezmiyim deliii
bende daha ne yapim bi otobüste girmedim avrupa yakasında çalışıyorum anadolu yakasında oturuyorum 18:00 de hem işten hem KKdan çıktım ewe girdim KKya girdim daha ne edim
ah canım benimmmm
abooooo kız evle işi tek yakada toplama gibi bi şansın yokmu:26:zor olur hergün öle çekilirmi
sorma gülom öyleydi 29 ekime kadar hemde 10 dk yürüme mesafesindeydi şimdi ondan o kadar zor geliyoki 1.5 saat yol gidip gelmekeşim bu tarafta çok iyi bir işe girdi 1 senedir kowalıyodu zaten onun 8.30 başlıyo mesaisi benim sorun olmuyo geç kalmam 5 senedir nazım geçiyo artık patrona alıştı bana hemde annemlerde bu tarafta diye hani hamile kalırsam zaten işten çıkıcam diye taşınıwerdik hamile kalanakadar gidip gelicem mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?