Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

tabisi de gülsümüm sende gel tabi.al sende kocişi.nazo bile dayanamadı gelickti antalyalarda taa taksime

ahhhh keşke canım keşke eşimde sever arkadaş ortamını felan ama gelemeyizkioysa çok isterdim nazomun dediği gibi kıskandım valla

hadi hayırlısı inş.bu ay tutar
benim ilk sezeryandı cnm normal olur mu diye ümitleniyorum:18:

hayırlısı tabi canım
bilmemki sezeryandan sonra normal bazen oluyo diyolar ama ben pek zannetmiyorum ilkin kızmı erkekmi

hımm evet ya dimi öyleydi :26: neyse canım olsun sağlık olsun.
bizde buradan dostluğumuzu devam ettiririzzz

ah canım benimm bigün nasip olursa tanışırızda belli olmaz
herkezle tanışmak isterim görmeden böle sevdim sizleri görsem ne olur bilemem bide nazomla tanışmak onu görmek isterim

ahaaaaaa kulaklarım boşuna çınlamamışş gülooooomm anamıda böyle sewerim ben adaşsınız hadi atla otobüse gel ben alırım seni gardan bizde kalırsın sabaha kadar çene çalarız sonrada aybenimlen buluşuruz dewam ederiz lak laka nazo çoktan yola çıkmıştır zaten

aha edoşum gelmiş aybenle senin lafını ediyoduk
kıızzz valla bende seni seviyom
ahhhhh valla elimde olsa hemen gelirim

nasılsın bekim nerdeydin bu saate kadar

offff kafam
burdayımm kızzz özleyin beni istedim bakem yokluğum farkediliyomu dedim
hem bayağıdır burdayım seni bekliyom sen nerde kaldın
neyse gel öpemm muhhhhhhhhhhhh

offff kafam
burdayımm kızzz özleyin beni istedim bakem yokluğum farkediliyomu dedim
hem bayağıdır burdayım seni bekliyom sen nerde kaldın
neyse gel öpemm muhhhhhhhhhhhh

kız ben senin yokluğunu fark etmezmiyim deliii
bende daha ne yapim bi otobüste girmedim avrupa yakasında çalışıyorum anadolu yakasında oturuyorum 18:00 de hem işten hem KKdan çıktım ewe girdim KKya girdim daha ne edim

ah canım benimmmm
abooooo kız evle işi tek yakada toplama gibi bi şansın yokmu:26:zor olur hergün öle çekilirmi

ah canım benimmmm
abooooo kız evle işi tek yakada toplama gibi bi şansın yokmu:26:zor olur hergün öle çekilirmi

sorma gülom öyleydi 29 ekime kadar hemde 10 dk yürüme mesafesindeydi şimdi ondan o kadar zor geliyoki 1.5 saat yol gidip gelmek eşim bu tarafta çok iyi bir işe girdi 1 senedir kowalıyodu zaten onun 8.30 başlıyo mesaisi benim sorun olmuyo geç kalmam 5 senedir nazım geçiyo artık patrona alıştı bana hemde annemlerde bu tarafta diye hani hamile kalırsam zaten işten çıkıcam diye taşınıwerdik hamile kalanakadar gidip gelicem mecbur

hayırlısı olsun canım inş.tez zamnada hamiş kalırsında okadar yolu çekmezsin anneler yakın olman iyi ben çoooooooooookkk uzağım4saat yol var aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…