hayırlısı olsun canım inş.tez zamnada hamiş kalırsında okadar yolu çekmezsin anneler yakın olman iyi ben çoooooooooookkk uzağım4saat yol var aramızda
edoşum yaaaaa sen geldin ben çıkıyom eşim oturacak birazda ikinci üniversiteye hazırlanıyo ders çalışacakmış yarın güzel gezmeler
çokta uzak değilmiş be gülom tabi yanı başındaki olması gibi olmaz ama onada şükür istanbulda doğmuş büyümüş biri olduğumdan trafiğinide iyi bilirim bazen istanbul içinde bi yerden biyere gitmek o kadar sürüyo
tamam tatlım iyi dersler eşine...
sen fırsatını bulursa gir gene ben buralardayım öpüyorum canım arkadaşım
ben geldimmmmm
bağlantım koptu kızlar yaa...
slmmmm
aytül ben daha onları almadım
yarın inş alayım ya
senin baya az kalmış sancın falan yok mu dr ne diyor?
nedenki sorunmu var canım
AYTULLL canım gününü bitirmene 3 günün kalmış...Ağrın sızın sancın var mı...Senin normal doğum olacaktı dimi...
ah canım benimm bigün nasip olursa tanışırızda belli olmaz
herkezle tanışmak isterim görmeden böle sevdim sizleri görsem ne olur bilemem bide nazomla tanışmak onu görmek isterim
1 haftam kaldı doktora en son 1 ay önce fılan gıtmıştım sağ karın tarafımda sancı vardı dıye gıtmıştım rendevu tarıhım daha gelmemişti her neyse gıttım bışey çıkmadı . sancın kanaman vs. olursa gel dedi daha bende bışey yok 14 ocak verılen tarıh önümüzde ki hafta içi giderim bışey olmazsa eğerhayırlısıyla allahım kolay etsin hepimize isteyenlerede nasip etsin sende nasıl gıdıor
Bi tık yok şuanda tam 7 günüm kaldı haftaya bugun doğum vaktım. az kaldı sancım fılan gelmezse çarşamba doktora gıderım ne var ne yok dıye ilk çocuk normal inşallah bı sorun çıkmazsasenın nasıl gıdıo
amanınnnn aytulum çok çok az kalmış...inşaallah çok çok bir doğumla al yazmalın selvi boylunu kucağına alırsın...asya ismini bu filmden dolayı ayrı bir severim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?