Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

edoşum yaaaaa sen geldin ben çıkıyom eşim oturacak birazda ikinci üniversiteye hazırlanıyo ders çalışacakmış yarın güzel gezmeler

hayırlısı olsun canım inş.tez zamnada hamiş kalırsında okadar yolu çekmezsin anneler yakın olman iyi ben çoooooooooookkk uzağım4saat yol var aramızda

çokta uzak değilmiş be gülom tabi yanı başındaki olması gibi olmaz ama onada şükür istanbulda doğmuş büyümüş biri olduğumdan trafiğinide iyi bilirim bazen istanbul içinde bi yerden biyere gitmek o kadar sürüyo

edoşum yaaaaa sen geldin ben çıkıyom eşim oturacak birazda ikinci üniversiteye hazırlanıyo ders çalışacakmış yarın güzel gezmeler

tamam tatlım iyi dersler eşine...
sen fırsatını bulursa gir gene ben buralardayım öpüyorum canım arkadaşım

valla bana çok geliyo ama bunada şükür 10-12saat olsa ne ederdim demi amaistanbula hiç gelmedim ama busene düşünüyoruz nasip olursa hayırlısı bakalım traiği kötü diyolar hatta amcamın kızları var sürekli arayıp istanbula taşınmamızı istiyolar ama kocişin gönlü olmuyo

tamam tatlım iyi dersler eşine...
sen fırsatını bulursa gir gene ben buralardayım öpüyorum canım arkadaşım

çıkamıyomki valla dur bakalım diğer odaya gitti inş.gelince istemez neyse isterse cıngal çıkarırım oturur gerisin geriye

kızlar konuşun hadi vermedim adama bilgisayarı

huuuuuuuuu edoş ne ediyon gıııı:79:

bana müsade kızlar gözlerim ağrıyo sonra görüşürüz öpüyorummm kendinize iyi bakın

slmmmm
aytül ben daha onları almadım
yarın inş alayım ya
senin baya az kalmış sancın falan yok mu dr ne diyor?

1 haftam kaldı doktora en son 1 ay önce fılan gıtmıştım sağ karın tarafımda sancı vardı dıye gıtmıştım rendevu tarıhım daha gelmemişti her neyse gıttım bışey çıkmadı . sancın kanaman vs. olursa gel dedi daha bende bışey yok 14 ocak verılen tarıh önümüzde ki hafta içi giderim bışey olmazsa eğer hayırlısıyla allahım kolay etsin hepimize isteyenlerede nasip etsin sende nasıl gıdıor

AYTULLL canım gününü bitirmene 3 günün kalmış...Ağrın sızın sancın var mı...Senin normal doğum olacaktı dimi...

Bi tık yok şuanda tam 7 günüm kaldı haftaya bugun doğum vaktım. az kaldı sancım fılan gelmezse çarşamba doktora gıderım ne var ne yok dıye ilk çocuk normal inşallah bı sorun çıkmazsa senın nasıl gıdıo

günaydın.....
yine bir cumartesi sabahı işyerinden uykulu gözlerle açılışı yapayım....

ah canım benimm bigün nasip olursa tanışırızda belli olmaz
herkezle tanışmak isterim görmeden böle sevdim sizleri görsem ne olur bilemem bide nazomla tanışmak onu görmek isterim

zabah zabah ne kadar onöre oldum anlatamam gülsümüm...bende hepinizi çok seviyorum,tanışmak,görmek isterim..ah yakın olsa gidip gelmek isterim...inşaallah eve internet bağlatabilirsek canlı canlı msn den görüşürük..hem ben ankarayada gelirim..memleketime giderkene yolumun üstü..

amanınnnn aytulum çok çok az kalmış...inşaallah çok çok bir doğumla al yazmalın selvi boylunu kucağına alırsın...asya ismini bu filmden dolayı ayrı bir severim..

Allah yardımcın olsun canım benim...

Benim gayet iyi gidiyor...Dün tahlil sonuçlarımıda aldım...İdrar tahlilim temiz çıktı enfeksiyondan kurtulmuşum...İdrar kültürümde akıntı çıktı o hep zaten vardı veee şeker yükleme testim harika 102 çıktı...Daha ne isterim ki...

amanınnnn aytulum çok çok az kalmış...inşaallah çok çok bir doğumla al yazmalın selvi boylunu kucağına alırsın...asya ismini bu filmden dolayı ayrı bir severim..

Yolun sonuna geldim Amin cnm darısı başınıza inş. Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin isteyenlerede aratmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…