Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Hepimizin canım Allah bı avazda kurtarsın hepimizi Bi sorun olmamasına sevındım .Benımde şeker testım aç karnına 80 di şeker yüklemesi yapıldı 90 oldu normaldı zaten zeka testlerını yaptırmadım diğerlerini yaptırdım onlar temizdi.Öyle işte geriye kalan bebişlerimiz onlarıda kucağımıza alsak hayırlısıyla

selam kızlarrr biz dün aybenimle buluştuk harika vakit geçirdik çok sewdik birbirimizi hatta ayrılamayıp geceyi bizde tamamladık kocalarımızda çok iyi anlaştı haftayada biz aybenlerdeyiz hatta birde resmimizi ekledim gece 02:00 civarı olsa gerek becerebildim mi bilmiyorum ama :26:

Eklentiler

• $resimm 276.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 16
slm kızlar fazla vaktim yok hemen sizi haberdar edeyim dedim.Oğluşum dün akşam saat 8 de dünyaya gözlerini açtı.11 gün erken geldi yavrum şuan iyiyiz evdeyiz normal doğum oldu.Ama gerçekten doğum kolay iş değilmiş birde bana suni sancı verdiler bu yüzden biraz zordu.Ama çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz.Allah doğumu bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın inşallah.Bebek bekleyenlerede tez zamanda müjdeli haberi yaşamayı nasip etsin. Hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz

canım benim gözün aydın aldın demek oğluşunu kucağına çok sewindim ikinizinde iyi olmasına
Allah nazarlardan saklasın ikinizide

Oh oohh maşallah...

Ooohhhhh...Maşallah...Tosun paşa fazla duramadı demek içeride...Sende hayırlısıyla kurtulup meleğini kucağına aldınya Rabbim sizleri korusun...Oğluşun kaç kilo ve nekadar boyunda dünyaya geldi canım...Bu arada müsait olduğun bir zamanda doğum hikayenide bekliyoruz canım...

ahh canımm masallahh darısı basımızaaaaaa ınsallahhhh...

canım benim tebrik ederim.maşallah nazar değmesin size.

eda cımmm.canım benim.
çok güzel zaman geçirdik ya.herşey için sağolun.çok sevindim tanıştığıma valla.süper bir hafta sonuydu.kamil'i de çok sevdik. çok güzel de ağırladınız bizi.allah razı olsun.haftaya bizdesiniz mutlaka bekliyoruz. resmi yüklemişsin.süüpperiizz ama dimi.dimi kızlarrr. nazooo sence ki ki ki....
diğer resimleride at bence edoşum.

rabişim canmm Allah analı babalı büyütsün canmm...kurtuldun çok şükür.
sıra bende inşallah...negüzel normal doğum yaptın.

ohhhhh negüzel siniz öle demek kocişleride buluşturdunuz

canım benim bizde uzun zamandır bu kadar keyifli vakit geçirmemiştik iyikide buluşmuşuz kamilcimde sizi çok sewmiş gittiğinizden beri konuşup duruyoruz şöyle güzeldi böyle güzeldi diye ne ağırlaması :78: bişi yapamadıkki yetmedi zaman bize haftaya daha bol waktimiz olucak sizde inşallah diğer resimleride atayım bariii senden onay olmadan koymıyayım dedim kızlaaaaaaaaaaar yorumlarınızı alalım lütfennn

daha ne olsun bitanem.içtenliğiniz yeterdi. çok keyifli çok güzel bir zaman geçirdik.bizde sürekli sizden bahsettik. evet haftaya daha çok zamanımız olacak.gelirken hatta tabu yuda getiri kocişlerin resminide at bencede. evet kızlarrrr başka yorumlar

canım benimm karşılıklı olmasa olmazdı getiririz tabi tabuyuda süper olucak resimlerin hepsini attım bakalım beyenicekmisin(iz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…