Allah yardımcın olsun canım benim...
Benim gayet iyi gidiyor...Dün tahlil sonuçlarımıda aldım...İdrar tahlilim temiz çıktı enfeksiyondan kurtulmuşum...İdrar kültürümde akıntı çıktı o hep zaten vardı veee şeker yükleme testim harika 102 çıktı...Daha ne isterim ki...
slm kızlar fazla vaktim yok hemen sizi haberdar edeyim dedim.Oğluşum dün akşam saat 8 de dünyaya gözlerini açtı.11 gün erken geldi yavrum şuan iyiyiz evdeyiz normal doğum oldu.Ama gerçekten doğum kolay iş değilmiş birde bana suni sancı verdiler bu yüzden biraz zordu.Ama çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz.Allah doğumu bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın inşallah.Bebek bekleyenlerede tez zamanda müjdeli haberi yaşamayı nasip etsin. Hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz
selam kızlarrr biz dün aybenimle buluştuk harika vakit geçirdik çok sewdik birbirimizi hatta ayrılamayıp geceyi bizde tamamladık kocalarımızda çok iyi anlaştı haftayada biz aybenlerdeyizhatta birde resmimizi ekledim gece 02:00 civarı olsa gerek becerebildim mi bilmiyorum ama :26:
slm kızlar fazla vaktim yok hemen sizi haberdar edeyim dedim.Oğluşum dün akşam saat 8 de dünyaya gözlerini açtı.11 gün erken geldi yavrum şuan iyiyiz evdeyiz normal doğum oldu.Ama gerçekten doğum kolay iş değilmiş birde bana suni sancı verdiler bu yüzden biraz zordu.Ama çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz.Allah doğumu bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın inşallah.Bebek bekleyenlerede tez zamanda müjdeli haberi yaşamayı nasip etsin. Hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz
selam kızlarrr biz dün aybenimle buluştuk harika vakit geçirdik çok sewdik birbirimizi hatta ayrılamayıp geceyi bizde tamamladık kocalarımızda çok iyi anlaştı haftayada biz aybenlerdeyizhatta birde resmimizi ekledim gece 02:00 civarı olsa gerek becerebildim mi bilmiyorum ama :26:
eda cımmm.canım benim.
çok güzel zaman geçirdik ya.herşey için sağolun.çok sevindim tanıştığıma valla.süper bir hafta sonuydu.kamil'i de çok sevdik. çok güzel de ağırladınız bizi.allah razı olsun.haftaya bizdesiniz mutlaka bekliyoruz. resmi yüklemişsin.süüpperiizz ama dimi.dimi kızlarrr. nazooo senceki ki ki....
diğer resimleride at bence edoşum.
canım benim bizde uzun zamandır bu kadar keyifli vakit geçirmemiştik iyikide buluşmuşuz kamilcimde sizi çok sewmiş gittiğinizden beri konuşup duruyoruz şöyle güzeldi böyle güzeldi diyene ağırlaması :78: bişi yapamadıkki yetmedi zaman bize haftaya daha bol waktimiz olucak sizde inşallah diğer resimleride atayım bariii senden onay olmadan koymıyayım dedim kızlaaaaaaaaaaar yorumlarınızı alalım lütfennn
ohhhhh negüzel siniz öledemek kocişleride buluşturdunuz
ohhhhh negüzel siniz öledemek kocişleride buluşturdunuz
daha ne olsun bitanem.içtenliğiniz yeterdi. çok keyifli çok güzel bir zaman geçirdik.bizde sürekli sizden bahsettik. evet haftaya daha çok zamanımız olacak.gelirken hatta tabu yuda getirikocişlerin resminide at bencede. evet kızlarrrr başka yorumlar
teşekkürler azizeeeeinşallah bigün hepimiz aynı karede olabiliriz neden olmasın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?