Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

vayyyyyyyyyy fıstıklara bak hele süper görünüyosunuz kızlar kıskandım haaaaaa

beğensemmi beğenmesemmi bilemedim karar verdim beğenmedim
haksızmıyım nazom bizi ektiler kendileri biraraya gelip eğlendiler bide nispet yapar gibi foto komuşlarbeğenmiyorum zorlamıı

(buarada edayla ayben duymasın gerçekten çoookkkk beğendim eşlerlede iyi çıkmışlar yakışıyolar Rabbim mutluluklarını daim etsin bir ömür boyu mutluluk huzur yakalrını bırakmasın inş.canlarım benim)

Son düzenleme:
kimselerde yok iki gündür giremedim sohbeti özledim yaaaaaaaaa:95:

inş.nazom internet al görüşürüz ne zaman istersen yolun düşerse beklerim dert ortaklarımı tanımak isterim

Maşallah canım arkadaşım sağlılı hayırlı uzun ömürlü şanslı bir adam olur inşallah. Torunlarınıda görürsün inşallah

kızlarrrrrrrrrrr günaydın,

müjde vereyim dedim HAMİLEYİM cumartesi ve pazar test yaptım cumartesi günü geç ve silik çizgi çıktı, pazar sabahı yaptım ilk idrarla 2 dakika içinde çok koyu olmasada ikinci çizgi çıktı darısı Gülsüm ün Eda nın ve Ayben in başına inşallah... çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:

mehtapppppppppp.inanmıyorum yaaa.ciddimisin??? nasıl sevindim anlatamam.eda ile beraber hafta sonu seni konuştuk.merak ettik mehtap ne yaptı acaba dedik.çok güzel bir haber bu ya . çok mutlu oldum yaaaa.tebrik ederim canım.... yehuuuuuuuuuuuuu

evet canım bende inanmıyorum şok oldum hatta hala inanmıyorum sanırım kalp atışlarını duymadan da inanamıyacağım, şükürler olsun. Darısı hepinizin başına çok mutluyum ayben anlatamam ama yaşayamıyorum sevincimi korkuyorum kimyasal olur diye

canım korkma.rahat ol.kötü düşünme hemen. Hamilesin işte.tadını çıkar.
Ekstra dan ne yaptın da hamiş kaldın kız bizede anlat

canım korkma.rahat ol.kötü düşünme hemen. Hamilesin işte.tadını çıkar.
Ekstra dan ne yaptın da hamiş kaldın kız bizede anlat

Yumurtlama testi ve amut canım ve en önemlisi dua ettim canım ben aslında 9. gün yumurtlamaya başlıyormuşum ben hep beklerdim 14. günden sonra diye.

yumurtlama testi ve amut canım ve en önemlisi dua ettim canım ben aslında 9. Gün yumurtlamaya başlıyormuşum ben hep beklerdim 14. Günden sonra diye.

yok canım 14.gün herkeste değişiyor işte.beklememek lazım.fabrika açılır açılmaz başlamak lazım çalışmalara
Bakalım inşallah geliriz arkandan sırayla canım.benim daha çooook var günüme yaww. Neyse takmıyorum artık canı nezaman isterse gelsin bebişim. Ama çokta geç kalmasın

ticker im nasıl olmuş tatlım

rabişte doğum yapmış ayyyyyyyyyyyy kızlarsüpersiniz sabah sabah keyfim yerine geldi
haftaya doktor kontrolüm var kızlarrrr heyecenlıyım şimdiden

Yumurtlama testi ve amut canım ve en önemlisi dua ettim canım ben aslında 9. gün yumurtlamaya başlıyormuşum ben hep beklerdim 14. günden sonra diye.

Allahıma şükürler olsun....bu belirti mi..şu belirti mi...hamilemiyim değilmiyim derdi bitti..mehtaptan kurtulduk......
canımmmm....canıgönülden tebrik ederim..Allah analı babalı büyütsün...sakın korkma kimyasal falan değil bu sefer ki...

Allah razı olsun canım benim ama farkettin mi bilmem bu ay belirtim falan var demedim hiç sadece test yaptım ertesi gün 2. çizgi çıkmış diye bildirdim.

nazo şaka maka ben çok mutluyum ama kimseye belli etmemeye çalışıyorum sevinemiyoruz eşimle ne zaman gideyim sence doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…