selam kızlarrr biz dün aybenimle buluştuk harika vakit geçirdik çok sewdik birbirimizi hatta ayrılamayıp geceyi bizde tamamladık kocalarımızda çok iyi anlaştı haftayada biz aybenlerdeyizhatta birde resmimizi ekledim gece 02:00 civarı olsa gerek becerebildim mi bilmiyorum ama :26:
zabah zabah ne kadar onöre oldum anlatamam gülsümüm...bende hepinizi çok seviyorum,tanışmak,görmek isterim..ah yakın olsa gidip gelmek isterim...inşaallah eve internet bağlatabilirsek canlı canlı msn den görüşürük..hem ben ankarayada gelirim..memleketime giderkene yolumun üstü..
slm kızlar fazla vaktim yok hemen sizi haberdar edeyim dedim.Oğluşum dün akşam saat 8 de dünyaya gözlerini açtı.11 gün erken geldi yavrum şuan iyiyiz evdeyiz normal doğum oldu.Ama gerçekten doğum kolay iş değilmiş birde bana suni sancı verdiler bu yüzden biraz zordu.Ama çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz.Allah doğumu bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın inşallah.Bebek bekleyenlerede tez zamanda müjdeli haberi yaşamayı nasip etsin. Hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz
kızlarrrrrrrrrrr günaydın,
müjde vereyim dedim HAMİLEYİM cumartesi ve pazar test yaptım cumartesi günü geç ve silik çizgi çıktı, pazar sabahı yaptım ilk idrarla 2 dakika içinde çok koyu olmasada ikinci çizgi çıktı darısı Gülsüm ün Eda nın ve Ayben in başına inşallah... çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:
mehtapppppppppp.inanmıyorum yaaa.ciddimisin??? Nasıl sevindim anlatamam.eda ile beraber hafta sonu seni konuştuk.merak ettik mehtap ne yaptı acaba dedik.çok güzel bir haber bu ya . çok mutlu oldum yaaaa.tebrik ederim canım.... Yehuuuuuuuuuuuuu
evet canım bende inanmıyorum şok oldum hatta hala inanmıyorum sanırım kalp atışlarını duymadan da inanamıyacağım, şükürler olsun. Darısı hepinizin başına çok mutluyum ayben anlatamam ama yaşayamıyorum sevincimi korkuyorum kimyasal olur diye
canım korkma.rahat ol.kötü düşünme hemen. Hamilesin işte.tadını çıkar.
Ekstra dan ne yaptın da hamiş kaldın kız bizede anlat
yumurtlama testi ve amut canım ve en önemlisi dua ettim canım ben aslında 9. Gün yumurtlamaya başlıyormuşum ben hep beklerdim 14. Günden sonra diye.
yok canım 14.gün herkeste değişiyor işte.beklememek lazım.fabrika açılır açılmaz başlamak lazım çalışmalara
Bakalım inşallah geliriz arkandan sırayla canım.benim daha çooook var günüme yaww. Neyse takmıyorum artık canı nezaman isterse gelsin bebişim. Ama çokta geç kalmasın
MEHTAP tebrik ederim sabah sabah ne güzel bir haber bu Allah tamamına erdirsin diyelim
Allah razı olsun canım benim ben hala inanımıyorum adet tarihim yarın ama bekleyip öyle doktora gideceğim canım
Yumurtlama testi ve amut canım ve en önemlisi dua ettim canım ben aslında 9. gün yumurtlamaya başlıyormuşum ben hep beklerdim 14. günden sonra diye.
Allahıma şükürler olsun....bu belirti mi..şu belirti mi...hamilemiyim değilmiyim derdi bitti..mehtaptan kurtulduk......
canımmmm....canıgönülden tebrik ederim..Allah analı babalı büyütsün...sakın korkma kimyasal falan değil bu sefer ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?