- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
Allah razı olsun canım benim ama farkettin mi bilmem bu ay belirtim falan var demedim hiç sadece test yaptım ertesi gün 2. çizgi çıkmış diye bildirdim.
nazo şaka maka ben çok mutluyum ama kimseye belli etmemeye çalışıyorum sevinemiyoruz eşimle ne zaman gideyim sence doktora?
mehtaaaaaaaap coooook sewındım canım arkadasım gözümüz aydın allah cokkk sewındım ya nette sorun war cepten gırdım smılelerı göremıyorum ama en kısa zamanda döktürcem canım arkadasım senın ıçın mehtap gebe mehtap gebeeee
mehtaaaaaaaap coooook sewındım canım arkadasım gözümüz aydın Allah cokkk sewındım ya nette sorun war cepten gırdım smılelerı göremıyorum ama en kısa zamanda döktürcem canım arkadasım senın ıçın mehtap gebe mehtap gebeeee
eda cımmm.canım benim.
çok güzel zaman geçirdik ya.herşey için sağolun.çok sevindim tanıştığıma valla.süper bir hafta sonuydu.kamil'i de çok sevdik. çok güzel de ağırladınız bizi.allah razı olsun.haftaya bizdesiniz mutlaka bekliyoruz. resmi yüklemişsin.süüpperiizz ama dimi.dimi kızlarrr. nazooo senceki ki ki....
diğer resimleride at bence edoşum.
1 hafta geçmesini bekle..biliyorum bu bi hafta sana bir ömür gibi gelicektir ama sabret..sakın kan testi falan yaptırma..kendine dikkat et..ağır kaldırma..topuklu giyme..ilişkiye girme...hoplayıp zıplama ve bol bol bol bol bol SU iç...2 gün sonra tekrar test yap çizgi giderek koyulaşıyorsa hiç korkma zaten...seni çok iyi anlıyorum için kaynar,yüreğinde volkan patlar ama içindeki o kuşku sebebiyle adam gibi sevinemezsin...sevin sevin....o minnacık kan pıhtısı içinde bir canlıya dönüşmeye başladı bile...bi oğlannnn daha geliyo....
allah razı olsun canım benim darısı en kısa zamanda sizlerin başına ay gülsümümde gelse duysa oda bu haberi
çizgi gittikçe koyulaşıyor canım ben çarşamba dan beri yapıyorum dün resmen ortaya çıktı tabi dediğin gibi 2 gün sonra gene yaparım. benim cumadan beri başım dönüyordu o yüzden eşimin ısrarı ile test yaptım hatta eczande ölçtürdük tansiyonumu 5 e düşmüştü allah çok şükür midemde bulanmıyor geçenkinde adetime 1 kala kusmaya başlamıştım sadece sağ kasığım pıt pıt diye atıyor o kadar ama gögüslerimi görseniz taş gibiler elleyemiyorum bile
anaaam kuzum benım nasılda ıstıyo herkes bılsın ben olsam heralde yoldan geçenlerı çevırırdım hamılleyım dıye cok ıyıı anlıyorum we canı yürekten yasıyorum heyecanını canımm arkadasım gebe arkadasım (nazar boncugu ıfadesı) :)
çok tatlısın canım arkadaşım şu an ağlamak istiyorum ya bol bol dua edeceğim sizlere canlarım benim
çok güzel başladım pazartesi gününe yaa.mehtapımın sayesinde.
Hadi bakalım kızlar sıra bizde.gülsüm eda hadi bakalım.ben en sonuncuyum zaten. Ilk sizden alalım güzel haberleri
çok güzel başladım pazartesi gününe yaa.mehtapımın sayesinde.
Hadi bakalım kızlar sıra bizde.gülsüm eda hadi bakalım.ben en sonuncuyum zaten. Ilk sizden alalım güzel haberleri
hiç mi utanmadınız o fotoları oraya koyarken......bu hatunlarında canı çeker demediniz....şaka bir yana hepiniz çok tatlısınız...ve bu topiğin böyle arkadaşlık ve dostluklara sebeb olduğunu görmek ayrıca çok güzel...devam edin...
bence ilk sen hamile kalacaksın
hiç mi utanmadınız o fotoları oraya koyarken......bu hatunlarında canı çeker demediniz....şaka bir yana hepiniz çok tatlısınız...ve bu topiğin böyle arkadaşlık ve dostluklara sebeb olduğunu görmek ayrıca çok güzel...devam edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?