amanınnnnnn bensiz pijama partisi yapmış bu gacılar....aybeni görmüştüm...ama edoşum sende çok tatlıymışsın kız...yerim ben senin o elma yanaklarını...
nazom kız saçlarım nasıl olmuş sence?? kociş bayıldı. valla kendi dedi ikince kez aşık oldum sana dedi.
kuyruğumu da çoook kıskandı. güzel karım diye seviyor beni dün
yapma yawww. hayırlısı inşallah.ben öncelik veriyorum kızlara valla. önce gülsüm ve eda hamiş kalsınnnnnnnn
slm kızlar fazla vaktim yok hemen sizi haberdar edeyim dedim.Oğluşum dün akşam saat 8 de dünyaya gözlerini açtı.11 gün erken geldi yavrum şuan iyiyiz evdeyiz normal doğum oldu.Ama gerçekten doğum kolay iş değilmiş birde bana suni sancı verdiler bu yüzden biraz zordu.Ama çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz.Allah doğumu bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın inşallah.Bebek bekleyenlerede tez zamanda müjdeli haberi yaşamayı nasip etsin. Hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz
kızlarrrrrrrrrrr günaydın,
müjde vereyim dedim HAMİLEYİM cumartesi ve pazar test yaptım cumartesi günü geç ve silik çizgi çıktı, pazar sabahı yaptım ilk idrarla 2 dakika içinde çok koyu olmasada ikinci çizgi çıktı darısı Gülsüm ün Eda nın ve Ayben in başına inşallah... çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:
ben dün anneme söyledim 2 aya kalmaz hamile kalır diyo annemde kürtajdan 5 ay sonra ablama hamiile kalmış kürtajdan sonra hemen hamile kalınırmış öyle dedi vallahi annemin yalancısıyım
edoş ayben kızlarr ne tatlısınızz siz öylee yaaaaaaaaaa. bende istiyom kıskandım haaaaaaaaaaaaa
edoş ayben kızlarr ne tatlısınızz siz öylee yaaaaaaaaaa. bende istiyom kıskandım haaaaaaaaaaaaa
oh oh maşallah maşallahbenim arkadaşım dünya güzeli zaten sewilmeyecek gibi değilkiii
teşekkür ederim canım benimmmm. sende gel kızzz.
teşekkürler :78: hayde ayarlayalım bigün hepberaber toplanalım
kızlarr pazartesine iki ggüzel haberle girdikk. Rabiş canım hayırlı olsunn ne güzel bebişini kucağına aldın artık darısı bizlere:)))))))
kız mehtoşşş demiştik sana o ilk yaptığın testtne belliydii bişilerr olduğuuu:)))) tebriklerrrrrrr
mehtabımmmm ne kadar çokkk sevindim anlatamam vaktim yok bi bakem dedim ama bu güzel haberi alınca yazmadan edemedim rabbim tamamına erdirsin canım benim inş.hayırlısıyla kucağına alırsın ohhhhhhhhhhhhh yaaaaaaa sabah sabah ne güzel geldi
canım benim allah razı olsun senden dualarını hiç eksik etmedin, şimdi sıra bende hepiniz için dua edeceğm
neredesiniz kızlarr sizz. ben anadolu yakasındayımm. şişko topalak bişii oldumm(((
bence sonuncu benim kızlar ünwanımı kimselere wermem 20 aydır bayrak bende:92: siz aranızda karar werin ilk kim hamiş kalcak aybenim we gülom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?