Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

amanınnnnnn bensiz pijama partisi yapmış bu gacılar....aybeni görmüştüm...ama edoşum sende çok tatlıymışsın kız...yerim ben senin o elma yanaklarını...

şişkoyum we sewgi arsızıyım yi beni sew beniiii biz yaza planı yaptık sendeyiz nazooo

nazom kız saçlarım nasıl olmuş sence?? kociş bayıldı. valla kendi dedi ikince kez aşık oldum sana dedi.
kuyruğumu da çoook kıskandı. güzel karım diye seviyor beni dün

oh oh maşallah maşallah benim arkadaşım dünya güzeli zaten sewilmeyecek gibi değilkiii

yapma yawww. hayırlısı inşallah.ben öncelik veriyorum kızlara valla. önce gülsüm ve eda hamiş kalsınnnnnnnn

ben dün anneme söyledim 2 aya kalmaz hamile kalır diyo annemde kürtajdan 5 ay sonra ablama hamiile kalmış kürtajdan sonra hemen hamile kalınırmış öyle dedi vallahi annemin yalancısıyım

kızlarr pazartesine iki ggüzel haberle girdikk. rabiş canım hayırlı olsunn ne güzel bebişini kucağına aldın artık darısı bizlere:)))))))

kız mehtoşşş demiştik sana o ilk yaptığın testtne belliydii bişilerr olduğuuu:)))) tebriklerrrrrrr

ben dün anneme söyledim 2 aya kalmaz hamile kalır diyo annemde kürtajdan 5 ay sonra ablama hamiile kalmış kürtajdan sonra hemen hamile kalınırmış öyle dedi vallahi annemin yalancısıyım

hadi ya annenemi söyledin canım benimmmmmmmmm
inşallah canım.hepimizi beraber kalsak ne süper bişey olur yaaa

mehtabımmmm ne kadar çokkk sevindim anlatamam vaktim yok bi bakem dedim ama bu güzel haberi alınca yazmadan edemedim Rabbim tamamına erdirsin canım benim inş.hayırlısıyla kucağına alırsın ohhhhhhhhhhhhh yaaaaaaa sabah sabah ne güzel geldi

saol canım benim hala inanmıyorum ya

:84:herkezler nere gitmiş yaaaaaaaaaa
kimseler yokkkkkkkk yalnızımmm

canım benim allah razı olsun senden dualarını hiç eksik etmedin, şimdi sıra bende hepiniz için dua edeceğm

canım benim allah razı olsun senden dualarını hiç eksik etmedin, şimdi sıra bende hepiniz için dua edeceğm

ayağını sürü mehtabım arkandan gelelim
ayyyy heralde en son ben hamiş olacam herkez alacak bebişleri en son ben eskilisteye bakıyorumda ne çok bekleyen kalmış herkez hoooooooooooppp aldı bebişleri ben hala beklemedeyim neyse hayırlısı
dualarını bekliyorum canım cidden çok sevindim yaaaa

:118::118::118::118::118::118:

mehtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaappp gebeeeeeeeeeeeeeeeeee

bence sonuncu benim kızlar ünwanımı kimselere wermem 20 aydır bayrak bende :92: siz aranızda karar werin ilk kim hamiş kalcak aybenim we gülom

bence sonuncu benim kızlar ünwanımı kimselere wermem 20 aydır bayrak bende :92: siz aranızda karar werin ilk kim hamiş kalcak aybenim we gülom

hoooppp orda dur bakalım böle diyenleri çok gördük çok şükür hepside hamiş kaldılar şimdi sıra sende kesin buay hamişsin sonrada ayben ben demirbaşım bana bikaç aydaha var
sıra
1 adeşum
2 aybenim
3yenigelen olursa onlarrr
sıra yok bana çünkü daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…