kızlarrrrrrrrrrr günaydın,
müjde vereyim dedim HAMİLEYİM cumartesi ve pazar test yaptım cumartesi günü geç ve silik çizgi çıktı, pazar sabahı yaptım ilk idrarla 2 dakika içinde çok koyu olmasada ikinci çizgi çıktı darısı Gülsüm ün Eda nın ve Ayben in başına inşallah... çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:
ben dün anneme söyledim 2 aya kalmaz hamile kalır diyo annemde kürtajdan 5 ay sonra ablama hamiile kalmış kürtajdan sonra hemen hamile kalınırmış öyle dedi vallahi annemin yalancısıyım
bende anadolu yakası canım ümraniye tepeüstü sen nerdesin merak etme benim göbek seninkinden fazladır iddaa ediyorum
slm kızlar fazla vaktim yok hemen sizi haberdar edeyim dedim.Oğluşum dün akşam saat 8 de dünyaya gözlerini açtı.11 gün erken geldi yavrum şuan iyiyiz evdeyiz normal doğum oldu.Ama gerçekten doğum kolay iş değilmiş birde bana suni sancı verdiler bu yüzden biraz zordu.Ama çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz.Allah doğumu bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın inşallah.Bebek bekleyenlerede tez zamanda müjdeli haberi yaşamayı nasip etsin. Hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz
ama bana bir yıl oldu
Her hamile eminim ki gün sayıyodur bende saya saya sonuna geldimhayırlı olsun canım oğlun hayırlı bır evlat olur inşallah.Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin.İsteyenlere de tez vakıtte nasip etsin. amin
kızlarrrrrrrrrrr günaydın,
müjde vereyim dedim HAMİLEYİM cumartesi ve pazar test yaptım cumartesi günü geç ve silik çizgi çıktı, pazar sabahı yaptım ilk idrarla 2 dakika içinde çok koyu olmasada ikinci çizgi çıktı darısı Gülsüm ün Eda nın ve Ayben in başına inşallah... çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım...Allah senınde yardımcın olsun , tez vakıtte bebeğine kavuşursun inşallah
Hello millett ...
hoşgeldin canım.
Bugun sıkıcı bir gün, ya da bana öyle geliyoo..işteyim, yoğunum, başım ağrıyor
eve gitmek istiyorummmmm
mehtapcım çok sevindim inan..hayırlı olsun..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..dikkat et kendine..bundan sonra bebişi düşünerek hareket etmen gerekiyor
Benimde aklım sendeydii Çookkk sevindim adına:118::118: Allah tamamını erdirsin fazla yorma kendini
sağol canım benim allahta seni bir avazda kurtarsın inşallah, sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olur bebişin
hoşbulduk canımm.. Yok bana göre sıkıcı değl pazartesi olmasına rağmen ama işlerim çooook. Bir türlü başlayamadım tam anlamıyla. Bende eve gitmek istiyorum aslında
kıııız mehtappp az anlat yahu nasıl hissediyosun benim içim içime sığmıyor ayol kendimde nasıl olucam kimbilir
Epidural Doğum - Dr. Kağan Kocatepe - İzle, Dinle, İndir - VideoLife ya ben izleyip izleyıp ağlıyorum ya uff
nasıl hissetsin.görümüyormusun içinde sürekli korku endişe. normal olarak ben onu anlayabiliyorum.daha önce benim yaşadığı kötü tecrübeler var. ama onları unut artık mehtapım. tadını çıkar.nekadar kafaya takarsan endişelenirsen bişeyler oluyor allah korusun.bende hep kötü şeyler düşünmüştüm hep korkmuştum. düşünme kötü şeyler tamammı. kalp atışlarınıda duyacaksın allahın izniyle.
kendini neden yıpratıyosun...neden ağlıyosun???
böyle şeyler izlememelisinpsikolojini etkileme lütfen, kendin için, bebeğin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?