Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

mehtapcım çok sevindim inan..hayırlı olsun..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..dikkat et kendine..bundan sonra bebişi düşünerek hareket etmen gerekiyor

ben dün anneme söyledim 2 aya kalmaz hamile kalır diyo annemde kürtajdan 5 ay sonra ablama hamiile kalmış kürtajdan sonra hemen hamile kalınırmış öyle dedi vallahi annemin yalancısıyım

ama bana bir yıl oldu

Hayırlı uğurlu olsunnn Bende hala tık yok Erkekler demekki daha erken gelıyormuş.Kimin erkek bebeği olsa erken gelıyo . çok sevındım darısı bekleyenlerın başına

ama bana bir yıl oldu

ah kuzum yaa özür dilerim seni üzmek istemedim :26: bence seninde en yakın zamanda gelicek bebişin sen hiç üzülme daha önce olmuş şimdi neden olmasın ikinizde sağlıklı insanlarsınız çok şükür sen hiç üzülme canım arkadaşım

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım...Allah senınde yardımcın olsun , tez vakıtte bebeğine kavuşursun inşallah

Benimde aklım sendeydii Çookkk sevindim adına:118::118: Allah tamamını erdirsin fazla yorma kendini

hoşgeldin canım.
Bugun sıkıcı bir gün, ya da bana öyle geliyoo..işteyim, yoğunum, başım ağrıyor
eve gitmek istiyorummmmm

hoşbulduk canımm.. Yok bana göre sıkıcı değl pazartesi olmasına rağmen ama işlerim çooook. Bir türlü başlayamadım tam anlamıyla. Bende eve gitmek istiyorum aslında

mehtapcım çok sevindim inan..hayırlı olsun..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..dikkat et kendine..bundan sonra bebişi düşünerek hareket etmen gerekiyor

Çok teşekkür ederim canım benim, birde kalp atışlarını duysam benden iyisi olmayacak, umarım sağlıklı bir gebelik olur ya

sağol canım benim allahta seni bir avazda kurtarsın inşallah, sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olur bebişin

kıııız mehtappp az anlat yahu nasıl hissediyosun benim içim içime sığmıyor ayol kendimde nasıl olucam kimbilir

hoşbulduk canımm.. Yok bana göre sıkıcı değl pazartesi olmasına rağmen ama işlerim çooook. Bir türlü başlayamadım tam anlamıyla. Bende eve gitmek istiyorum aslında

haftanın her ilk günü yaşadığım gibi; pazartesi sendromundayım şuanda..yarın kendime gelirim ancak...
evimizde olsak şimdi fenamı olurdu :))

mehtapcım herşeyin hayırlısı dememişmiydik? sabırla beklemeni söylemiştik , bak Allah hayırlısıyla sana da nasip etti..nasıl heyecanlısındır :))) bende ilk öğrendiğimde çok ağlamıştım, o gece uyuyamamıştım...kontrole gittiğin gün kalp atışlarını duyarsın
ne zaman gideceksin?

kıııız mehtappp az anlat yahu nasıl hissediyosun benim içim içime sığmıyor ayol kendimde nasıl olucam kimbilir

nasıl hissetsin.görümüyormusun içinde sürekli korku endişe. normal olarak ben onu anlayabiliyorum.daha önce benim yaşadığı kötü tecrübeler var. ama onları unut artık mehtapım. tadını çıkar.nekadar kafaya takarsan endişelenirsen bişeyler oluyor allah korusun.bende hep kötü şeyler düşünmüştüm hep korkmuştum. düşünme kötü şeyler tamammı. kalp atışlarınıda duyacaksın allahın izniyle.

nebilim aybenim ya sanki ben hamile kalsam hep sewinçli mutlu olurum hiç endişe duymam aklıma kötü şeyler getirmem gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…