kendini neden yıpratıyosun...neden ağlıyosun???
Böyle şeyler izlememelisinPsikolojini etkileme lütfen, kendin için, bebeğin için.
kıııız mehtappp az anlat yahu nasıl hissediyosun benim içim içime sığmıyor ayol kendimde nasıl olucam kimbilir
nebilim aybenim ya sanki ben hamile kalsam hep sewinçli mutlu olurum hiç endişe duymam aklıma kötü şeyler getirmem gibi geliyor
haftanın her ilk günü yaşadığım gibi; pazartesi sendromundayım şuanda..yarın kendime gelirim ancak...
evimizde olsak şimdi fenamı olurdu :))
mehtapcım herşeyin hayırlısı dememişmiydik? sabırla beklemeni söylemiştik , bak Allah hayırlısıyla sana da nasip etti..nasıl heyecanlısındır :))) bende ilk öğrendiğimde çok ağlamıştım, o gece uyuyamamıştım...kontrole gittiğin gün kalp atışlarını duyarsın
ne zaman gideceksin?
ben celduuuuuuuuummmmm
hoşgeldin canuuummm. Duydunmu mehtap hamişşşşşşşşşşşşşşşşş
evet ya allahıma çok şükürler olsun çok heyecanlıyım, endişeleniyorum. ben en iyisi haftaya cumartesi doktora gideyim.
eee senin koca senin sinirleri alıyor.öyle bir kocanın yanında böyle düşünmen çok normal valla. Süpersinizzz
neyse bende gidem bari zaten bugün pazartesinin verdiği durgunlukla kimseler konuşmuyo bende kursdan erken geldim dedim sohbet edek kimseler yokdir neyse sonra yine girerim
bak ya war sende war bi alınganlık durgunluk gebemisin nesin gel buraya gitme biyerebide öpemm
bende burdayım
kız ben ne dedimki ne alınganlığı işlerimi halledem dedim kuşum yoksa neye alınayım
görünmüyosun gülom pek girmiyosunda eskisi kadar özlüyorum seni bilesin nasılsın bakalım keyifsiz gördüm seniçalışmalar nasıl gidiyo senin tarih neydi tam :26:
bak edoşum yine sessizleşti burası işlerim var görem gelirim bidenem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?