Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kendini neden yıpratıyosun...neden ağlıyosun???
Böyle şeyler izlememelisin Psikolojini etkileme lütfen, kendin için, bebeğin için.

kesinlikle katılıyorum.izlememen lazım.delimisin dahada korkarsın.bırak kendini doktorlara onlar yapması gerekeni bilirler.

kıııız mehtappp az anlat yahu nasıl hissediyosun benim içim içime sığmıyor ayol kendimde nasıl olucam kimbilir

Naıl hissedeyim canım şuan midem ekşiyor ve feci uykum var, kendime kızıyor sigara içitim diye bugün, ama ben kalp atışını duymadan hamileyim diyemeceğim heralde ya

evet ya allahıma çok şükürler olsun çok heyecanlıyım, endişeleniyorum. ben en iyisi haftaya cumartesi doktora gideyim.

hoşgeldin canuuummm. Duydunmu mehtap hamişşşşşşşşşşşşşşşşş

hojbuldum kuşuuumm
duydum canım sabah oynadım görmedinmi hopladım zıpladım hatta sırada yaptım
sonraki edoş edoşdan sonra sen ben daha belli değil şimdilik hayırlısı

evet ya allahıma çok şükürler olsun çok heyecanlıyım, endişeleniyorum. ben en iyisi haftaya cumartesi doktora gideyim.

kafana takma mehtapcım sakin ol düşünme özellikle kötü şeyler getirme aklına bak bebişinde etkilenir sen artıkım çift canlısın doktora gidene kadar sabır ondan sonra rahatlarsın bak geliyo oğluşun

Dedim: "Çok yalnızım."
Dedi: "Ben sana çok yakınım."
Dedim: "Bunca günahım var, hangisinin TÖVBE'sini yapayım?"
Dedi: "ALLAH bütün günahları bağışlayandır."
...Dedim: "Yine bağışlar mısın?
...Dedi: "ALLAH'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur."
Dedim: "Rabbim benim senden başka kimim var?"
Dedi: "ALLAH kuluna kâfi değil mi?"

sözler hoşuma gitti paylaşamak istedim

eee senin koca senin sinirleri alıyor.öyle bir kocanın yanında böyle düşünmen çok normal valla. Süpersinizzz

dimi 3 senede benide bu kıwama getirdi bende artık onun gibiyim mutlu pozitif sinirlenmeyen (çoğu zaman) sizde süpersiniz walla yaaa özledim bileee

neyse bende gidem bari zaten bugün pazartesinin verdiği durgunlukla kimseler konuşmuyo bende kursdan erken geldim dedim sohbet edek kimseler yokdir neyse sonra yine girerim

neyse bende gidem bari zaten bugün pazartesinin verdiği durgunlukla kimseler konuşmuyo bende kursdan erken geldim dedim sohbet edek kimseler yokdir neyse sonra yine girerim

bak ya war sende war bi alınganlık durgunluk gebemisin nesin gel buraya gitme biyere bide öpemm

kız ben ne dedimki ne alınganlığı işlerimi halledem dedim kuşum yoksa neye alınayım

görünmüyosun gülom pek girmiyosunda eskisi kadar özlüyorum seni bilesin nasılsın bakalım keyifsiz gördüm seni çalışmalar nasıl gidiyo senin tarih neydi tam :26:

görünmüyosun gülom pek girmiyosunda eskisi kadar özlüyorum seni bilesin nasılsın bakalım keyifsiz gördüm seni çalışmalar nasıl gidiyo senin tarih neydi tam :26:

yok be giriyom sen beni görmüyon demekki ufak defekde değilim ama
fotolarınıza yorum yaptım görmedinmi
tarih 23ocak canım umutsuz bekleyiş başladı
çalışmalr aralıksız devam iyi gidiyo senden ne haber amutlar nasıl gidiyo

bak edoşum yine sessizleşti burası işlerim var görem gelirim bidenem

aaaaaaaa bak edada gitmiş bende gidem barriiii yaaaaaaaaaa

bak edoşum yine sessizleşti burası işlerim var görem gelirim bidenem

kız bilg. kasam masanın altında yanlışlıkla bi tekme attım kapandı :18: şimdi arkadaş saolsun masanın üstüne kurdu tırstım muhasebe programına bişi olursa yanarım :18:

benimde tam gaz olmasada ii ama amut hiç olmadı bu ay benimde umutsuz anlıycağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…