kız bilg. kasam masanın altında yanlışlıkla bi tekme attım kapandı :18: şimdi arkadaş saolsun masanın üstüne kurdu tırstım muhasebe programına bişi olursa yanarım :18:
benimde tam gaz olmasada ii ama amut hiç olmadı bu aybenimde umutsuz anlıycağın
kız bilg. kasam masanın altında yanlışlıkla bi tekme attım kapandı :18: şimdi arkadaş saolsun masanın üstüne kurdu tırstım muhasebe programına bişi olursa yanarım :18:
benimde tam gaz olmasada ii ama amut hiç olmadı bu aybenimde umutsuz anlıycağın
heee bide pazar günü çok yoğun pembe akıntım oldu regl oldum sandım hatta regl sancısıda wardı sonra kanama kesilince ağrıda kesildi hiç bişi anlamadım bugünde beyaz beyaz top top akıntım war :95:
kız yerleşme kanaması dedikleri olmasın ayy inş.öledir güzelliğine bide hamilelik eklensin inş.bütün kalbimle dua ediyorum
ay gülomm beni güzelmi buluyosun sen :78: sen beni bide bana sor kocamda olmasa beni pohpohlayan aynaya bakasım yok tamamen kaybederdim özgüwenimi...Allah razı olsun senden gülom bende senin we burdaki herkes için dua ediyorum inşallah kabul olur
kız delüüüüüüüüüüü valla çok güzelsin şakamaka değil haaaa böle bi şirineliğin var yanakların tondik tondik pekbi gözel fıstığım içimden gelenleri sölüyom içimden gelmese sölemem
anaaam mest oldum ne güzel sewdin beni öyleeearsızlaşır hep isterim ama hee şımartma beni nazoda yanaklarımı sewdi böün çok sewgi arsızı oldum bennnn :118::118:
iste şekerim canın sağolsun güzel görünce bizde güzel sözler bitmez :82:
bende seni çok beyeniyorum bu arada maşallahın war kim derki bu hatun 1 çocuk anası boyuna posuna kaşına gözüne maşallah yane güloom
ben güzel buluyorum seni sen ne karışıyosun bana
ay gülomm beni güzelmi buluyosun sen :78: sen beni bide bana sor kocamda olmasa beni pohpohlayan aynaya bakasım yok tamamen kaybederdim özgüwenimi...Allah razı olsun senden gülom bende senin we burdaki herkes için dua ediyorum inşallah kabul olur
merhaba arkadaşlar topikimiz hayırlı olsun.
bebişlerinin göbüşüne konmasını isteyenler,
bebişleri göbüşüne konanlar gelin beraber bu güzel yolda ilerleyelim
BEBİŞİM GÖBÜŞÜME KONDU DİYENLER
2010 ŞUBAT=ErenSezen.......ERKEK
2010 ŞUBAT=C_N ...............KIZ
2010 MART=Misivam .............KIZ
2010 NİSAN=Erkil.................ERKEK
2010 NİSAN=Sibelcimcime...............ERKEK
2010 NİSAN=Y.S.M.İ.N.................ERKEK
2010 NİSAN=Sera81................KIZ
2010 MAYIS=Aytulll................KIZ
2010 MAYIS=Cennetkokulum...........ERKEK
2010 MAYIS=Sürmelim.............KIZ
2010 MAYIS=Bayankelebek
2010 HAZİRAN=Aydnkl.................ERKEK
2010 HAZİRAN=Azize...............KIZ
2010 HAZİRAN=doublebump............ ERKEK
2010 AĞUSTOS=WELCOME...........ERKEK
2010 AĞUSTOS=dscopur
2010 EYLÜL=Nazo7..............ERKEK
2010 EYLÜL=tulin34
2010 EKİM=vesade
2010 KASIM=Derin26
2010 ARALIK=hlyclk
2011 OCAK=xerporter
:13: BEBİŞİM GÖBÜŞÜME KONSUN DİYENLER
=gfr.................................................27 ARALIK
=GÖKKUŞAĞI.....................................26 ARALIK
=yslzytn............................................27 ARALIK
=ravzanur..........................................15 OCAK.
hamarat hatun yine döktürcen kesintamam canım kolay gelsin sana görüşürüz öptümm
ayben baya yoğun çalışıyomuş yaaa bide iki kişilermiş önceden yanındakini çıkarmışlar tek başına yetişmeye çalışıyo canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?