Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

heee bide pazar günü çok yoğun pembe akıntım oldu regl oldum sandım hatta regl sancısıda wardı sonra kanama kesilince ağrıda kesildi hiç bişi anlamadım bugünde beyaz beyaz top top akıntım war :95:

anaaaaammm kız sen neymişsin bi tekmeyle bilgisayar kapandıysa vay seni kızdıranların haline
hayırlısı olsun edoşum inş.tez zamanda gelir bebişin

heee bide pazar günü çok yoğun pembe akıntım oldu regl oldum sandım hatta regl sancısıda wardı sonra kanama kesilince ağrıda kesildi hiç bişi anlamadım bugünde beyaz beyaz top top akıntım war :95:

kız yerleşme kanaması dedikleri olmasın ayy inş.öledir güzelliğine bide hamilelik eklensin inş.bütün kalbimle dua ediyorum

kız yerleşme kanaması dedikleri olmasın ayy inş.öledir güzelliğine bide hamilelik eklensin inş.bütün kalbimle dua ediyorum

ay gülomm beni güzelmi buluyosun sen :78: sen beni bide bana sor kocamda olmasa beni pohpohlayan aynaya bakasım yok tamamen kaybederdim özgüwenimi...Allah razı olsun senden gülom bende senin we burdaki herkes için dua ediyorum inşallah kabul olur

kız delüüüüüüüüüüü valla çok güzelsin şakamaka değil haaaa böle bi şirineliğin var yanakların tondik tondik pekbi gözel fıstığım içimden gelenleri sölüyom içimden gelmese sölemem

anaaam mest oldum ne güzel sewdin beni öyleee arsızlaşır hep isterim ama hee şımartma beni nazoda yanaklarımı sewdi böün çok sewgi arsızı oldum bennnn :118::118:

anaaam mest oldum ne güzel sewdin beni öyleee arsızlaşır hep isterim ama hee şımartma beni nazoda yanaklarımı sewdi böün çok sewgi arsızı oldum bennnn :118::118:

iste şekerim canın sağolsun güzel görünce bizde güzel sözler bitmez :82:

iste şekerim canın sağolsun güzel görünce bizde güzel sözler bitmez :82:

bende seni çok beyeniyorum bu arada maşallahın war kim derki bu hatun 1 çocuk anası boyuna posuna kaşına gözüne maşallah yane güloom

bende seni çok beyeniyorum bu arada maşallahın war kim derki bu hatun 1 çocuk anası boyuna posuna kaşına gözüne maşallah yane güloom

hadi canım sende tamam yaşımı göstermediğmi felan sölerlerde güzellik okadarda değil

ben güzel buluyorum seni sen ne karışıyosun bana

aaaaaaaa ne vuruyon ııııı Allah kafam tamam bişey demedikozaman senin kadar değil diyelim
burdaki hemen hemen herkez gördü beni du bakem bide nazoma gösterem yarın unutmazsam bakalım o ne diyecek

bana müsade edoşum birazdan çıkacağım alışverişe gidecem görüşürüz öptüüüümm

mehtaappp tebrikler canmmm çoook sevindim yaaaa hayırlı uğurlu olsun 2011 ilk hamilesi oldun Allah tamamına erdirsin inşallah
kendine dikkat et canmm bi 10 gün bekle dr.gitmek için.

eda cım delimisin sen yaa.neden kendine haksızlık ediyorsun? maşallah çok güzlesin bitanemmmç.biraz kilo versen çoook daha süper olacaksın canımmm.bende kendimi güzel bulmam. benden güzelsin bir kere ya laa

hamarat hatun yine döktürcen kesin tamam canım kolay gelsin sana görüşürüz öptümm

yok gııı buara fazla bişey yapmıyom biraz kilo fazlamız var eşimle gerçi senin elin durmaz diyolar ama tutuyorum kendimieşimde diyo 2günde bir börek tatlı felan yapsan diye ama yok diyorum garibim dayanamıyo pek sever hamur işini

ayben baya yoğun çalışıyomuş yaaa bide iki kişilermiş önceden yanındakini çıkarmışlar tek başına yetişmeye çalışıyo canımm

evet eda sana bahsetmiştim ya.mail attım sıkıntılarımı diye. üst yönetim geri dönüş yaptı mailime. sıkıntılarınızı güzel bir uslup ve yapıcı bir şekilde paylaştığınız için ve çözüm aradığınız için sizi tebrik ederim demiş.anladığım kadarı ile bu sıkıntılar sizin iyi niyetinizden kaynaklanıyor demiş. bununla ilgili düzeltici faaliyeti kızlı bir şekilde hayata geçireceğiz diye yazmış.benim mail gönderdiğim herkese göndermiş.nasıl mutlu oldum anlatamam. bakalım düzelicek inşallah bişeyler yehuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…