azizem listeyide güncellesen
ben 23 ocak edaş 25 aybende sölesin yaz canım
ben 31 ocak yaaaaaa.offffff çok uzadı geçen ay yüzünden :95:
kızzzzz dur hırpalama kendini benimde öle oldu biliyosun 4gün gecikti ama benim döngüm 24olduğundan biraz erken aybenim ocak ayı mehtapla açıldı seninle kapanır inş.
eda cım delimisin sen yaa.neden kendine haksızlık ediyorsun? maşallah çok güzlesin bitanemmmç.biraz kilo versen çoook daha süper olacaksın canımmm.bende kendimi güzel bulmam. benden güzelsin bir kere ya laa
evet eda sana bahsetmiştim ya.mail attım sıkıntılarımı diye. üst yönetim geri dönüş yaptı mailime. sıkıntılarınızı güzel bir uslup ve yapıcı bir şekilde paylaştığınız için ve çözüm aradığınız için sizi tebrik ederim demiş.anladığım kadarı ile bu sıkıntılar sizin iyi niyetinizden kaynaklanıyor demiş. bununla ilgili düzeltici faaliyeti kızlı bir şekilde hayata geçireceğiz diye yazmış.benim mail gönderdiğim herkese göndermiş.nasıl mutlu oldum anlatamam. bakalım düzelicek inşallah bişeyler yehuuuuuuuuuuu
oyyy aybenim saolasın ya şu kilolar yüüzünden kendime küstüm aslında dediğin gibi şu 8 kiloyu bi wersem bende beyencem kendimikız nerem senden güzel fıstık gibisin sen beee bennlen bu tartışmaya hiç girme göz war nizam war yanii
ben 31 ocak yaaaaaa.offffff çok uzadı geçen ay yüzünden :95:
süper olmuş ya geri dönüş yapmaları bile umut werici çok sevindim vallahi inşallah en yakın zamanda gerekli iyileştirmeyi yaparlarda sende rahatlarsın stresli bi ortamda çalışmak feci olmalıı
edoş aybenim hiç kendinize haksızlık etmeyin ikinizde maşallah fıstık gibisiniz bukadar mütavazi olmayın
30 ocakta benim doğum günüsüm senin bebik haberinle benim doğum günümü birleştirir kutlarız kız böcekim benimm
ben kendimi güzel bulmadığımdan herkes bana güzel geliyor. sende güzelsin canım dediğim gibi biraz kilo versen tamamdır canım. maşallah maşallah maşallahhh.sana demiştim aslında kilo vermen çok basit. abur cuburu kes. biraz dikkat et okadar. ben ekmek yemiyorum mesela.sadece sabah kahvaltıda 3-4 dilim okadar. sende böyle başla istersen.ekmeği ver abur cuburu kes bak nasıl gidiyor kilolar.
sağol canım benim.ama bence sende kendine haksızlık ediyorsun.çoooooooooooooooooook güzelsinnnnnnnnnnnnnnnnn gülsümüm..
aaaaaaaa bugün ikinci bu sözü duyuşum sağolun canlarım benim bende kilo versem iyi olacak ama işte veremiyorum
neyse canlar ben kaçar ezanda okundu daha alışverişe gideceğim byyyyy akşam görüşürüz
ayben kim? Gökkuşağı senmisin canmm?
evet benim azizem.aşkolsun okadar ismim geçiyor burda
gördün ewdeki abur cubur we tatlıları diimine pis boğazlı bi gacıyım ben yaaa
canmm ism geçiyo evetben senle yslzytn karıştırdım isimleri... ama ismin çok güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?