Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ben 31 ocak yaaaaaa.offffff çok uzadı geçen ay yüzünden :95:

kızzzzz dur hırpalama kendini benimde öle oldu biliyosun 4gün gecikti ama benim döngüm 24olduğundan biraz erken aybenim ocak ayı mehtapla açıldı seninle kapanır inş.

kızzzzz dur hırpalama kendini benimde öle oldu biliyosun 4gün gecikti ama benim döngüm 24olduğundan biraz erken aybenim ocak ayı mehtapla açıldı seninle kapanır inş.

inşallah canım yaaaa. topu topu kaldık şurda 4 kız.inşallah kapatırız bu ay.

eda cım delimisin sen yaa.neden kendine haksızlık ediyorsun? maşallah çok güzlesin bitanemmmç.biraz kilo versen çoook daha süper olacaksın canımmm.bende kendimi güzel bulmam. benden güzelsin bir kere ya laa

oyyy aybenim saolasın ya şu kilolar yüüzünden kendime küstüm aslında dediğin gibi şu 8 kiloyu bi wersem bende beyencem kendimi kız nerem senden güzel fıstık gibisin sen beee bennlen bu tartışmaya hiç girme göz war nizam war yanii

süper olmuş ya geri dönüş yapmaları bile umut werici çok sevindim vallahi inşallah en yakın zamanda gerekli iyileştirmeyi yaparlarda sende rahatlarsın stresli bi ortamda çalışmak feci olmalıı

ben kendimi güzel bulmadığımdan herkes bana güzel geliyor. sende güzelsin canım dediğim gibi biraz kilo versen tamamdır canım. maşallah maşallah maşallahhh.sana demiştim aslında kilo vermen çok basit. abur cuburu kes. biraz dikkat et okadar. ben ekmek yemiyorum mesela.sadece sabah kahvaltıda 3-4 dilim okadar. sende böyle başla istersen.ekmeği ver abur cuburu kes bak nasıl gidiyor kilolar.

edoş aybenim hiç kendinize haksızlık etmeyin ikinizde maşallah fıstık gibisiniz bukadar mütavazi olmayın

süper olmuş ya geri dönüş yapmaları bile umut werici çok sevindim vallahi inşallah en yakın zamanda gerekli iyileştirmeyi yaparlarda sende rahatlarsın stresli bi ortamda çalışmak feci olmalıı

evet canım anlattığım gibi feci. oturup ağladığımı bilirim. bu bana umut oldu.bakalım bişeyler olacak sanırım.

gördün ewdeki abur cubur we tatlıları diimi ne pis boğazlı bi gacıyım ben yaaa

sağol canım benim.ama bence sende kendine haksızlık ediyorsun.çoooooooooooooooooook güzelsinnnnnnnnnnnnnnnnn gülsümüm..

aaaaaaaa bugün ikinci bu sözü duyuşum sağolun canlarım benim bende kilo versem iyi olacak ama işte veremiyorum
neyse canlar ben kaçar ezanda okundu daha alışverişe gideceğim byyyyy akşam görüşürüz

tamam canım.akşam görüşürüzzzz.byeeee

gördün ewdeki abur cubur we tatlıları diimi ne pis boğazlı bi gacıyım ben yaaa

evet gördüm canım.öncelikle onlar bittikten sonra bir süre eve sokmaman.yada abur cubur alacaksan lıght şeylerden al.lıght mısırlı şeyler var mesela onlardan alabilirsin illa bişeyler yemek istiyorsan.kilo yapıcı şeyler almamaya dikkat et.ve ekmeği kes.sadece kahvaltıda. faydasını göreceksinn canımmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…