evet gördüm canım.öncelikle onlar bittikten sonra bir süre eve sokmaman.yada abur cubur alacaksan lıght şeylerden al.lıght mısırlı şeyler var mesela onlardan alabilirsin illa bişeyler yemek istiyorsan.kilo yapıcı şeyler almamaya dikkat et.ve ekmeği kes.sadece kahvaltıda. faydasını göreceksinn canımmmm.
bu dikkat ediyor halim bide :78: aslında bi kessem cildimde düzelir sanırsam ben iyisimi başlıyayım diyete yaa bebikede ön hazırlık olur
mehtaappp tebrikler canmmm çoook sevindim yaaaa hayırlı uğurlu olsun 2011 ilk hamilesi oldun Allah tamamına erdirsin inşallah
kendine dikkat et canmm bi 10 gün bekle dr.gitmek için.
çok sağol canım benim ama çok şaşkınım kimyasaldan dolayı bir garip oldum ya, doktora gideyimde kalp atışlarını duyayımda allahın izni ile o zaman keyfini bol bol çıkarırım.
azize seninde çok az kalmış gülüm hadi maaşallah, rabbim kolay doğumlar nasip etsin
çok sağol canım benim ama çok şaşkınım kimyasaldan dolayı bir garip oldum ya, doktora gideyimde kalp atışlarını duyayımda allahın izni ile o zaman keyfini bol bol çıkarırım.
azize seninde çok az kalmış gülüm hadi maaşallah, rabbim kolay doğumlar nasip etsin
anaaam birde dikkat ediyor halim diyor yaa
cildinde düzelir tabi çekirdek çerez fındık bunlar yağlı şeyler sivilce yapar tabi. bunları bırak canım.bencede bebeğede hazırlık olur kesinlikle. bugün pazartesi ve başla bugün. diyet değil sadece biraz dikkat etmek.
çok pis gaza geldim bugün başlıyorum akşama çekirdek fındık cewiz yok:78:
bende çok pis gaza getiririmşaka bir yana gerçekten bırak abur cuburu. çok çabuk kilo vericeksin.
ya ben spor ypmadan werebilceğimi sanmıyorum çok sert etim :78: abur cuburu we ekmeği kesince bile kilo weremiyorum sporla bile zor oluyo 2 ayda anca 4 kilo falan werebilmişliğim olmuştu ama sağlığım açısındanda faydalı şeyler olmadığından elbette kesicem illa zayıflamak için değil
Exporter tebrik ederim hamileymişsin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bu arada Azize benim oğluşum oluyor listeye yazabilirsin canım
kızlarrrrrrrrrrr günaydın,
müjde vereyim dedim HAMİLEYİM cumartesi ve pazar test yaptım cumartesi günü geç ve silik çizgi çıktı, pazar sabahı yaptım ilk idrarla 2 dakika içinde çok koyu olmasada ikinci çizgi çıktı darısı Gülsüm ün Eda nın ve Ayben in başına inşallah... çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:
ezel yokmu bugün kızlar yaaaa:44:
yokmuş hayatım radyoda duydum reklam süreleri bu ay kısa olduğu için tüm diziler genelde tekrar weriyor dizileri kısa reklamlarla harcamamak için1 ay falan sürcekmiş hatta kısa reklam dönemi
canimmmm tebrik ederimmmsaglikla gelsin bebisin kollarina insallahhh öperim seniii cok sevindimm yaaa .sira tum isteyenlerin basina insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?