Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bu dikkat ediyor halim bide :78: aslında bi kessem cildimde düzelir sanırsam ben iyisimi başlıyayım diyete yaa bebikede ön hazırlık olur

bu dikkat ediyor halim bide :78: aslında bi kessem cildimde düzelir sanırsam ben iyisimi başlıyayım diyete yaa bebikede ön hazırlık olur

anaaam birde dikkat ediyor halim diyor yaa
cildinde düzelir tabi çekirdek çerez fındık bunlar yağlı şeyler sivilce yapar tabi. bunları bırak canım.bencede bebeğede hazırlık olur kesinlikle. bugün pazartesi ve başla bugün. diyet değil sadece biraz dikkat etmek.

mehtaappp tebrikler canmmm çoook sevindim yaaaa hayırlı uğurlu olsun 2011 ilk hamilesi oldun Allah tamamına erdirsin inşallah
kendine dikkat et canmm bi 10 gün bekle dr.gitmek için.

çok sağol canım benim ama çok şaşkınım kimyasaldan dolayı bir garip oldum ya, doktora gideyimde kalp atışlarını duyayımda allahın izni ile o zaman keyfini bol bol çıkarırım.

azize seninde çok az kalmış gülüm hadi maaşallah, rabbim kolay doğumlar nasip etsin

yahu insan her hamilede umutları yeniden canlanıyo yaaa mehtabım ilaç gibi geldi haberin he acayip keyiflendim sabahtan beri

canmm rahat ol hiç sıkma kendini busefer meleğin gelcek ben inanıyom ALLAHIN izninle
valla çok sevindim

evet canmm 6haftam kaldı ALLAHIMIN izninle AMİİİN CANMM...hepimize.

çok pis gaza geldim bugün başlıyorum akşama çekirdek fındık cewiz yok :78:

bende çok pis gaza getiririm şaka bir yana gerçekten bırak abur cuburu. çok çabuk kilo vericeksin.

ya ben spor ypmadan werebilceğimi sanmıyorum çok sert etim :78: abur cuburu we ekmeği kesince bile kilo weremiyorum sporla bile zor oluyo 2 ayda anca 4 kilo falan werebilmişliğim olmuştu ama sağlığım açısındanda faydalı şeyler olmadığından elbette kesicem illa zayıflamak için değil

sporla daha iyi zayıflarsın tabi ama biraz dikkat ederek yediklerine gene verirsin.birde yemeği yavaş yemek lazım. ekmekte yeme kahvaltı haricinde. mutlaka faydasını göreceksin.

Exporter tebrik ederim hamileymişsin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bu arada Azize benim oğluşum oluyor listeye yazabilirsin canım

canimmmm tebrik ederimmm saglikla gelsin bebisin kollarina insallahhh öperim seniii cok sevindimm yaaa.sira tum isteyenlerin basina insallahhh

yokmuş hayatım radyoda duydum reklam süreleri bu ay kısa olduğu için tüm diziler genelde tekrar weriyor dizileri kısa reklamlarla harcamamak için 1 ay falan sürcekmiş hatta kısa reklam dönemi

offf yaaa bu ne saçmalık nerden çıktı şimdi bu yaaaaaaaaaaaaaaaa:84:

yahu benim akıntıda yine kırmızılar war hafif hafif 25inde regl olmuştum bugün tam 15.gün hep bu dönemlerimde böyle oluyo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…