Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

napim gülom kafayı yedim galiba topik topik gezip hamile haberi arayıp bulup sewinip duygulanıp ağlıyorum ayyy noldu bana böle çok duygusala bağladım bugün

hormon değişikliği canım bebiş geliyo olacak okadar valla bende sıkıldım dolanıp duruyom forumlarda

hormon değişikliği canım bebiş geliyo olacak okadar valla bende sıkıldım dolanıp duruyom forumlarda

yok be gülom nerdeeee geçen ayda beni hamile ilan etmiştiniz(tabi benim anlattığım belirtiler doğrultusunda yanlış anlaşılmasın suçlar gibi oldu) kabul edin artık ben umutsuz wakayım

yok be gülom nerdeeee geçen ayda beni hamile ilan etmiştiniz(tabi benim anlattığım belirtiler doğrultusunda yanlış anlaşılmasın suçlar gibi oldu) kabul edin artık ben umutsuz wakayım

hoooooooooooopp dur bakalım neden umutsuzmuşsn bakem sende sorun yok eşinde yok niye umutsuzsun sadece sabır ve dua edeceksin bakgör ozaman gelecek bebişin canım benim sıkma canını

kızlarrr gelmiş mehtap azize nassınsınız duple canlılar

oyyyyyyyyyyyy kızlarrrrr çok rahatsızım çok yedim galiba midem zafiyet geçiriyo

slm gacılar :79: Nabersiniz

Son 6 haftam kaldı kızlar Kızıma kavuşmama Allahımın izninle

oyyyyyyyyyyyy kızlarrrrr çok rahatsızım çok yedim galiba midem zafiyet geçiriyo

hamarat garı tutamadın dime kendini yaptın çeşit çeşit yemekler ttatlılar börekler çörekler bi güzelde yidin şimdi ay karnım oy midemm afiyet bal şeker olsun gülooom

slm gacılar :79: Nabersiniz

Son 6 haftam kaldı kızlar Kızıma kavuşmama Allahımın izninle
oh bitirdin canım yolu hayırlısıyla kucağınada alırsın inş.darısı başımıza
iyiyim canım akşam gene test yaptım kıpkırmızı çıktı 2. çizgi galiba oldu yaaa

kız senin hala şüphelerinmi var bak geliyo bebiş

iyiyim canım akşam gene test yaptım kıpkırmızı çıktı 2. çizgi galiba oldu yaaa

ah kuzum buda hala inanamıyo ben sabahtan beri senide düşünüp düşünüp duygulanıyorum kız Allahım nazarlardan saklasın senide göbüşündeki fasulyenide anaaaaaaaaaaaamm küçücük daha o ay ben gene ağlıycam galibaaaaaaaaaaaaa

hamarat garı tutamadın dime kendini yaptın çeşit çeşit yemekler ttatlılar börekler çörekler bi güzelde yidin şimdi ay karnım oy midemm afiyet bal şeker olsun gülooom

ayyy edoşum sorma yaaa yok yapmadım çörek börekde çayla yaptım bişeyler bizraz fazla kaçırmışımtutamadım kendimi ayyy valla moralim bozuluyo iki ayda 3kilo aldım verem desem olmuyo ne edecxeksem

hoooooooooooopp dur bakalım neden umutsuzmuşsn bakem sende sorun yok eşinde yok niye umutsuzsun sadece sabır ve dua edeceksin bakgör ozaman gelecek bebişin canım benim sıkma canını

geçer yarına gülom gelirler bana arada öyle Allahım sabır versin inşallah dayanmak zor oluyo bazen bu bekleyişe

ohhhhh biz burda diyet yapalım hamile hamile sen ye bakam

sorma azizem yaaaa memlkete gidince sağolsun annemin sayesinde kaçırdım bayağı şimdide toplayamıyom bi türlü ya bebiş olursa diye bişeyde yapamıyom offfffffff bu gidişle 70olurum ben

geçer yarına gülom gelirler bana arada öyle Allahım sabır versin inşallah dayanmak zor oluyo bazen bu bekleyişe

geçsin zaten kendine gel bak böle olursan bebişde olmaz pozitif ol düşün
güzelim benim aynaya bak moralin düzelsinn kızzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…