yeşilem zeytinem nassın bakemm:79:
napim gülom kafayı yedim galiba topik topik gezip hamile haberi arayıp bulup sewinip duygulanıp ağlıyorumayyy noldu bana böle çok duygusala bağladım bugün
hormon değişikliği canım bebiş geliyo olacak okadar valla bende sıkıldım dolanıp duruyom forumlarda
yok be gülom nerdeeee geçen ayda beni hamile ilan etmiştiniz(tabi benim anlattığım belirtiler doğrultusunda yanlış anlaşılmasın suçlar gibi oldu) kabul edin artık ben umutsuz wakayım
oyyyyyyyyyyyy kızlarrrrr çok rahatsızım çok yedim galiba midem zafiyet geçiriyo
oh bitirdin canım yolu hayırlısıyla kucağınada alırsın inş.darısı başımızaslm gacılar :79: Nabersiniz
Son 6 haftam kaldı kızlarKızıma kavuşmama Allahımın izninle
iyiyim canım akşam gene test yaptım kıpkırmızı çıktı 2. çizgi galiba oldu yaaa
iyiyim canım akşam gene test yaptım kıpkırmızı çıktı 2. çizgi galiba oldu yaaa
canım benim allah razı olsun darısı en kısa zamanda seninde başına canım yaaa inşallahcanimmmm tebrik ederimmmSaglikla gelsin bebisin kollarina insallahhh öperim seniii cok sevindimm yaaa .sira tum isteyenlerin basina insallahhh
hamarat garı tutamadın dime kendini yaptın çeşit çeşit yemekler ttatlılar börekler çörekler bi güzelde yidin şimdi ay karnım oy midemmafiyet bal şeker olsun gülooom
hoooooooooooopp dur bakalım neden umutsuzmuşsn bakem sende sorun yok eşinde yok niye umutsuzsun sadece sabır ve dua edeceksin bakgör ozaman gelecek bebişin canım benim sıkma canını
ohhhhh biz burda diyet yapalım hamile hamile senye bakam
geçer yarına gülom gelirler bana arada öyleAllahım sabır versin inşallah dayanmak zor oluyo bazen bu bekleyişe
mehtap valla merak ettim şu testinin resmini koyda görem
mehtap valla merak ettim şu testinin resmini koyda görem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?