Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

şiiiiiiiiiiişşşşşşşşştttttttt sus bakem ne ağlaması oyna hadi bak mehtabım hamile ne güzel bizede moral oluyo
koooppp kop

sorma azizem yaaaa memlkete gidince sağolsun annemin sayesinde kaçırdım bayağı şimdide toplayamıyom bi türlü ya bebiş olursa diye bişeyde yapamıyom offfffffff bu gidişle 70olurum ben

olsun beee ye vallah ben tatlı diye ölüyom çikolata desen öle bi doğuram nasıl yicem ama kıtlıktan çıkmış gibi

geçsin zaten kendine gel bak böle olursan bebişde olmaz pozitif ol düşün
güzelim benim aynaya bak moralin düzelsinn kızzzzzzzzzz

bak yaaaaaaaaa gene utandırdı beni :78:

mehtaaaaap gülo demişken sorim kız hani çok stres yapıp kafaya takarsan olmaz diyolar ya sen bu ay takmadınmı kız azcık tiyo wer taze gebeee

ne yapayım canım ya eşimde öle bende tam sevinemiyoruz ne bilim ya

eda cım sende yumurtlama testi al bak ben onunla hamile kaldım

olsun beee ye vallah ben tatlı diye ölüyom çikolata desen öle bi doğuram nasıl yicem ama kıtlıktan çıkmış gibi

azizem bende öleyim tatlı ve çikolataya dayanamıyom hele bitter olursaaa ah ahhh ondan sonra böle oluyom bu kiloyla hamile kalırsam 90la doğururum

mehtaaaaap gülo demişken sorim kız hani çok stres yapıp kafaya takarsan olmaz diyolar ya sen bu ay takmadınmı kız azcık tiyo wer taze gebeee

çok taktım kız takmaz olur muyum ama belirti aramadım bu ay diyordum ya olmazsa doktora gidecem eşimle tartıştık falan diye yumurtlama testi derim o kadar on numara

utanma fıstık
ben söleyim stres engelliyo kafan sakin olacak

çok taktım kız takmaz olur muyum ama belirti aramadım bu ay diyordum ya olmazsa doktora gidecem eşimle tartıştık falan diye yumurtlama testi derim o kadar on numara

gerçektenmi yaaaaaaaa of be mehtabım bendemi alsam diyeceğim ama zaten önümüzdeki ay yine gideceğim iğne için neyse olmadı diğer ay alayım

canmm aynen öle oluyo...ben hiç kafama takmadığım ay doğru dürüst çalışmada yapmadık hani yumoş zamanı falan oluypo ya hiç takip etmedim ne zaman olursa ozaman oluyodu...
ve hamile kalmışım çok şaşırmıştım hiçte belirtisiz...
sende öle yap rahat ol canın ne zaman istiyosa ozaman şey edin

gerçektenmi yaaaaaaaa of be mehtabım bendemi alsam diyeceğim ama zaten önümüzdeki ay yine gideceğim iğne için neyse olmadı diğer ay alayım

canı her şey bahane tabii ama ben faydasını gördüm 14. gün diye düşünüyordum ya ama 9. gün yumurtuyormuşum ben

ah benim salak kafam ya almama ramak kalmıştı gg den araya yılbaşı giriyo hemen getirirlermi işyerine ben yokken gelir açarlar falan derken wazgeçtim keşke alsaymışım yaaaaaaaaaaa (bu benim içindi alınmasın kimse )

kızlar benim göbüşün fotosunu çekip kosam şaşırısınız ayy 5aylık gibiyim yaaaa

ben kaçıyorum kızlar çok uykum geliyor demşn 2 saat uyumuşum ama gene var ya öptüm hepinizi kocaman sabah görüşürüz

canı her şey bahane tabii ama ben faydasını gördüm 14. gün diye düşünüyordum ya ama 9. gün yumurtuyormuşum ben

benim hesabımda öle canım 9-11arası yumurtlama oluyo
yaaaaa offff buaya yine akıntı ağrı omadı bende acaba diyorum yumurtlama olmadımıki geçen ayda olmamıştııı

doğru diyosun azizem aslında ama son 1 haftadır babamda o kadar aleni sormaya başladıki hiç böyle açık açık istediğini belli etmezdi bian öönce olsun istiyorum artıkk daha da sabırsızım sanki :78:

doğru diyosun azizem aslında ama son 1 haftadır babamda o kadar aleni sormaya başladıki hiç böyle açık açık istediğini belli etmezdi bian öönce olsun istiyorum artıkk daha da sabırsızım sanki :78:

canmm istersin tabi...ben bile ikinci için çok uğraştım valla...
Allah tez zamanda versin inşallah.
ama mehtap ın arkasından hamişler artcak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…