ah kuzum buda hala inanamıyo ben sabahtan beri senide düşünüp düşünüp duygulanıyorum kız Allahım nazarlardan saklasın senide göbüşündeki fasulyenide anaaaaaaaaaaaamm küçücük daha oay ben gene ağlıycam galibaaaaaaaaaaaaa
sorma azizem yaaaa memlkete gidince sağolsun annemin sayesinde kaçırdım bayağı şimdide toplayamıyom bi türlü ya bebiş olursa diye bişeyde yapamıyom offfffffff bu gidişle 70olurum ben
geçsin zaten kendine gel bak böle olursan bebişde olmaz pozitif ol düşün
güzelim benim aynaya bak moralin düzelsinn kızzzzzzzzzz
ah kuzum buda hala inanamıyo ben sabahtan beri senide düşünüp düşünüp duygulanıyorum kız Allahım nazarlardan saklasın senide göbüşündeki fasulyenide anaaaaaaaaaaaamm küçücük daha oay ben gene ağlıycam galibaaaaaaaaaaaaa
olsun beee ye vallahben tatlı diye ölüyom çikolata desen öle bi doğuram nasıl yicem ama kıtlıktan çıkmış gibi
ahh bi doğuram hepiniz gelin canlarımazize kız doğurda Allahın izniyle gelim sewim yahu burnumda tütüyo yeni doğmuş süt kokulu bebe
Cnım ya çok uykum var ve üşeniyorum yarın koysam olur mu tyaaaaaaaa
bak yaaaaaaaaa gene utandırdı beni :78:
mehtaaaaap gülo demişken sorim kız hani çok stres yapıp kafaya takarsan olmaz diyolar ya sen bu ay takmadınmı kız azcık tiyo wer taze gebeee
mehtaaaaap gülo demişken sorim kız hani çok stres yapıp kafaya takarsan olmaz diyolar ya sen bu ay takmadınmı kız azcık tiyo wer taze gebeee
çok taktım kız takmaz olur muyum ama belirti aramadım bu ay diyordum ya olmazsa doktora gidecem eşimle tartıştık falan diye yumurtlama testi derim o kadar on numara
gerçektenmi yaaaaaaaa of be mehtabım bendemi alsam diyeceğim ama zaten önümüzdeki ay yine gideceğim iğne için neyse olmadı diğer ay alayım
çok taktım kız takmaz olur muyum ama belirti aramadım bu ay diyordum ya olmazsa doktora gidecem eşimle tartıştık falan diye yumurtlama testi derim o kadar on numara
canı her şey bahane tabii ama ben faydasını gördüm 14. gün diye düşünüyordum ya ama 9. gün yumurtuyormuşum ben
canmm aynen öle oluyo...ben hiç kafama takmadığım ay doğru dürüst çalışmada yapmadık hani yumoş zamanı falan oluypo ya hiç takip etmedim ne zaman olursa ozaman oluyodu...
ve hamile kalmışım çok şaşırmıştım hiçte belirtisiz...
sende öle yap rahat ol canın ne zaman istiyosa ozaman şey edin
ben kaçıyorum kızlar çok uykum geliyor demşn 2 saat uyumuşum ama gene var ya öptüm hepinizi kocaman sabah görüşürüz
ben kaçıyorum kızlar çok uykum geliyor demşn 2 saat uyumuşum ama gene var ya öptüm hepinizi kocaman sabah görüşürüz
doğru diyosun azizem aslında ama son 1 haftadır babamda o kadar aleni sormaya başladıki hiç böyle açık açık istediğini belli etmezdi bian öönce olsun istiyorum artıkk daha da sabırsızım sanki :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?