Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

aybenimde arazii bizim gibi buralarda aylaklık etmiyo kız çalışıyo kesin

ayyy ay vallah çalışmayı unuttuk biiz

çalıştıklarına say azizem bebişden önce sürekli çalış çlış şimdi dinlen işte
valla ben eşime diyom bi hamile kalam 10 ay bişey yok aralıksız çalışmalara say diyorum

kızzzzz edoşum sen ne ediyon burda

sorma gözünün içine bakıyorumda bilgisayarına dalmış hiççç farkında değilll bi yatalım desin o zaman harekete geçicem şimdi bişilerle ilgileniyo bozmıyayım keyfini hem bende sizinlen kaynatıyorum az sonraaaaaaaaaaaaaa

çalıştıklarına say azizem bebişden önce sürekli çalış çlış şimdi dinlen işte
valla ben eşime diyom bi hamile kalam 10 ay bişey yok aralıksız çalışmalara say diyorum
öle yapıyom zati...şimdi de bi doğuram diyom kocişimi özledim yaaaaaaa hemde çoook
ayy oda zordur beeee ben dayanamam özlerim kocacımı :78: bende ne yardan geçiyorum ne serden

öle canmm birden bıraktık biz hamile kalınca...korktuk bişey olmasındiye sonrada göbek çıkmaya başlayınca hiç olmuyo valla istemiyo insan...

üf şimdide fena keyiflendim sırıtıp duruyorum ağzım kapanmıyo kahkaha atısım war herif deli sancak beni az önce burnu kızarmış gözleri dolmuş kapansa gözyaşı akıcak olan ben değilim sanki kalkıp kolbastı yapasım war ay bazen biz kadınları anlayamıyorum yaaa

sabret canım az kaldı

kızıııııııımmmmmm işte birbirimize yetiyoruz topik moral kaynağı bende düzeliyorum bura gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…