canmm istersin tabi...ben bile ikinci için çok uğraştım valla...
Allah tez zamanda versin inşallah.
ama mehtap ın arkasından hamişler artcak bence
al bendende o kadaar güloom
:82:inşallah bu hoplayan bıdık bekleyenlerin göbüşüne konar
aybenimde arazii bizim gibi buralarda aylaklık etmiyo kız çalışıyo kesin
bende tam onu diyecektim gelmedi çalışıyo herhallaybenimde arazii bizim gibi buralarda aylaklık etmiyo kız çalışıyo kesin
:82:inşallah bu hoplayan bıdık bekleyenlerin göbüşüne konar
ayyy ay vallah çalışmayı unuttuk biiz
ayyy ay vallah çalışmayı unuttuk biiz
ayy oda zordur beeee ben dayanamam özlerim kocacımı :78: bende ne yardan geçiyorum ne serden
ayy oda zordur beeee ben dayanamam özlerim kocacımı :78: bende ne yardan geçiyorum ne serden
kızzzzz edoşum sen ne ediyon burda
sorma gözünün içine bakıyorumda bilgisayarına dalmış hiççç farkında değilll bi yatalım desin o zaman harekete geçicem şimdi bişilerle ilgileniyo bozmıyayım keyfini hem bende sizinlen kaynatıyorum az sonraaaaaaaaaaaaaa
öle yapıyom zati...şimdi de bi doğuram diyom kocişimi özledim yaaaaaaaçalıştıklarına say azizem bebişden önce sürekli çalış çlış şimdi dinlen işte
valla ben eşime diyom bi hamile kalam 10 ay bişey yok aralıksız çalışmalara say diyorum
sabret canım az kaldıöle yapıyom zati...şimdi de bi doğuram diyom kocişimi özledim yaaaaaaahemde çoook
öle canmm birden bıraktık biz hamile kalınca...korktuk bişey olmasındiye sonrada göbek çıkmaya başlayınca hiç olmuyo valla istemiyo insan...
üf şimdide fena keyiflendim sırıtıp duruyorum ağzım kapanmıyo kahkaha atısım war herif deli sancak beni az önce burnu kızarmış gözleri dolmuş kapansa gözyaşı akıcak olan ben değilim sanki kalkıp kolbastı yapasım war ay bazen biz kadınları anlayamıyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?