Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

yuhhhhhhhh azizem sende kız ne ettin okadar hem sorun yoksa iyi olur derler gerçi sen sezeryan olacan ama yinede sorun yoksa neden etmedininz azizecim

canmm baştan tehlikeliydi ilk 3ay...sonrada biz eşimle korktuk hiç yapmadık valla...
sabırlı kocam benim eee şimdide az kaldı hiç olmaz bekliyoz sabırla bir birimizi

canmm baştan tehlikeliydi ilk 3ay...sonrada biz eşimle korktuk hiç yapmadık valla...
sabırlı kocam benim eee şimdide az kaldı hiç olmaz bekliyoz sabırla bir birimizi

iyi canım bekleyen dervişaz kaldı hadi sonra bu istekle üçüncüde gelir

ayyy son cümlene bittim ne tatlısınız siz öyle maşallah

anammm Allah olmayana versin 3.mü haaaayııııııııııııııııııııııırrr
zati bu benim 4.hamileliğim yeteeeeeeer gariii

büyük söleme canım hayırlısı olsun tabi iki iyidir ama bana sorsan kaçtane istersin diye kesiiiiiiiinnnn üç derim

büyük söleme canım hayırlısı olsun tabi iki iyidir ama bana sorsan kaçtane istersin diye kesiiiiiiiinnnn üç derim

töbe büyük konuşmam hiç...ama istemem gülom yeter ikitane.

çok zor herşey hamilelik doğum çocuk yetiştirmek...

öle valla uzaktan seviyoz bir birimizi

gene duygulandum duygudan duyguya sürüklediniz beni dewrelerim yancak heeeeee

Allah birbirinizden ayırmasın sizi eşinle evlatlarınla sağlıklı ömürler nasip etsin Allahım sizee

töbe büyük konuşmam hiç...ama istemem gülom yeter ikitane.

çok zor herşey hamilelik doğum çocuk yetiştirmek...

az,ze napıyon kuşum ne kadar kaldı dogumuna nasıl gidiyo hamiilelik hazırlıklar bizde yarın tam yedi ayımızı bitiriyoruz ama daha diş çıkmadı onun mızmızlıgı var giremiyorumda pek çocuklardan az kalmıştır seninde arada çıldırcak gibi oluyorum sonra geçiyo kzımızın adı ne olcak annesi

edoşum avatara bakkk gülümse bana çok komik geldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…