Amiiin canmm çok sağolgene duygulandumduygudan duyguya sürüklediniz beni dewrelerim yancak heeeeee
Allah birbirinizden ayırmasın sizi eşinle evlatlarınla sağlıklı ömürler nasip etsin Allahım sizee
Amiiin Amiiiiiinhaklısın azizecim Rabbim onları sana bağışlasın inş.
çok güzell yaaaakızlarrrrrrr avatar nasıl
az,ze napıyon kuşum ne kadar kaldı dogumuna nasıl gidiyo hamiilelik hazırlıklar bizde yarın tam yedi ayımızı bitiriyoruz ama daha diş çıkmadı onun mızmızlıgı var giremiyorumda pek çocuklardan az kalmıştır seninde arada çıldırcak gibi oluyorum sonra geçiyokzımızın adı ne olcak annesi
yahu yerim ben seni hatunnn mümkünmü düzelmemesi
ruh halini düzeltmişken kocalara yanaşalım artık zirwede bırakalım bu sohbeti gülomm
çok güzel adıyla büyüsün prenses ay evet şimdi agırlaştın uyuyamıyosun doguncada o uyutmuyo bol bol uyumayı dene sen genedeAmiiin canmm çok sağol
Amiiin Amiiiiiin
çok güzell yaaaaahhhhhh ahhh onlar bile şey ediyo
canmm slm...6 haftam kaldı Allahın izninleçok ağırlaştım artık geceleri hiç uyku uyuyamıyom...
kısmet olursa kızımın adı MERYEM CEREN olcak canmm...
iyi canım düzel moralini düzelttiysem ne güzel
iyi geceler canım arkadaşılarıım
kızzz aybenim sanada günaydın diyeyim erken kaçtın buakşam erken gelirsin şimdiden yazayım ben
çok güzel adıyla büyüsün prenses ay evet şimdi agırlaştın uyuyamıyosun doguncada o uyutmuyo bol bol uyumayı dene sen genedecanım kendine iyi bak avcılar hospitaldemi dogum geçen bi akrabamız orda yaptı dogum çok memnun kaldım dedi
canmm valla doğuram ohhh dicem en azından vucudum hafiflicek...böle hareketler çok zorlaşıyo
evet canmm kısmet olursa o hastanede doğum yapcam nil hanıma...
hayırlısıyla kurtulun ikinizde saglıcakla portakal suyunu hatırlarmısın bilmiyorum o da hamile daha yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?