Herşeye Pozitif düşün ama hamile kalırkende belin ağrıo bende hasta olucam diye bekledim ama çok şükür ki olmadı işallahh sende olmazsın
Kızlar günaydın
belim ağrıyor bugün adet günüm ya aet olursam :18::18::18::18:
canımm artıkk düşünme bunlarıı hamişliğin keyfinii çıkarrrrrrrrrrr
dimi ya,
dün eşimle konuşuyoruz biz hala tam olarak sevinemedik çünkü, dedim ben hissediyorum bu sefer birşey olmayacak hatta erkek bebiş olacak dedim rüyasını görmüştüm, eşimde dediki bencede erkek bende rüyasını gördüm sana söylemek istemedim olmazsa üzülürsün diye hatta dün dedim sevin biraz KORKUYORUM dedi ya birşey olursa üfff beeeee
hamilesin işte..sakın kan testi yaptırma.haftaya gidip kesesini gördüğünde kimyasal korkunda kaybolacak...fakat bu seferde diğer korkular başlayacak..acaba kesenin içinde bebiş oluşacakmı...bebiş görülecek...acaba kalbi atacak mı...kalbi atacak..acaba iyi gelişecek mi..vs..vs...vs...uzayıp gidecek...o yüzden içini rahat tut..bak bende bu süreçleri geçirdim,geçiriyorum...yolu yarılamama rağmen o korkular,endişeler sanırım sağ salim bebişimizi kucağımıza alıncaya kadar geçmiyecek...haftaya kadar sık dişini..bilirim çok zor olucak beklemek ama dayan güzelim..etrafına duyurma ama sen çoktan hamile moduna gir canım...Allah nazarlardan korusun seni..
kesede hemen görünmez ki en az 6 haftalık olması lazım kalbinin rahatlaması için kan tahlili en iyisi ben 2,5 aylık hamileyim içim içime sığmıyordu 4 hftalıkken gittim doktora kese gözüktü ama bebiş minnicikti daha beter cnm sıkılmıştı kan tahlilinde kesn çıktı.
günaydın bacılarımmm
mehtaaaaaaaaap bi relax yaaa üzme fasulyemizi
canımm artıkk düşünme bunlarıı hamişliğin keyfinii çıkarrrrrrrrrrr
Evet nazom kesinlikle kan tahlili yaptırmayacam buna kararlıyım, 22 ocakta gideyim diyorum doktora daha önce gidince kan tahlili şu bu gene canım sıkılır ben girdim moda çokta kaptırmıyorum ama keyfini çıkarmak istiyorum açıkcası.
evet o da var ama doktor progestan vermişti mesela bana ve folik asit gelmeseydin bebeğin gidebilirdi demişti önceden önlem almakta gerekir.ya ben çok endişeliyim bilmiorum yada tecrübesiizimilk hamileliğim
sen nasılsın suzi...ağırlaşmışındır iyice...çok zor di mi..yatıp kaklmak..eee anlatsana neler aldın bebişine..şimdiye kadar masrafların ne kadarı bulmuştur..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?