Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Herşeye Pozitif düşün ama hamile kalırkende belin ağrıo bende hasta olucam diye bekledim ama çok şükür ki olmadı işallahh sende olmazsın

canımm artıkk düşünme bunlarıı hamişliğin keyfinii çıkarrrrrrrrrrr

dimi ya,

dün eşimle konuşuyoruz biz hala tam olarak sevinemedik çünkü, dedim ben hissediyorum bu sefer birşey olmayacak hatta erkek bebiş olacak dedim rüyasını görmüştüm, eşimde dediki bencede erkek bende rüyasını gördüm sana söylemek istemedim olmazsa üzülürsün diye hatta dün dedim sevin biraz KORKUYORUM dedi ya birşey olursa üfff beeeee

kendini sakin tut çünkü güzel düşünürsen güzel şeyler oluyo inan bizde çok istedik her ay hasta olmamda oturup hüngür hüngür ağlayasım glrdi işallah annelik duygusunu yaşarsın eğer bugn olmazsan bekle bi kaç gün kan tahlili yaptır çıkar kesin

hamilesin işte..sakın kan testi yaptırma.haftaya gidip kesesini gördüğünde kimyasal korkunda kaybolacak...fakat bu seferde diğer korkular başlayacak..acaba kesenin içinde bebiş oluşacakmı...bebiş görülecek...acaba kalbi atacak mı...kalbi atacak..acaba iyi gelişecek mi..vs..vs...vs...uzayıp gidecek...o yüzden içini rahat tut..bak bende bu süreçleri geçirdim,geçiriyorum...yolu yarılamama rağmen o korkular,endişeler sanırım sağ salim bebişimizi kucağımıza alıncaya kadar geçmiyecek...haftaya kadar sık dişini..bilirim çok zor olucak beklemek ama dayan güzelim..etrafına duyurma ama sen çoktan hamile moduna gir canım...Allah nazarlardan korusun seni..

kesede hemen görünmez ki en az 6 haftalık olması lazım kalbinin rahatlaması için kan tahlili en iyisi ben 2,5 aylık hamileyim içim içime sığmıyordu 4 hftalıkken gittim doktora kese gözüktü ama bebiş minnicikti daha beter cnm sıkılmıştı kan tahlilinde kesn çıktı.

Evet nazom kesinlikle kan tahlili yaptırmayacam buna kararlıyım, 22 ocakta gideyim diyorum doktora daha önce gidince kan tahlili şu bu gene canım sıkılır ben girdim moda çokta kaptırmıyorum ama keyfini çıkarmak istiyorum açıkcası.

ben bile hala acaba herşey yolunda mı diye endişeleniyorum. o yüzden içini ferah tut bu endişeler hep olacak.

canım

bizler kimyasal gebelik geçirip çok üzüldük o yüzden bu sefer işimizi sağlama almaya çalışıyoruz o yüzden geç doktora gitmek istiyoruz

evet o da var ama doktor progestan vermişti mesela bana ve folik asit gelmeseydin bebeğin gidebilirdi demişti önceden önlem almakta gerekir.ya ben çok endişeliyim bilmiorum yada tecrübesiizimilk hamileliğim

ooooo haftaya cumaya kadar beklemene bile luzum yok mehtapcım...pazartesi git bence en azından kese gözükmüş olur..hatta şansın varsa kalp atışını bile duyabilirsin..zaten muhtemelen senin erken döllenme oldu.

evet o da var ama doktor progestan vermişti mesela bana ve folik asit gelmeseydin bebeğin gidebilirdi demişti önceden önlem almakta gerekir.ya ben çok endişeliyim bilmiorum yada tecrübesiizimilk hamileliğim

aaa evet mehtapcım..az daha unutuyordum...sedahayri haklı..hemen progestan 100mg alıp sabah akşam 1 tane yutmaya başla canım..bende testim silik çıkar çıkmaz içmiştim hapı..sonra doktora dedim ben bu ilacada başladım diye iyi yapmışsın demişti...

sen nasılsın suzi...ağırlaşmışındır iyice...çok zor di mi..yatıp kaklmak..eee anlatsana neler aldın bebişine..şimdiye kadar masrafların ne kadarı bulmuştur..???

sorma nazom oturup kalkmak bile zor geliyor artık bana ilerde naparım hiç bilmiyorum. birde çalışıyorum yollarda mahvoluyorumm (( çok zor gerçekten. allah çalışan hamişlere kolaylık versin. geceleride uyku tutmuyor ne yapacağımı şaşırdım. hiç ağrım olmasa bile en az 2-3 kere kalkıyorum ve uykuya dalmakta zorlanıyorum.

masraflar canım tahlilleri falan soruyorsan 2li 4lü ayrıntılı ultrasona toplamda 205 tl ödedim. şeker yüklemesi ve idara tahlili toplamda 25 tl tuttu.

odası içinde 1500 tl odası, 100 tl uyku seti, cibinlik 20 tl, kilim 50 tl, kıyafetleri vs şuan için 200 tutmuştur sanırım. perde hala ne yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…