canım zaten doğumdan 8 hafta çıkman gerekiyo ben bunu 9 haftada çıkartıcm kendimi o zaman alabiliyosun sigortada tanışımız var ondan bilgi aldım
benim 4. ay bitti :81: seninki kaç aylık
8 hafta ama doktor izin verirse doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabiliyorsun ben öyle yapmayı düşünüyorum tabiki doktor izin verirse
8 hafta ama doktor izin verirse doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabiliyorsun ben öyle yapmayı düşünüyorum tabiki doktor izin verirse
canım benim doğum parası alabilmen için 32. haftaya kadar çalışmana gerek yok diye biliyorum son 1 sene içerisinde çalışman yeterli sigortan asgariden gösteriliyorsa yaklaşık 1.500 tl alacaksın
16 hafta değilmi doğum izni ???
canım zaten doğumdan 8 hafta çıkman gerekiyo ben bunu 9 haftada çıkartıcm kendimi o zaman alabiliyosun sigortada tanışımız var ondan bilgi aldım
nasıl yani ya...aç bakalım şu konuyu...sonuçta bende çalışmayacağım ama benim bildiğim kadar da son iş yerinde 3 sene aralıksız çalışmış olman lazım diye biliyorum..
Biz bu konuda şanlıyız ya bizim maaşlar aldığımız üzerinden yatıyor allaha çok şükür hatta aldığımız ikramiye bile maaşda
Bencede çok şanslısın..yaşasın emekçinin gücü..kızlar bu arada öğrenim durumlarınız ne?
nasıl yani ya...aç bakalım şu konuyu...sonuçta bende çalışmayacağım ama benim bildiğim kadar da son iş yerinde 3 sene aralıksız çalışmış olman lazım diye biliyorum..
Bencede çok şanslısın..yaşasın emekçinin gücü..kızlar bu arada öğrenim durumlarınız ne?
yok nazo 3 sene değil son 3 yıl içinde 600 gün doldurman gerek şmdi doğumum benim ağustos a geliyo ben işçi çıkışım işveren tarafından olacak mayısta çıkartıcak sonr doğum yaptıktan sonra raporla birlikte doğum+süt parasını alıyosun hani 8 hafta çalışmaman gerekiyo ya o 8 hafta dolduktan sonra işkura başvuru yapıyosun 6 ay işszlik maaşını alıyosun oda bilidğim aylık 350 tl ya yakn bi rakam
16 hafta değilmi doğum izni ???
ama işveren çıkarınca değil mi canım kendin ayrılırsan vermiyor devlet işsizlik parasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?