Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

canım zaten doğumdan 8 hafta çıkman gerekiyo ben bunu 9 haftada çıkartıcm kendimi o zaman alabiliyosun sigortada tanışımız var ondan bilgi aldım

8 hafta ama doktor izin verirse doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabiliyorsun ben öyle yapmayı düşünüyorum tabiki doktor izin verirse

canım benim doğum parası alabilmen için 32. haftaya kadar çalışmana gerek yok diye biliyorum son 1 sene içerisinde çalışman yeterli sigortan asgariden gösteriliyorsa yaklaşık 1.500 tl alacaksın

ben doktoruma sordum da bir sorun olmadığı sürece 32.hafta verebilirim dedi..sonra sgk dan sorun yaratıyolar,telefon falan açıp,ayrıntılı rapor falan istiyolarmış...hastanede özel ya sıkıntıya girmek istemiyolar herhal...benimde işime gelir biraz daha maaş almış olurum....

Biz bu konuda şanlıyız ya bizim maaşlar aldığımız üzerinden yatıyor allaha çok şükür hatta aldığımız ikramiye bile maaşda

canım zaten doğumdan 8 hafta çıkman gerekiyo ben bunu 9 haftada çıkartıcm kendimi o zaman alabiliyosun sigortada tanışımız var ondan bilgi aldım

nasıl yani ya...aç bakalım şu konuyu...sonuçta bende çalışmayacağım ama benim bildiğim kadar da son iş yerinde 3 sene aralıksız çalışmış olman lazım diye biliyorum..

nasıl yani ya...aç bakalım şu konuyu...sonuçta bende çalışmayacağım ama benim bildiğim kadar da son iş yerinde 3 sene aralıksız çalışmış olman lazım diye biliyorum..

yok canım öyle birşey.

şimdi sen 32 haftaya kadar çalışacaksın ya 32. Hafta raporun başlayacak tam 4 aylık, raporun bitince devletten 4 aylık paranı alacaksın. Sonrada işyerine gidip dilekçe yazıp işten ayrılacam diyeceksin ama raporun bitince yoksa izne çıktığın anda çıkışını yaparlar çıkacağını hemen söyleme

yok nazo 3 sene değil son 3 yıl içinde 600 gün doldurman gerek şmdi doğumum benim ağustos a geliyo ben işçi çıkışım işveren tarafından olacak mayısta çıkartıcak sonr doğum yaptıktan sonra raporla birlikte doğum+süt parasını alıyosun hani 8 hafta çalışmaman gerekiyo ya o 8 hafta dolduktan sonra işkura başvuru yapıyosun 6 ay işszlik maaşını alıyosun oda bilidğim aylık 350 tl ya yakn bi rakam

BEN ÇALIŞACAĞIM KIZLAR KISMET OLURSA DOĞUMDAN SONRA.

benim maaşım iyi (her ne kadar hakettiğimi almasamda) 7,30-5,30 çalışıyoruz cumartesi yok.
bu arada arabayı kullanmayı öğrensem çok iyi olacak.
heralde doğumdan sonra taşınırım anneme yakın bir yer olmalı kısmet olursa annem bakacak ee uzun bir süre kendim büyüteceğim bebişimi.

allah izin verise 2. bebişde çıkarım işten. Nazom gibi 35 yaşında kısmet ederse bir daha doğururum.

ama işveren çıkarınca değil mi canım kendin ayrılırsan vermiyor devlet işsizlik parasını

tıh tıh tıhh eyi günler nasılsınız hatunlar

bende açık öğretimde iktisat kamu yönetimi mezunuyum malesef sigortamız aldığımız ücretten değil asgariden gösteriliyor galiba bende doğumdan sonra çalışacağım
sedahayri canım sanırım tazminat hakkında yanlış düşünüyorsun iyi araştır sonra üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…