Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

canım tazminat değil ki bu sadece şveren çıkartıcak sende doğal olarak işsizlik maaşı alacaksın ama tbi bende çalışmayı düşünmüyorum doğumdan sonra

valla ben hiç iyi değilim sorunlarımı sen biliyosun kaynana derdi srf kaynana

meçbur iyi olacaksın canım bebişin için en azından işteyken unut takma kafana hem düşün o seni düşünerek moralini bozuyomu yada senin böle olduğunu bilse ne düşünür sevinir üzülüyo diye kafana takma ayakta durki kaybeden onlar olsun canım zamanla herşey yoluna girer

işallah yoluna girer eşim biraaz ya biraz benden tarafta olsa iyi olacak akşam bana gelecekmş kaynanam c.tesi düğün varmış kıyafet seçecekmiş

nazo

ben senin yerinde olsam patronumla konuşur işten çıkarmasını rica ederdim

evet cnım ben konuştum mesela kendileri çıkartıcklar nazom sende çalışmayı düşünmüyosun bence konuş hem 6 ay ve 350 tl az bi rakam değil

haklısınız konuşmalı diyeceğim ama...o kadar kıl..o kadar prosedürcüdirki...kabul eder mi bilmem..yok haksız kazanç falan,tüyü bitmemiş yetim hakkı falan der beni katil eder...

haklısınız konuşmalı diyeceğim ama...o kadar kıl..o kadar prosedürcüdirki...kabul eder mi bilmem..yok haksız kazanç falan,tüyü bitmemiş yetim hakkı falan der beni katil eder...

ayyyyyyyy bizim patronun bir eşi ama sigortamızı eksik gösterirken bizim hakkımızı düşünmüyorlar a nolacak

ben 94 te 2 yıllık yüksekokul muhasebeyi bitirdim..sonra ankara ünivişletmeye dikey geçişle 2 sene daha okudum...okudum okudum da nollldduuuuu???...şimdiki aklım olsaydı liseye sağlık mesleğe giderdim..ordan da hopp hemşire olurdum..devlete sırtımı dayardım...eskiden kolaydı..şimdi okusanda bişey olunmuyo..olunsada iş bulunmuyo..iş bulunsada para kazanılmıyo...şansın iyi olcak anlamam ben...

çok yakınmı oturuyordunuz bence her iki anneyede yakın olmayacaksın en az 1 saatlik mesafe olcak

annemle arada var yine ama kaynanayla 5dk sürmüyo arabala haftada 2 defa gitmezsek veryansın yapıyo eşime bide çok hastlıklar geçirmşiş gögüs kanseriydi tek gögsü alındı ama kadın uğraşmaktan vazgeçmiyo

işallah yoluna girer eşim biraaz ya biraz benden tarafta olsa iyi olacak akşam bana gelecekmş kaynanam c.tesi düğün varmış kıyafet seçecekmiş

ya ne kıl bir durum benim kaynanam yapcak kıyameti koparırım ona ne senin ne giydiğinden ama onda değil kabahat ona bu şekilde davranmasına müsade eden kocanda

ya ne kıl bir durum benim kaynanam yapcak kıyameti koparırım ona ne senin ne giydiğinden ama onda değil kabahat ona bu şekilde davranmasına müsade eden kocanda

ben ne çekiyorum ya kadın aşure günü yapıyo akşam gene beni arıyo şunu giy hani ne gieyceksin de yok şunu giy dünde aramış işte yarın akşam sana gelicem kıyefet dene ne giyeceğime karar verecek saçımın şekline kadar karışıyo bıktım bunalıma girdim bebek olursa daha beter olur diye korkuyorum

valla işin zor bende kaynanayla 5 sene yakın oturdum daha sonra uzağa gittim rahatladım şimdi işte 2-3 ayda bir gidiyoruz malum iş güç eşim arada gidiyor ama böyle çok iyiyiz dedikodu yok kafalar rahat bende onlarda

iyilik mehtabım senden
kuzum yaaa biraz belirtilerinden bahsetsene kaçgündür soramadım bide çalışmayı nasıl yaptınız yani kaç günde

başım dönüyor ya...

canım ben yumoş testi almıştım biliyorsun 9. gün yumurtladım erkenden ve ben galiba hep erken yumurtuyorum çünkü ben adetlerim 3 gün sürüyor.

sonra o hafta 1 dolu 1 boş çalışma yaptık canım hatta bazı günler iki kere falan. bu ay ben hemen kalkıp yıkanmadım yattım 1-2 saat kadar bacakları kaldırıp amud yaptım

aslında tam olarak belirtim yoktu sadece kimyasalda da bende kulak uğultusu olmuştu bundada oldu, sol gögsümün ucu sızladı resmen garip bir akıntım vardı hatta bende dedim ki adet olacam gene kaşıntım vardı hatta yazdım ya doktora gideyim mantar var diye.

sağ kasığımda damar atması gibi bişeler oldu aralarda ben son yumoş testini yaptım bu sefer kopkoyu kırmızı çıktı hatta gene burada söyledim sonrada dedim ki 2.kez yumurtluyom heralde, birde idrarım yumoş dönemimden sonra acaip kokmaya başlamıştı tam o sırada akıntıda olunca kesin enfeksiyon demiştim.

geçen hafta başım dönmeye başladı tansiyonum düşüyor dedim birde parmakla rahim testi yaptım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…