holgeldin canım benim naber?
bende açık öğretimde iktisat kamu yönetimi mezunuyum malesef sigortamız aldığımız ücretten değil asgariden gösteriliyor galiba bende doğumdan sonra çalışacağım
sedahayri canım sanırım tazminat hakkında yanlış düşünüyorsun iyi araştır sonra üzülme
tıh tıh tıhh eyi günler nasılsınız hatunlar
valla ben hiç iyi değilim sorunlarımı sen biliyosun kaynana derdi srf kaynana
canım tazminat değil ki bu sadece şveren çıkartıcak sende doğal olarak işsizlik maaşı alacaksın ama tbi bende çalışmayı düşünmüyorum doğumdan sonra
meçbur iyi olacaksın canım bebişin için en azından işteyken unut takma kafana hem düşün o seni düşünerek moralini bozuyomu yada senin böle olduğunu bilse ne düşünür sevinir üzülüyo diye kafana takma ayakta durki kaybeden onlar olsun canım zamanla herşey yoluna girer
nazo
ben senin yerinde olsam patronumla konuşur işten çıkarmasını rica ederdim
evet cnım ben konuştum mesela kendileri çıkartıcklar nazom sende çalışmayı düşünmüyosun bence konuş hem 6 ay ve 350 tl az bi rakam değil
haklısınız konuşmalı diyeceğim ama...o kadar kıl..o kadar prosedürcüdirki...kabul eder mi bilmem..yok haksız kazanç falan,tüyü bitmemiş yetim hakkı falan der beni katil eder...
bende açık öğretimde iktisat kamu yönetimi mezunuyum malesef sigortamız aldığımız ücretten değil asgariden gösteriliyor galiba bende doğumdan sonra çalışacağım
sedahayri canım sanırım tazminat hakkında yanlış düşünüyorsun iyi araştır sonra üzülme
çok yakınmı oturuyordunuz bence her iki anneyede yakın olmayacaksın en az 1 saatlik mesafe olcak
işallah yoluna girer eşim biraaz ya biraz benden tarafta olsa iyi olacak akşam bana gelecekmş kaynanam c.tesi düğün varmış kıyafet seçecekmiş
bütün kaynanalara ölümmmmmmmm...
bende geleceğin semra kaynanası olacağım..uhaaaaaahahaa
işallah yoluna girer eşim biraaz ya biraz benden tarafta olsa iyi olacak akşam bana gelecekmş kaynanam c.tesi düğün varmış kıyafet seçecekmiş
ya ne kıl bir durum benim kaynanam yapcak kıyameti koparırım ona ne senin ne giydiğinden ama onda değil kabahat ona bu şekilde davranmasına müsade eden kocanda
elbisyede karışılmazki canım kaynananın kızı varmı
annemle arada var yine ama kaynanayla 5dk sürmüyo arabala haftada 2 defa gitmezsek veryansın yapıyo eşime bide çok hastlıklar geçirmşiş gögüs kanseriydi tek gögsü alındı ama kadın uğraşmaktan vazgeçmiyo
iyilik mehtabım senden
kuzum yaaa biraz belirtilerinden bahsetsene kaçgündür soramadım bide çalışmayı nasıl yaptınız yani kaç günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?