Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

canım seda hayri
güzin abla gibi oldu ama
sanırım daha yeni evliydin evet kabul biraz değil hatta çok zor bir kaynanan var ve şimdilik onun sözünden çıkmayan bir eşin ama zamanla seninle uğraşmaktan vazgeçeceklerini umuyorum çok kafana takma herşeyi zamana bırak bence

2 3 ay mı:) o kadar süre ile gitmesek kadın ne dubaralar yapar.haftada en az 2 defa gidiyorum

4 oğlu var en küçük gelinide benim en büyük eltimle aramda 17yaş vvar en kçüğüylede 10

tamam sorun anlaşıldı bak canım kzı olmayan gelin halinden anlamaz ben 5senedir çekiyorum benimkininde kızı yok ben hep derim bidaha dünyaya gelsem kızı olmayana gelin olmam
ahhhhhhhhhhh ah ellrin kızı olsaydımda annemim gelini olsaydım

gerçekten de öyle kızı olmaya gelin olmayacaksın hele çok eltin olmayacak 3 tana elti çek çek daha yenide evliyim eşimde saftirik akıllı ne yapacam bilmiyorum zaman ama o zaman gelene kadar sabrım tükenir

canı benim aynen kaynanam zor kiiii ne zorr uğraşır o kadın yaşadığı sürece valla kadını hırs bürümüş el elalem ne dermiş hep bakımlı olmam gerekmiş o bakımımıda kendisi seçiyo tabi

gerçekten de öyle kızı olmaya gelin olmayacaksın hele çok eltin olmayacak 3 tana elti çek çek daha yenide evliyim eşimde saftirik akıllı ne yapacam bilmiyorum zaman ama o zaman gelene kadar sabrım tükenir

bende daha elti yok ben büyük gelinim ama kaynanam yetiyo benimde

yeterlerr bencede bi glin bul sen valla onunla uğraşır bırakır seni o zaman benim öyle şamsımda yokk

aman uğraşan ozamnada uğraşır
hem kaynım kanser atlattı yani doğal olarak çok kıymetli bi dediği iki edilmiyo yani onun için bile gelen gelin kıymetli olacak Allahdan benimkiler uzak ayrı şehirlerdeyiz

burdayım....çok yoğunum ya..okuyorum ama cevap yazamadım bir türlü...
bu sedahayriyede üzüldüm...eee kızım madem bu kadar zor du..az çok evlenmeden de belli etmiştir halini..peki bu genç yaşında ne diye vardın kocaya...hayır vardın..ne diye hemen bebiş yapıyon?kendi başına büyüttürmezlerki o bebişi...herşeyine karışırlar..Allah yardımcın olsun güzelim...işin zor valla...

nazommmmmmmmmmmmmmmm mesajlarımı görmüyon galiba benim profile bakkkk:84:

slm kıslar benide aranısa alırmısınzı

bende bebek istiyorum artık 2 aydır korunmuyoruz
bu ay adetim ilk gün çok koyu kahve rengi gibi işaret geldi 2. gün 1 pet kadar geldi 3. gün geldi gemedi ve kesildi normalde 7 gün sürer ve çok yoğun gelir.eczaneye sordum hamile olabilirsin dedi.arkadaşlarda öle diyo test aldım negatif çıktı ama eczanedeki bayan eğer negatif çıkarsa 1 hafta sonra yine yap demişti sizce hamile olabilirmiyim

hoşgeldin canım olabilir üst görme dedikleri şey böle oluyo kan testi yaptırsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…