valla işin zor bende kaynanayla 5 sene yakın oturdum daha sonra uzağa gittim rahatladım şimdi işte 2-3 ayda bir gidiyoruz malum iş güç eşim arada gidiyor ama böyle çok iyiyiz dedikodu yok kafalar rahat bende onlarda
4 oğlu var en küçük gelinide benim en büyük eltimle aramda 17yaş vvar en kçüğüylede 10
tamam sorun anlaşıldı bak canım kzı olmayan gelin halinden anlamaz ben 5senedir çekiyorum benimkininde kızı yok ben hep derim bidaha dünyaya gelsem kızı olmayana gelin olmam
ahhhhhhhhhhh ah ellrin kızı olsaydımda annemim gelini olsaydım
canım seda hayri
güzin abla gibi oldu ama
sanırım daha yeni evliydin evet kabul biraz değil hatta çok zor bir kaynanan var ve şimdilik onun sözünden çıkmayan bir eşin ama zamanla seninle uğraşmaktan vazgeçeceklerini umuyorum çok kafana takma herşeyi zamana bırak bence
gerçekten de öyle kızı olmaya gelin olmayacaksın hele çok eltin olmayacak 3 tana elti çek çek daha yenide evliyim eşimde saftirik akıllı ne yapacam bilmiyorum zaman ama o zaman gelene kadar sabrım tükenir
sen bir an önce elti bul biraz öbür gelinle uğraşsın :86:
bende daha elti yok ben büyük gelinim ama kaynanam yetiyo benimde
yeterlerr bencede bi glin bul sen valla onunla uğraşır bırakır seni o zaman benim öyle şamsımda yokk
nazommmmmmmmmmmmmmmm mesajlarımı görmüyon galiba benim profile bakkkk:84:
slm kıslar benide aranısa alırmısınzı
bende bebek istiyorum artık 2 aydır korunmuyoruz
bu ay adetim ilk gün çok koyu kahve rengi gibi işaret geldi 2. gün 1 pet kadar geldi 3. gün geldi gemedi ve kesildi normalde 7 gün sürer ve çok yoğun gelir.eczaneye sordum hamile olabilirsin dedi.arkadaşlarda öle diyo test aldım negatif çıktı ama eczanedeki bayan eğer negatif çıkarsa 1 hafta sonra yine yap demişti sizce hamile olabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?