Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kızlarr konuya geçmi kaldımm bilmiyorummmmmmm

doğum sonrası izinler şöyle oluyor.

32. haftada doktor, şuan 32 haftalık gebedir 37. haftaya kadar çalışabilir diye rapor veriyor isteğe bağlı. böyle olunca da doğumdan önce 8 değil 3 hafta iizne ayrılmış oluyorsunuz. kalan 5 hafta doğumdan sonraki 8 haftaya ekleniyr.

ben 32. haftalık gebedir raporumu alıp işyerime verdim. 37. haftada işten ayrılıcm. doğumdan 2 ay sonra tekrar başlıcamm. ben öylee uzuuuun tatil yapamıcamm maalesef(((((

slm kızlar herkez iyidir inşallah...
bugün dr.gidiyom kısmetse merakla bekliyom inşallah iyidir herşey...son 3hafta önce gitmiştim bakalım bebişim kaç kilo olmuş hazırlık yapcam bende kıl tüy işlerim var offfff okadar zor ki artık bu işlerle uğraşmak...cesaret edmiyom kuaföre ağda yaptırmaya acıdan değilde çok utanıyom yaaa
jiletle uğraş dur şimdi

all benden de o kadar yaaa napıcazz böyleeeee. tüyler inşallah çok kuvvetlenmezde ilerde başımıza bela olmazlrrr

all benden de o kadar yaaa napıcazz böyleeeee. tüyler inşallah çok kuvvetlenmezde ilerde başımıza bela olmazlrrr

anaaaaa...herkes gitmiş....ben bugün o kadar yoğunum ki anlatamam..popomu yere koymadım desem doğru...kafam ambele oldu..fatura kesmekten bitap düştüm..daha öğle yemeğimi bile yemedim..artık eski performansım kalmamış...hemen tık nefes oluyorum..bu arada kendimi bildim bileli her yerimde ali desidero kullanırım ben..ama şanslıyım benim tüyler cılız ve sarı..öyle olmasa bile kuaföre gidip yaptıramam..siz nasıl açıyosunuz ya...

benim kız kardeşim ben sana ağdanı yapıyım diyo yok diyom ondan bile utanırım...bide gidipte elaleme hiç açamam orayı jilet herzamanki gibi.

valla nazom ben zamanında çok kullandım o desiderododan ama şimdi ağdaya döndüm çok rahatladım inceldi ve seyreldiler. ama işte koca göbüşle göremeyince mlaum yerii geri döndük desideroyaaa

bende çok yok ta göbekten zor oluyo uğraşmak...koltuk altımı bacaklarımı makineyle alıyom çok rahat...

benimde koltuk altı bacakta sıkıntı yokk. kocaman göbek başka yerlere müsadee tmiyorr

aman uğraşan ozamnada uğraşır
hem kaynım kanser atlattı yani doğal olarak çok kıymetli bi dediği iki edilmiyo yani onun için bile gelen gelin kıymetli olacak Allahdan benimkiler uzak ayrı şehirlerdeyiz

canım ya biz valla aynıyız senle benim kaynanada kanser atlattı gögüs kanseri oda böle bi dediği iki olmuyo

kızlar doktora gıttım bugun ustten alttan muane etti ve nst . 3 kılo 300 gram olmuş kızım . alttan baktı açılma yok dedi elini soktuda soktu nerdeyse dur yeter dıycektım yarın gunun doluyo dedi nst de ufak sancıların var dedi sancılarının sıklaşmasını beklıycez dedi ne zamana kadar dedim bu gece olur yarın olur pazartesi olur belli olmaz dedi (fakat sormak istediğim o değildi onu bende bılıom sormak istediğim en geç 1 haftamı beklım anlamında neyse) yarın tekrar nstye gel dedı öyle kızım nazlı ya

iyi akşamlar kızlar...bugün dr.gittim herşey çok güzeldi çok şükür Allahıma.
kızım 2kilo150gr.olmuş boyuda 42cm. maaşallah baş aşağı duruyo dedi dr.sezeryen günümüde öne aldı 26 şubat Allah kısmet ederse olcak...ve karar verdim dr.umta tavsiye etti sipinal olcam inşallah...dün bi hastasını sipinal sezeryen yapmış dr.um hemen odasını arada beni gönderdi git konuş anlatsın nasıl olduğunu dedi...gittim konuştuk çok memnun kalmış ilkini benim gibi narkozla doğurmuş bu daha rahat olmuş...
Allah kısmet ederse bende sipinal sezeryen olcam 26 şubatta
dr.2hafta sonra gel dedi...sonrada haftada bir nst ye bağlıcaz dedi.
tekrar tokluk şeker ölçümü istedi bakalım şeker ne durumda diye...işte böle kızlar

Hadi bakalım yolun sonuna geldin kısmetse allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

hadi bakalım azcık kaldı demek ki allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.ç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…