Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

günaydın..hayırlı cumalar herkese...bende çok yoğunum..malum kışın ortası..grip salgını var..hasta kaynıyo burası...birde nazar değdirecekler bana ya...aaa sen hamilesin..bu kadar hastanın arasında nasıl hasta olmuyosun diyolar..bende diyorum Allah koruyor..psikolojik baskıyla hasta edicekler beni ya...hala kahvaltı yapamadım..tost söyledim bakalım..
mehtapp..taze gebe nasıl gidiyo hamişlik?

CANIM dün başım çok dönüyordu ama çok şükür şimdi iyiyim birde çok uyuyorum ya bildiğiniz gibi değil.

nazo bişi sorcam şimdi ben dün gene test yaptım ama öle var olan çizgi gibi kopkoyu çıkmıyor normal mi bu? ilk başta silik daha sonra koyu ama çok koyu değil

daha önce yaptığın testlerle aynı olmalı en azından..testin markası farklıysada etkiler koyuluğu...çok sıvı almanda etkiler..takma artık bunlara yaa..teste yapma artık..haftaya git doktoruna..

daha önce yaptığın testlerle aynı olmalı en azından..testin markası farklıysada etkiler koyuluğu...çok sıvı almanda etkiler..takma artık bunlara yaa..teste yapma artık..haftaya git doktoruna..

koyuluk azalmıyor canım aynı artık daha çabuk 2. çizgi çıkıyor canım ya ne bileyim. Testlerin hepsi farklı marka ama hepsinde çıkıyor tatlım.

Çarşamba gününe randevu alacam inşallah kalp atışlarını duysam....

sen sigara işini ne yaptın valla ben içmemek için çok kasıyorum kendimi. evde hiç içmiyorum 1 haftadır ama ofiste aklıma geliyor

içiyorum canım...daha önce içtiğim sigaranın lıgt ve slims olanı var,hani şu incelerden,karbonmonoksit oranı falan düşük..hatta sabah gözümü açar açmaz aç karna (yıllardır her sabahım böyledir)yakarım,sonra çayla beraber 3-4 tane daha içerim işe gidene kadar.işyerinde kahvaltıdan sonra 1 tane içiyom.çok canımı sıkan falan olursa da içiyom.öğleden sonra iş çıkışı eve gidince içiyom..ama gece yatarken içmemeye özen gösteriyorum.Allahıma çok şükür bende hasta olmadım,bebişimde Allaha emanet zaten..dr.dedim bırakamadım..o da dedi kasma kendini..olmazsa yak bir iki nefes çek söndür..tamamen bırakmanı dilerim,hatta inşaallah tiksinirsin..ama ben başaramadım...kızımda da içmiştim.iradesiz bağımlının tekiyim ben..Allahım af etsin..

yemeğe gidiyorum....öğleden sonra herkeş toplansın...anlaşıldımıııııııııııı....

masllah masallahhh masllahh az kaldi hanimlarrrr bebeklerinizi almayaaallahim bir avazda kurtarsin sagselimmm insallhh

hayırlı akşamlar kızlar...babam dün ameliyatını oldu tam 11 saat sürdü, doktorlar doğazını bi kulaktan diğer kulağına kadar açmışlar, açtığında kanserli bölgenin düşündüklerin daha çok olduğunu görmüşler ve malesef gırtlağını ve ses tellerini almışlar, bozazının sadece sol tarafını temizleyebilmişler sağ tarafı için 4 hatfa sonra tekrar ameliyat olucak o ameliyatı 2-3 saat sürermiş...babamın henüz 2.ameliyatından ve konuşamıyacağından haberi yok söyliyemedik ameliyattan ötürü konuşamadığını sanıyor...doktor herşey yolunda giderse 1 sene içinde protez takarız eskisi gibi olmasada en azından derdini anlatacak kadar konuşabilir dedi...bugün mamaya başladı burnundan miğdesine giden bi hortum aracılığıyla besleniyor boğazındaki delikten nefes alıyor bi süre böyle olucakmış...çok şükür yanımızda Allah başımızdan eksik etmesin..2.ameliyatınıda olup biran önce iyileşme sürecine girelim istiyorum..annemler kaynanası ile yaşıyor birde amcam var bugün not defterine "beni edaya götür" yazdı bende kalıcak ben bakıcam babacığıma ziyaretçi yasağı var mikrop kapmasın diye gelen giden babaneme gidicek ben babamı pamuklara sarıp sarmalayıp Allahımında izniyle iyi edeceğim...son durumlar bu kızlar hepinizi çok seviyorum dualarını eksik etmeyin çok ihtiyacımız var...

YSLZYTN canim allahim bol sifa versin buyuk gecmis olsun tekrarrrr

kizlar ben yine regl oldum yola devm durmak yok yaniii:87:

yaa kimse yok mu bu 3lü tarama testi nedir? yslztyn baban için çok geçmş olsun işallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur..

büyük geçmiş olsun edacım..babacığın sağ salim ameliyat masasından kalkmış,nefes alıyor sonuçta..elbet iyileşecekte..zamanla herşey düzelecek..tıp çok ilerledi artık.babacığını yanına almak hem çok iyi bir fikir hemde büyük sevap..bizim milletimiz hasta ziyaretinden anlamaz..herkes toplaşır başına,etraf zaten salgın solunum yolu hastalıklarıyla dolu,enfeksiyon kapmaması lazım hastanın..sana ve ailene kuvvet versin Rabbim.dualarımızdasın...

iyi akşamlarrr iki gündür yoktum akşam geldim nasılsınız
edoşum çok çok geçmiş olsun canım bak baban sizin desteğinizle çabucak iyileşecek dualarımız sizinle tatlım
ravzanurcum gelmiş senin kırmızı canavar inş.son gelişidir hayırlısı olsun çalışmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…