günaydın..hayırlı cumalar herkese...bende çok yoğunum..malum kışın ortası..grip salgını var..hasta kaynıyo burası...birde nazar değdirecekler bana ya...aaa sen hamilesin..bu kadar hastanın arasında nasıl hasta olmuyosun diyolar..bende diyorum Allah koruyor..psikolojik baskıyla hasta edicekler beni ya...hala kahvaltı yapamadım..tost söyledim bakalım..
mehtapp..taze gebe nasıl gidiyo hamişlik?
CANIM dün başım çok dönüyordu ama çok şükür şimdi iyiyim birde çok uyuyorum ya bildiğiniz gibi değil.
nazo bişi sorcam şimdi ben dün gene test yaptım ama öle var olan çizgi gibi kopkoyu çıkmıyor normal mi bu? ilk başta silik daha sonra koyu ama çok koyu değil
daha önce yaptığın testlerle aynı olmalı en azından..testin markası farklıysada etkiler koyuluğu...çok sıvı almanda etkiler..takma artık bunlara yaa..teste yapma artık..haftaya git doktoruna..
koyuluk azalmıyor canım aynı artık daha çabuk 2. çizgi çıkıyor canım ya ne bileyim. Testlerin hepsi farklı marka ama hepsinde çıkıyor tatlım.
Çarşamba gününe randevu alacam inşallah kalp atışlarını duysam....
sen sigara işini ne yaptın valla ben içmemek için çok kasıyorum kendimi. evde hiç içmiyorum 1 haftadır ama ofiste aklıma geliyor
yemeğe gidiyorum....öğleden sonra herkeş toplansın...anlaşıldımıııııııııııı....
nazoo ben geldimm ama işlerr çok yoğun sürekli burda olamıyorumm(((((
iyi akşamlar kızlar...bugün dr.gittim herşey çok güzeldi çok şükür Allahıma.
kızım 2kilo150gr.olmuşboyuda 42cm. maaşallah baş aşağı duruyo dedi dr.sezeryen günümüde öne aldı 26 şubat Allah kısmet ederse olcak...ve karar verdim dr.umta tavsiye etti sipinal olcam inşallah...dün bi hastasını sipinal sezeryen yapmış dr.um hemen odasını arada beni gönderdi git konuş anlatsın nasıl olduğunu dedi...gittim konuştuk çok memnun kalmış ilkini benim gibi narkozla doğurmuş bu daha rahat olmuş...
Allah kısmet ederse bende sipinal sezeryen olcam 26 şubatta
dr.2hafta sonra gel dedi...sonrada haftada bir nst ye bağlıcaz dedi.
tekrar tokluk şeker ölçümü istedi bakalım şeker ne durumda diye...işte böle kızlar
kızlar doktora gıttım bugun ustten alttan muane etti ve nst . 3 kılo 300 gram olmuş kızım . alttan baktı açılma yok dedi elini soktuda soktu nerdeyse dur yeter dıycektımyarın gunun doluyo dedi nst de ufak sancıların var dedi sancılarının sıklaşmasını beklıycez dedi ne zamana kadar dedim bu gece olur yarın olur pazartesi olur belli olmaz dedi (fakat sormak istediğim o değildi onu bende bılıom sormak istediğim en geç 1 haftamı beklım anlamında neyse) yarın tekrar nstye gel dedı öyle kızım nazlı ya
hayırlı akşamlar kızlar...babam dün ameliyatını oldu tam 11 saat sürdü, doktorlar doğazını bi kulaktan diğer kulağına kadar açmışlar, açtığında kanserli bölgenin düşündüklerin daha çok olduğunu görmüşler ve malesef gırtlağını ve ses tellerini almışlar, bozazının sadece sol tarafını temizleyebilmişler sağ tarafı için 4 hatfa sonra tekrar ameliyat olucak o ameliyatı 2-3 saat sürermiş...babamın henüz 2.ameliyatından ve konuşamıyacağından haberi yok söyliyemedik ameliyattan ötürü konuşamadığını sanıyor...doktor herşey yolunda giderse 1 sene içinde protez takarız eskisi gibi olmasada en azından derdini anlatacak kadar konuşabilir dedi...bugün mamaya başladı burnundan miğdesine giden bi hortum aracılığıyla besleniyor boğazındaki delikten nefes alıyor bi süre böyle olucakmış...çok şükür yanımızda Allah başımızdan eksik etmesin..2.ameliyatınıda olup biran önce iyileşme sürecine girelim istiyorum..annemler kaynanası ile yaşıyor birde amcam var bugün not defterine "beni edaya götür" yazdı bende kalıcak ben bakıcam babacığıma ziyaretçi yasağı var mikrop kapmasın diye gelen giden babaneme gidicek ben babamı pamuklara sarıp sarmalayıp Allahımında izniyle iyi edeceğim...son durumlar bu kızlar hepinizi çok seviyorum dualarını eksik etmeyin çok ihtiyacımız var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?