Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

herkese günaydın cuma günü aşılamam oldu bakalım ne olacak çok merak ediyorum pzteside kontrolüm var hayırlısı ALLAHtan:18::18:

Edacım çok gemiş olsun tatlım, allah en kısa zamanda şifasını versin.

Senin yanında olmasıda çok iyi olmuş gözünün önünde babacığın ne güzel.

Günaydın kızlar herekese. Uzun zamandır yoktum.hepinizi çoook özledim. Okadar yoğundum ki bildiğiniz gibi değil.yılsonu işleri raporlar satış rakamları falan filan bir kaç günüdr geç saatlere kadar kalmak zorunda kaldım. Yoğunluktan topiğede girememiştim edayı çok merak ettiğimden cumartesi günü arayıp konuştum edayla. Babasıyla ilgili bilgi aldım.zaten burayada yazmış babasıyla ilgili durumu.ama edacım çok üzgün sesi hiç iyi gelmedi bana.bir daha konuşamayacağından dolayı çok üzülüyor. Bir an önce diğer ameliyatı da olup iyileşme sürecine girilsin istiyor artık. Canım benim yaaa.üzülme edacım.annemle ilgili bişey anlatmıştım sana.artık yürüyemez yatalak olacak diye beklerken şimdi normal bişekilde yürüyor normal insanlardan farkı yok. Bizde bebek gibi adım adım yürüterek başardık bunu. Hiç üzmeyin kendinizi baban iyi olacak canım.merak etme.

günaydın kızlar..hepimize iyi haftabaşları...

mehtapcım nasıl gidiyo hamilelik?

gülsüm nerelerdeydin kız sen?

filizim hadi hayırlısı...

aybennn kurtardın mı şirketi..madalya taktılar mı?

kurtardım tabi kız. raporlar yüzünden toplantı ertelendi. bende mecbur kalmak zorunda kaldım. madalya takmadılar ama çalışmalarımdan ötürü herkesin içinde koca yönetim müdürlerinin tebriklerini aldım neyse ben bi beklenti için yapmadım zaten.yapılması gerekiyordu yaptım. kendi işim için.neyse nazom sen nasılsın? bebeğin nasıl?

ben sana takılıyom güzelim..tabiki yapacaksın..maden gözümüz almış çalışıyoruz,en iyisini verelim ki,arpamızı artırsınlar di mi?
beni soracak olursan..yorgunum..bana pazar günleri yaramıyo..koşuşturmacayla geçiyo ve daha çok yorgunluk oluyo..yapmayım diyorum..içim rahat etmiyo..
bebişi soracak olursan..inşaallah iyidir..bugün öğleden sonra randevumuz var,hayırlı haberlerle döneriz inşaallah..

nerde bu kızlar ya...gülsüm..mehtap bak merak ediyorum sizleri..bi ses verin alooooo...
aaaa aytulll naaptı ki doğurdumu acep?

inşallah aparmamızı arttırırlar canım sanmıyorum ama
Pazar günü bende yoruluyorum gezmekten tabi
Güzel haberlerle dönersin canım merak etme. Ama sigara içiyorsun diye çooook kızıyorum sana yaaa.içme şunu nazom bee.yazık bebeğine

bende kendime çok kızıyorum,kocamada çok kızıyorum..adam akıllı bir baskı yapsa ya bana..içersen döverim falan dese,hem kendi de bıraksa belki caydırıcı olabilirdi...ama kocamda bir tiryaki olduğu için sesini çıkartamıyo garibim...

evet burda kocana büyük iş düşüyor tabi.onun baskı yapması lazım sana.kaırşmıyor tabi sana ee sende rahat rahat içiyorsun neyse siz bilirsiniz tabi.

MERHABA KIZLAR

benim hamilelik fena değil gibi Çarşamba saat 16:00 da randevum var ama içimde hep bir kuşkuda var Çarşamba günü gelsede rahatlasam.

çok sinirli ve gerginim kızlar heralde hamilelikten pazar gününü zehir ettim kocama içimde birşey var her an patlayacak gibi sıkılıyorum valla

anaaa kız delimisin sen kız kocana ne eziyet çektiriyon. ne güzel bebeğinizde geliyor en çok istediğiniz şey bu değilmiydi. mutlu ol biraz. ne istiyon kocandan.yazık senin kocaya. kurtul artık şu kuşkularından ve hamileliğinin tadını çıkar ve bunun mutluluğunu yaşa ve yaşat.al sana da

gebelikten canım o....üzgünüm ama bu 9 ay böyle devam ediyo..hormonların sapıtmış durumda şu an..bütün fiziksel ve beyinsel işlevlerinde inanılmaz bir değişme başlıyo..vucudunun içi bir fabrika gibi çalışıyo şu an..kocana durumu izah et..alttan alsın biraz..işyerinde ne yaparsın bilemem...ben bazen çıldırıyorum...

iki saattir şamarlayıp duruyon bizi...yiterrrr yaaaaa....yiterrrr yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…