Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Selam NAZO7 + GÖKKUŞAĞI...Nasılsınız...

Bende 1 haftadan beri yoktum...Giriyordum ama akşamları...Ozamanda kimsecikler olmuyor...Yazılanları okuyup çıkıyordum ama alındım sizlere...Kimse beni merak etmemiş hiç...

Kızlar bişey soracağım...Dünden beri adet olacakmışım gibi ağrım var...Neden acaba...Bu ağrıyı sadece ilk adet olmadığım ay hissetmiştim birdaha olmadı...Offf...

DİLOŞUMMMMM....nerelerdesin aşkım sen..kız çok özledim ben seni...anlat ne var ne yok..nasılsın..bebeiş nasıl..kocan nasıl..kaynanan nasıl..anangil nasıl..?

Canım 1 haftadır dip köşe temizlik yaptım kendimi yormadan o nedenle giremedim...Bende sizleri özledim canım benim...Bebiş gayet iyi tepikleyip duruyor ama vajinamı tepiklemekten vazgeçmedi bu velet...Nezaman yukarı tepikleyecek yaaa...Kocamı sorma hiç...Beni çok sinir ediyor...Sanki o hamile...Hep azarlayıp duruyor beni saçma sapan konulardan...Akşam mesela artık yatacaktık sobanın heryerini kapadım sende kömür at dedim aldı kömürü atıyor o arada bende ellerimi yıkadım alışkanlıkya dış kapının yanından geçerken kapıyı kapatıp kilitledim...Açtı kapıyı sinirle kömür kovasını saldı yere...Bende dedim ne sinir yapıyorsun...Neymiş neden kilitlemişim kapıyı...Söylendi söylendi yattı uyudu...Bende oturdum ağladım...Umrunda bile olmadı...Kaynanamlara neredeyse 2 hafta oldu gidemiyoruz...Havalar çok soğuktu ve arabamızı boyaya verdi eşim çıkmadık...Annemlerde iyiler...Dün babannem gelmiş köyden beni görmeye merak ediyormuş bugün anneme gideceğim...Bende en son Temmuzda gördüm babannemi özledim...

boşver takma kafanı kocana...o ağrıları sorma ara ara bende de oluyo..bazen doğum sancısı gibi..araştırdım,dr.yede sordum..rahim kasları doğuma hazırlık için antreman kasılmaları yapıyomuş canım,yani korkacak bişey yok..haa bu arada geçmişe iyi bak..kaç kere yazdım bu çatlak dilek nerelerde diye,merak etmediğimizi sanma yani..

niye sinirlisin kuzu...

offfffffff nazom kaynana derdi ne olsun yedi bitirdi kadın beni
annemler 15tatilde gelecekler tatil harici gelemiyolar yeğenim okula gidiyo götürüp getiriyolar kaynanamgil gelcez felan demiyolardı üstelik tatille okulla hiç işleri yok 15tatilde onlarda geliyomuş kadın duydu annemlerin geleceğini çatlar gelmezse ne kıskanç kadın yaaaaa deli ediyo beni bide babama bizde sizinle gidelim diyolarmış varya elimde olsa kadını bikaşşık suda boğarım

ne oldu canım yaaa

bende aynı durumdayım sinir ve stress herkesi öldürmek istiyorum ben

senin hormonlarrrrrrrdan canım bende birini öldürmek istiyorum ama elimden gelmiyo

ayyy ne kaa güzel ne kaa güzel...cinnet mahallesi gibi olmuş burası...herkes herkesi öldürmek istiyor..bende hep hayal ederim birisini öldüreyim,etlerini parça parça edeyim,yarısını denize..yarısını oaraya buraya atayım..vahşice seri cinayetler işleyeyim....manyaklarr benide manyak ettiniz....agatha cristine gibi oldum...

ne oldu canım yaaa

bende aynı durumdayım sinir ve stress herkesi öldürmek istiyorum ben

senin hormonlarrrrrrrdan canım bende birini öldürmek istiyorum ama elimden gelmiyo

ne münasebet canım...hem senin evin o kadar genişmiki kız 3 aile birden kalasınız..gülsüm malikanesi+bol kepçe lokantası...bak bende kıl oldum şimdi...amannn boşver sende ona en kötü yatağı ver..onu gezmeye götürme evde bırakın kaçın annenle...

ahhhhh nazom tanımıyon sen onu evin müsayitliğini düşünmez annem geliyoya çatlıyo iki sene beraber durduk meçburluktan annem gelmezdi hiç rahatsız etmeyim diye kaynana kaynata iki tane kayın nasıl onu bırakıp gideyim başlar akşam olunca eşime hadi şura gidek bura gidek diye annemleri önemsemez bile sonra gidincede eşime bi telefon şöle davrandı annesine konuştuğu gibi bize konuşmadı bisürü şeyle doldurur.ayyyyy nazom hizmetlerini hiç sorma artık yataktan kalk yatana kadar mutfak ne edem nazom çatlıyorum bi türlü sakinleşemiyom

test yapsam çıkmaz demi olsa bile 6gün var

Allah yardımcın olsun gülsümüm...ne desem boş sanırım...

kızlar ben çok yoğundum yine bugün yemeğe bile şimdi gidebileceğim anca..öpüyorum sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…