Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Allah yardımcın olsun gülsümüm...ne desem boş sanırım...

amin nazom sağol kendimi sinir ettiğim yanıma kar kalıyo işte ruhu bile duymuyo onun ama Rabbim herşeyi herkezi görüyo sorsun ben elimden geleni yapıyorum bilene neyse seninde canını sıktım
öğlen doktora gidecekmişin hayırlı güzel haberlerle gel inş.canım

ay aynı durumdayız valla nedir bu kaynanalardan çektiğimiz ya sabır sabırda oda bi yere kadar

kızlarrr benn geldimm ama kimsee yokkkkk

ben fenalardayımmm yaaaaaaa

uykuu haram olduu resmennnnn offfff ((((

işlrde çok yoğun ama oturamıyorumm. yayılıp otursamda çalışamam işkence gibiii

ne oldu yine topiğeeee yaaa kaç gündür kimseler düzgün uğramıyo:95:

slm kızlar cuma günü aşılamam oldu dr pazartesi kontrole çağırdı yumurta çatlamamış dedi şimdi salı günü tekrar asılama yapcakmış be akılsız dr asılama yapmadan önce insan bakmazmı yumurta ne durumda die yine aşılama olcam off ya

günaydın kızlarrrr

dün akşam gene test yaptım anam ilk çizgi var ya ondan daha koyu çıktı, birde daha donumu toparlamamıştım hemen çıkmış çizgi 2 saniyede hemde öle bir koyuki artık hamile moduna girdimmmmmmmmmm

yaşasın hamileyimmmmmmmmmmmmm

test manyağııı
delimisin kız yeter test yapma artık bal gibi hamilesin işte. alışkanlık yapmış sende bence bu test

Nazom gelmedi nasıl mustafa acaba?

günaydın kızlar...
bugün yine çok yoğunum da ondan giremedim bu saate kadar..
Mustafa mız çok iyiymiş teyzeleri..433 gr olmuş.hala 1 hafta önden gidiyor..parmaklarını gördüm,elini ağzına götürdü,sonra doktora bi tekme savurdu,o bile hopladı.babası gibim kıskanç olucak herhal..ayyy birde pipisini yakın plan gördüm aboww maşallahı vardı..bizim gelin yandı..
ama benim tansiyonum yüksek çıktı..ayaklarımda çok fazla ödem varmış..tuzu kes dedi,nasıl yapacaksam,ben tuzsuz yemek yiyemem hayatta...bol bol da su içip yürüyüş yapacakmışım..akşama kadar işyerinde helak oluyorum,eve kendimi zor atıyorum,yemeğimi zor yapıyorum,bir de koşuya çıkayım bari...hahahahahaha..
ayrıca bugün öğleden sonra ayrıntılı ultrasona gönderdi doktorum..yüzünü yakından görebileceğim..

sende hamişliğin tadını çıkar artık kuzum..gittiğinde kalp atışlarını duyacaksın ve önünde 8 aylık bir serüven daha başlamış olacak...

aytull dan habedar olan var mı kızlar..muhtemelen doğurmuştur...aydnlık ve suzi sıra size geliyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…