Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

:44:
aaaaaaaaaaaaa mehtap hamileymiş...ne kaa güzel bir haber bu..yaşasınnnn...canım arkadaşım tebrik ederim...sağlıcakla al bebişini kucağına,bak ben sana dememişmiydim hamilesin diye...
(ben bu sahneyi daha önce yaşadım sanki)

nazooo acayıp korkuyommmm bakalım nasıl doğurcammm..sezeryan olcak buyuk ıhtımal normal doguma uygun degılım ama asıl korktugum sezeryan...

günaydınn kızlarr ya bebeğim 11 hftalık oldu ama asırı kusmam var sizce doğal mı sabahları 2 sefer ediyorum herşey burnuma kokuyornazoo snin adına çok sevindim ne kadar güzel bi duygu biz kalp sesini duyduğumuzda böyle olduk artık görürsek nasıl oluruz acaba..?cinsiyeti ne zaman belli oluyo bebişin haftaya bende doktora gidcem çıkar mı kii?

canım benn 14. haftayaa kadar çektim bulantı ve kusmaları. umarım seninde yakında biterde kurtulursunn aman sonraa çok kilo almamayaa bakk insanın boğazı boş durmuyooo. dün o kadar yedim ki dedim mide sıpazmı geçirecem herhall midem dolmuyo resmenn. 11 kiloo aldımm yaaa

cinsiyeti 16. haftadan önce söylemiyolar genelde ama 12. haftada söyleyenlerde olyoo

kızlar ; sağlık ocağına gidip hamilelik kaydı yaptırılıyormuş heralde..hamileyken bazı aşılar vurunmam gerekıyomuş.. doktor bişey demedide ..bana sağdan soldan diolar işte, gidip kayıt ol falan diye.....!!!
ne aşısı olcam ben? bileniniz varmı??:82:

nazooo acayıp korkuyommmm bakalım nasıl doğurcammm..sezeryan olcak buyuk ıhtımal normal doguma uygun degılım ama asıl korktugum sezeryan...
korkma güzelim,ben normal doğum sancısını + sezeryanı görmüş geçirmiş biri olarak ameliyatın daha rahat olacağını söyleyebilirim..eğer normal doğuma uygun değilsen zaten boşa acı ve sancı çekersin doğuramazsın,en iyisi kestirip aldırmak..ameliyat sonrası yapman gereken ay ,üf,off demeden ayağa kalkmaya çalışıp yürümek ve wc ye çıkmak sonrası kolay,birde kendini aylarda geçse üşütmeyeceksin..
sormaa nazo şaka makaa doğuma bişeyy kalmadıı yaaaaaaaaa

heeee iveettt bu bir kamara şakası...el sallayın...ama doğuma giderkene kocalarınıza el sallayın....

Üff öyle ama kusmadan çalışamıyorum bile iş çok zorluyor.Ha bire bende dıkanıyorum valla hele öğleye yakın oo ölüyorum sanki açlıktan.bulantım geçsin bişey istemiyorum ama çok kötü ediyor beni.bebişimm haftaya 12.haftalık olacak ay işallah söyler doktor.

nazom gözün aydın bebişi görmüşsün şu ayrıntılı ultrason özeldemi oluyo kaç tl oluyo kaçıncı ayda oluyo kankam bende perşembe günü gideceğim doktora artık cinsiyetini de söyler doktor diymi kanka :26:

lan ben şu ana kadar 10 kilo aldım..sen 11 almışsın çok mu??????

tetanoz aşısı canım benim gelecek hafta ilk aşımın günü :94:

slm kızlarrrrrrrrrr.üşüttümmm yaaaaaa rapor aldım evdeğimm ciğerlerim sökülcek gibiii offff..evde olmakkk ne güzelllllllmiş yawwwwwwww..bi de hasta olmasaydımmmm

gözün aydın nazom mustafa paşayı görmüşsün canım benim inş.başa kadsr böle sorunsuz gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…