günaydın kızlarrrr
dün akşam gene test yaptım anam ilk çizgi var ya ondan daha koyu çıktı, birde daha donumu toparlamamıştım hemen çıkmış çizgi 2 saniyede hemde öle bir koyuki artık hamile moduna girdimmmmmmmmmm
yaşasın hamileyimmmmmmmmmmmmm
exporter yavruuuu doktora ne vakıt gıdecen canımmmmm
aytull dan habedar olan var mı kızlar..muhtemelen doğurmuştur...aydnlık ve suzi sıra size geliyo....
günaydınn kızlarr ya bebeğim 11 hftalık oldu ama asırı kusmam var sizce doğal mı sabahları 2 sefer ediyorum herşey burnuma kokuyornazoo snin adına çok sevindim ne kadar güzel bi duygu biz kalp sesini duyduğumuzda böyle olduk artık görürsek nasıl oluruz acaba..?cinsiyeti ne zaman belli oluyo bebişin haftaya bende doktora gidcem çıkar mı kii?
korkma güzelim,ben normal doğum sancısını + sezeryanı görmüş geçirmiş biri olarak ameliyatın daha rahat olacağını söyleyebilirim..eğer normal doğuma uygun değilsen zaten boşa acı ve sancı çekersin doğuramazsın,en iyisi kestirip aldırmak..ameliyat sonrası yapman gereken ay ,üf,off demeden ayağa kalkmaya çalışıp yürümek ve wc ye çıkmak sonrası kolay,birde kendini aylarda geçse üşütmeyeceksin..nazooo acayıp korkuyommmm bakalım nasıl doğurcammm..sezeryan olcak buyuk ıhtımal normal doguma uygun degılım ama asıl korktugum sezeryan...
sormaa nazo şaka makaa doğuma bişeyy kalmadıı yaaaaaaaaa
canım benn 14. haftayaa kadar çektim bulantı ve kusmaları. umarım seninde yakında biterde kurtulursunn aman sonraa çok kilo almamayaa bakk insanın boğazı boş durmuyooo. dün o kadar yedim ki dedim mide sıpazmı geçirecem herhallmidem dolmuyo resmenn. 11 kiloo aldımm yaaa
cinsiyeti 16. haftadan önce söylemiyolar genelde ama 12. haftada söyleyenlerde olyoo
canım benn 14. haftayaa kadar çektim bulantı ve kusmaları. umarım seninde yakında biterde kurtulursunn aman sonraa çok kilo almamayaa bakk insanın boğazı boş durmuyooo. dün o kadar yedim ki dedim mide sıpazmı geçirecem herhallmidem dolmuyo resmenn. 11 kiloo aldımm yaaa
cinsiyeti 16. haftadan önce söylemiyolar genelde ama 12. haftada söyleyenlerde olyoo
kızlar ; sağlık ocağına gidip hamilelik kaydı yaptırılıyormuş heralde..hamileyken bazı aşılar vurunmam gerekıyomuş.. doktor bişey demedide ..bana sağdan soldan diolar işte, gidip kayıt ol falan diye.....!!!
ne aşısı olcam ben? bileniniz varmı??:82:
tetanoz aşısı canım benim gelecek hafta ilk aşımın günü :94:
lan ben şu ana kadar 10 kilo aldım..sen 11 almışsın çok mu??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?