Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

haftaya yani..?
ben şimdi 18+3 deyim. ne zaman vuruncam biliyomusun?? vurunmazsak bişey olur mu

canım bilmiyorumki sen git kaydını yaptır hemen hem kontrollerini yapıyorlar her ay idrar kan testi yapılıyor b ay kalp atışlarını dinleyeceğiz ben git derim gerisi sana kalmış

canım bilmiyorumki sen git kaydını yaptır hemen hem kontrollerini yapıyorlar her ay idrar kan testi yapılıyor b ay kalp atışlarını dinleyeceğiz ben git derim gerisi sana kalmış

ya bende hiç duymadım doktorum yaptı ama ilk ayda yaptı sonrasında sadece kontrole geleceksn dedi
bu seferki gitmemde söyler mi ki.?

slm kızlarrrrrrrrrr.üşüttümmm yaaaaaa rapor aldım evdeğimm ciğerlerim sökülcek gibiii offff..evde olmakkk ne güzelllllllmiş yawwwwwwww..bi de hasta olmasaydımmmm

geçmiş olsun inş hemen toparlanırsın evet evde olmak çok güzel valla şimdiden hayal kuruyorum tabii ilk aylar misafirlerim yoğun olacak ama sonra ben gezeceğim okullar tatile girecek bebişiide alıp fellik fellik gezeceğim çalışmaktan eve bakamıyoruz mutfakta vakit geçiremiyoruz bunların hepsini yapacağım inş çeşit çeşit yemekler yapacağım ayyyy kızlar acıktım galiba

tetanoz aşısı vuruyorlar canım..
12 haftalıkkende öğrenebilirsin,içimden seninkide oğlan gibi geliyo..

19-23 haftalarda yapılıyomuş kankam..bazı hastanelerde 300 kadar fiyat verdiler,özelde muayene fiyatına bakıyolarmış ama ben kendi hastanemden randevü aldım..özel hastane,uzman radyologlar bakıyomuş ve 80 tl.bizim oğlanlar çok masraflı anam...

haftaya yani..?
ben şimdi 18+3 deyim. ne zaman vuruncam biliyomusun?? vurunmazsak bişey olur mu

hiç bişey olmazda işte...valla ben daha vurunmadım..halada kararsızım...o eskidenmiş ya..sanki kör bıçakla kesicekler göbek bağını...vurunanlarda çok acıyo,şişiyo falan dediler..hem 1 doz da değil..2 ya da 3 dozmuş..

ben düzenli olarak( utanmasam her hafta gideceğim) doktora gidiyorumda, doktor bana aşı falan hiç bişey bahsetmedi..dedim ya; ben sağdan soldan duyuyorum hep..ilk hamileliğim tecrübesizim doğal olarak..çalışıyorumda; hafta içi izin sorun oluyor ...ama ilk fırsatta gidip bi sağlık ocağına sormam gerekıyor...saol canım..

Ooo herkesler gelmiş
Nabersiniz kızlarrr...
Gülsümüm sendne naber? Test yaptınmı sen?

iyiylik aybencim aşırı baş ağrısı çekiyorum:94:
sen nasılsın tatlım
valla test yapmadım ama kendimi zor tutuyorumda buayda omadı onu biliyorum hayırlısı bakalım perşembe yapayım diyorum

80 neysede 300 çok kankam ya bide cd veriyorlarmış galiba güzel bişey hatıra olur

yapma ya...şişiyomuymuş..ben zaten pinpiriğin tekiyim..korkuyodum zaten.şimdi hepten korktum valla..bilmem ki ne yapsak??

slm kızlarrrrrrrrrr.üşüttümmm yaaaaaa rapor aldım evdeğimm ciğerlerim sökülcek gibiii offff..evde olmakkk ne güzelllllllmiş yawwwwwwww..bi de hasta olmasaydımmmm
çok geçmiş olsun canım..aman dikkat et kendine..ilk 3 ay çok önemli..

gözün aydın nazom mustafa paşayı görmüşsün canım benim inş.başa kadsr böle sorunsuz gider

sağol gülsümüm...darısı en yakın zamanda senin başına canım...var mı belirti falan...gerçi sen kaynana krizine girdin,onun belirtileri daha çok galiba...

exporter de hamileymiş yaşasınn darısı diğer kızların da başına liste tamamlanacak inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlısıylaaaaaaaaaaa

hoşgeldiniz kızlar...

mehtapcım nasıl gidiyo hamilelik? varmı bulantı falan??inşallah olmazda rahat edersin.

evet nazom iyi bildin bebek fikrini belirtiyi düşünmemenin yolu kaynana krizi
bugün rahatım biraz ama akşam herife patladım ohhhh rahatladım
yok be nazom belirti felan iki aydır ne akıntı ne ağrı hiç bişey anlamıyorum olmadı yine kesin

iyiylik aybencim aşırı baş ağrısı çekiyorum:94:
Sen nasılsın tatlım
Valla test yapmadım ama kendimi zor tutuyorumda buayda omadı onu biliyorum hayırlısı bakalım perşembe yapayım diyorum

bende iyiyim canım.ne olsun.bende bu ay umutsuzum aslında.çok fazla çalışmamız olmadı. Birde benim geçen ay adetimde şaşma olduğu için yumurtlama dönemimde şaşırmıştır diye düşünüyorum. Adet tarihiyle beraber sayarak 9.gün 13.gün 14.gün ve 15.gün çalışma yaptık gerçi ama bakalım tuttuysa artık görcez bakalım. Ama çok çalışamadık ancak bıkadar. Oyüzden bu ayda olmayabilir. Sen biraz daha bekle öyle yap testi gülsümüm. Daha erken bence.

pazar gecesi bir rüya gördüm varya resmen her yerim açıkta mı kalmış ne ben rüya görmem ama hamile olduğumdan beri bi sürü görüyom yaww:
hayrolsun

mısır ülkesindeyim eski zaman resmen köleler var pramit yapıyor kölelerin biride benim belimden ip bağlıyorlar yerin dibine sokuyorlar orada 5 dakika falan kalabiliyorsun nefes alamıyorsun falan ben indim mi hatırlamıyorum sonra birileri kaçmaya çalışıyor eski tip uçak gibimsiler var ya planör galiba güneşe kadar yükseliyorlar sonra güneş onları patlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…