haftaya yani..?
ben şimdi 18+3 deyim. ne zaman vuruncam biliyomusun?? vurunmazsak bişey olur mu
canım bilmiyorumki sen git kaydını yaptır hemen hem kontrollerini yapıyorlar her ay idrar kan testi yapılıyor b ay kalp atışlarını dinleyeceğiz ben git derim gerisi sana kalmış
mrbb slm nasılsın..? Iyi misin..?
slm kızlarrrrrrrrrr.üşüttümmm yaaaaaa rapor aldım evdeğimm ciğerlerim sökülcek gibiii offff..evde olmakkk ne güzelllllllmiş yawwwwwwww..bi de hasta olmasaydımmmm
tetanoz aşısı vuruyorlar canım..kızlar ; sağlık ocağına gidip hamilelik kaydı yaptırılıyormuş heralde..hamileyken bazı aşılar vurunmam gerekıyomuş.. doktor bişey demedide ..bana sağdan soldan diolar işte, gidip kayıt ol falan diye.....!!!
ne aşısı olcam ben? bileniniz varmı??:82:
12 haftalıkkende öğrenebilirsin,içimden seninkide oğlan gibi geliyo..Üff öyle ama kusmadan çalışamıyorum bile iş çok zorluyor.Ha bire bende dıkanıyorum valla hele öğleye yakın oo ölüyorum sanki açlıktan.bulantım geçsin bişey istemiyorum ama çok kötü ediyor beni.bebişimm haftaya 12.haftalık olacak ay işallah söyler doktor.
nazom gözün aydın bebişi görmüşsün şu ayrıntılı ultrason özeldemi oluyo kaç tl oluyo kaçıncı ayda oluyo kankam bende perşembe günü gideceğim doktora artık cinsiyetini de söyler doktor diymi kanka :26:
haftaya yani..?
ben şimdi 18+3 deyim. ne zaman vuruncam biliyomusun?? vurunmazsak bişey olur mu
canım bilmiyorumki sen git kaydını yaptır hemen hem kontrollerini yapıyorlar her ay idrar kan testi yapılıyor b ay kalp atışlarını dinleyeceğiz ben git derim gerisi sana kalmış
Ooo herkesler gelmiş
Nabersiniz kızlarrr...
Gülsümüm sendne naber? Test yaptınmı sen?
tetanoz aşısı vuruyorlar canım..
12 haftalıkkende öğrenebilirsin,içimden seninkide oğlan gibi geliyo..
19-23 haftalarda yapılıyomuş kankam..bazı hastanelerde 300 kadar fiyat verdiler,özelde muayene fiyatına bakıyolarmış ama ben kendi hastanemden randevü aldım..özel hastane,uzman radyologlar bakıyomuş ve 80 tl.bizim oğlanlar çok masraflı anam...
hiç bişey olmazda işte...valla ben daha vurunmadım..halada kararsızım...o eskidenmiş ya..sanki kör bıçakla kesicekler göbek bağını...vurunanlarda çok acıyo,şişiyo falan dediler..hem 1 doz da değil..2 ya da 3 dozmuş..
Amanda aman uzun süredir ik defa bu kadar kalabalık yaww burası
çok geçmiş olsun canım..aman dikkat et kendine..ilk 3 ay çok önemli..slm kızlarrrrrrrrrr.üşüttümmm yaaaaaa rapor aldım evdeğimm ciğerlerim sökülcek gibiii offff..evde olmakkk ne güzelllllllmiş yawwwwwwww..bi de hasta olmasaydımmmm
gözün aydın nazom mustafa paşayı görmüşsün canım benim inş.başa kadsr böle sorunsuz gider
çok geçmiş olsun canım..aman dikkat et kendine..ilk 3 ay çok önemli..
sağol gülsümüm...darısı en yakın zamanda senin başına canım...var mı belirti falan...gerçi sen kaynana krizine girdin,onun belirtileri daha çok galiba...
iyiylik aybencim aşırı baş ağrısı çekiyorum:94:
Sen nasılsın tatlım
Valla test yapmadım ama kendimi zor tutuyorumda buayda omadı onu biliyorum hayırlısı bakalım perşembe yapayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?