Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

evet kızlar yaaa ilk bikaç hafta yerleşme kanaması yaşadım başta çok korktum ama alıştım sonra şimdide hastalıkla mücadele allah beterinden saklasın yawruşumu korusun o etkilenmiyodur inşallah yaaaaaa.allahım esirgesin hepsiniiiiiiiiii .saolun kızlar ilginize teşekkürlerrrrrr.biz daha 7. haftayı bitirdik maşallahhhh.kalbini duydukk allahın izniyleeeee.rabbim sabır ve sağlık versinnnn.okulda çocuklar hep hasta korunmak çok zorlasıyoooo hastalıktann

iyiyim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın canım bulantıların varmış birazdaha sabır hiç geçmeyecek gibi gelir ama normale döeneceksin

aynen öyle eşimin felan görünce o yemek yiyor ben yiyemiyorum.yemek yapamıyorum kusmalarım arttı.sen nasılsın kaynanan gelio mu?

kızlar daha ben 1 iğne almadım bebişe aslında cinsiyeti belli olsun ondan sonra diye bekledim artık yavaş yavaş alsam iyi olacak siz neler ne ciciler aldınız anlatın biraz
topik milleti bizim çeyrekler alındımı

tutacağı varsa bikezlede tutar canım hayırlısı olsun
perşembeye kadar durabilirsem ogün yapacam testi olmadı belki yarında yaparım amaaaaaannnn hiç değil kırmızılara hazırlık oluyo tek çizgiyi görmek

nazom valla herkes öyle diyo sğlıklı olsunda diyorum aamayinede bi tarafım kız istiyo

hoşgeldiniz kızlar...

mehtapcım nasıl gidiyo hamilelik? varmı bulantı falan??inşallah olmazda rahat edersin.

canım bulantım yok allaha çok şükür ama başım dönüyor sürekli, dünde belim çok ağrıdı normal heralde bunlar çok iyiyim şükürler olsun sen iyisin değil mi?

aynen öyle eşimin felan görünce o yemek yiyor ben yiyemiyorum.yemek yapamıyorum kusmalarım arttı.sen nasılsın kaynanan gelio mu?

az kaldı biraz daha sabır canım düzelir bulantıların
gelecek ben gelmesine bişey demiyom canım geliş tarihi yanlış ona kızıyorum kendimi yedim bitirdim

bana kalırsa hamilesin gülsümcüm...nerden çıkardın de me?bilmiyorum birden içime öyle geldi..hadi hayırlısı...
patla tabi kocana...iş kocanda bitiyo..aradaki dengeyi kuracak olan o...tamam anne annedir de,bu da karın ama di mi..ezdirmeyeceksin...

evet canım en sonunda bende hamileyim yarın ilk randevumuz var yavrumla

ne güzel ilk randevu farklı oluyo benim heyecandan tansiyon falan tavan yapmıştı hala şüphem vardı ben hamilemiyim şimdi diyodum ne zaman keseyi gördüm işte o zaman rahatladım Allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inş

çok iyiyim canım seninde başın ağrıyo di mi ya??

bu ay senden bekliyoruz haber bakalım kısmetse tatlım

inş.de canım benden umut yok yani değişik bişey yok belirti şu bu zaten yumurtlama olduğunada emin değilim bakalım haftaya yine iğne için doktora gideceğim

ahhhhhhhh nazom ahh akşam ağzıma geleni söledim öncekileride döktüm
hadi dedim önceden aynı gelmeleri tesadüfdü budamı tesadüf annemlerin geleceğini bile bile aynı zamanda geliyolar hemde hiç geleceğiz felan demiyolardı yeter artık annemlerin gelmesini istemiyo annen derdi ne ise dedim bayağı döküldüm bana ne diyo karıcığım neden sinirleniyon moralini bozuyom relax ol biarada gelsinler ne olur üzme kenbdini demezmi iyice kudurdum söle bu hafta veya hafatay gelsinler dedim nazom valla kafayı yiyecem kaynanam tam bi kıskanç offffffffff offf kızı yokki gelin halından anlasın

bekliyorum canım yarın saat 4 olsa diye allahım inşallah herşey düzgündür

canım bulantım yok allaha çok şükür ama başım dönüyor sürekli, dünde belim çok ağrıdı normal heralde bunlar çok iyiyim şükürler olsun sen iyisin değil mi?

normal normal..sen kafaya takma..
bende iyiyim şükürler olsun..işteyim şimdi.birazcık yoğunum sadece(
yemeğe çıkıyorum..gelince tekrar sohbete devam:)) öptümm hepinizi...

az kaldı biraz daha sabır canım düzelir bulantıların
gelecek ben gelmesine bişey demiyom canım geliş tarihi yanlış ona kızıyorum kendimi yedim bitirdim

evet annenlerle olması ii olmaz.hem sen hem annen rahat edemez ne diyelim bi şekilde artık sen idare edeceksn.ama sabır çek yani ben ne çekiyorum kaynanadan çokda takmıyorumbebeğimi düşünemiyordum artık allahım aydınlığa çıkarsın kaynanalardan bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…