iyiyim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın canım bulantıların varmış birazdaha sabır hiç geçmeyecek gibi gelir ama normale döeneceksin
exporter de hamileymiş yaşasınn darısı diğer kızların da başına liste tamamlanacak inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlısıylaaaaaaaaaaa
bende iyiyim canım.ne olsun.bende bu ay umutsuzum aslında.çok fazla çalışmamız olmadı. Birde benim geçen ay adetimde şaşma olduğu için yumurtlama dönemimde şaşırmıştır diye düşünüyorum. Adet tarihiyle beraber sayarak 9.gün 13.gün 14.gün ve 15.gün çalışma yaptık gerçi ama bakalım tuttuysa artık görcez bakalım. Ama çok çalışamadık ancak bıkadar. Oyüzden bu ayda olmayabilir. Sen biraz daha bekle öyle yap testi gülsümüm. Daha erken bence.
tetanoz aşısı vuruyorlar canım..
12 haftalıkkende öğrenebilirsin,içimden seninkide oğlan gibi geliyo..
19-23 haftalarda yapılıyomuş kankam..bazı hastanelerde 300 kadar fiyat verdiler,özelde muayene fiyatına bakıyolarmış ama ben kendi hastanemden randevü aldım..özel hastane,uzman radyologlar bakıyomuş ve 80 tl.bizim oğlanlar çok masraflı anam...
hoşgeldiniz kızlar...
mehtapcım nasıl gidiyo hamilelik? varmı bulantı falan??inşallah olmazda rahat edersin.
evet canım en sonunda bende hamileyim yarın ilk randevumuz var yavrumla
aynen öyle eşimin felan görünce o yemek yiyor ben yiyemiyorum.yemek yapamıyorum kusmalarım arttı.sen nasılsın kaynanan gelio mu?
evet nazom iyi bildin bebek fikrini belirtiyi düşünmemenin yolu kaynana krizi
bugün rahatım biraz ama akşam herife patladım ohhhh rahatladım
yok be nazom belirti felan iki aydır ne akıntı ne ağrı hiç bişey anlamıyorum olmadı yine kesin
çok iyiyim canım seninde başın ağrıyo di mi ya??
bu ay senden bekliyoruz haber bakalım kısmetse tatlım
ANAAM NE GÜZEL NE GÜZEL. YAVRUŞUNU ALLAH KORUSUN MEHTAPIMMMM.GÖRÜCEKSİN İNŞALLAH PİRİNÇ TANESİNİ
bana kalırsa hamilesin gülsümcüm...nerden çıkardın de me?bilmiyorum birden içime öyle geldi..hadi hayırlısı...
patla tabi kocana...iş kocanda bitiyo..aradaki dengeyi kuracak olan o...tamam anne annedir de,bu da karın ama di mi..ezdirmeyeceksin...
ne güzel ilk randevu farklı oluyo benim heyecandan tansiyon falan tavan yapmıştı hala şüphem vardı ben hamilemiyim şimdi diyodum ne zaman keseyi gördüm işte o zaman rahatladım Allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inş
canım bulantım yok allaha çok şükür ama başım dönüyor sürekli, dünde belim çok ağrıdı normal heralde bunlar çok iyiyim şükürler olsun sen iyisin değil mi?
az kaldı biraz daha sabır canım düzelir bulantıların
gelecek ben gelmesine bişey demiyom canım geliş tarihi yanlış ona kızıyorum kendimi yedim bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?