Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

sen asıl kucağına alınca gör...civcivlerini kanatlarına alan tavuk gibi....yavrularını beslemek isteyen kaplanlar gibi olacaksın...

amin canımda insanoğlu zayıfız biiki sabır sonrası pes ediyoruz asi olup isyan ediyoruz canım ben nasıl rahat edem kaynanam olmadık yerden laf sokar hem iki annemler 4kaynanamlar 3de biziz yatağa yorgana hizemete nasıl yetişem offff hayırlısı bak hamilelirin duası kabul olur bana dua et en çok buna ihtiyacım var

benimde öyle kadının kızı yok ki anlasın valla çok eltiliye bide kızı olmayana gitmeyecekmişsin

ben sana dua ediyom gülsümüm..inşaallah bir aksilik çıkarda kaynanangil gelemezler diye dua ediyom valla..sen de anneciğinle doya doya hasret gider...

etmez miyim ama sende nolursun canını sıkma bak ben daha kötüydüm ama sabır et

ben sana dua ediyom gülsümüm..inşaallah bir aksilik çıkarda kaynanangil gelemezler diye dua ediyom valla..sen de anneciğinle doya doya hasret gider...

etmez miyim ama sende nolursun canını sıkma bak ben daha kötüydüm ama sabır et

sağolun canlarım benim
nazom gelmeme gibi durumları yok tek istediğim bir arada gelmesinler annemlerle dün annem belli olmaz belki ben gelmem dedi iyice moralim bozuldu kadının huyunu biliyo ne etsin annem hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inş.

bebişide unuttum belirti varmı yokmu

benimde öyle kadının kızı yok ki anlasın valla çok eltiliye bide kızı olmayana gitmeyecekmişsin

yok anam alakası yok..kızı olanınıda gördüm ben..o da başka bir sorun...görümce aklım çıktı görünce diye boşa dememişler...kadının içinde varsa engellenemiyo anacığım..sanki bir bunlarda oğlan var,karılarından bile kıskanıyolar oğlanlarını sorun bu..benim ilkide öyleydi naptım ben..al oğlunu başına çal dedim,boşadım gitti..ohhhh..buz gibi oldum...anladılar ama iş işten geçti...

alemsin valla nazomm aslında haklısın ama ben türünü çözemedim yahu oğlunuzun mutlu olması mı batıyo ne ben anlamadım ben pazra temizlik yapıcam kaynanam arıyo sen perdeyi çıkartamazsn eltin gelsn çıkarsın yallaa dedimeyice sinir ediyo ama takmım valla artık bebişim için

öle nazom sanki neden kıskanırlar gelinleri anlamam oğullarını seviyolarsa karışmayacaklar çünkü oğlanlar mutlu eşleriyle bıraskın öle kalsınlar amaaaaaaaa yokk iyi geçinmelerini bile hazmedemiyolar.ohhhhhhhhhh iyi yapmışsın nazom turşusunu kursun oğlunun

sen canını sıkma inş.herşey güzel olacak dua et ki arada geliyorlar gene böyle ben napim evim ayrı yolum ayrı çekiyorum hergün

hamilesin sen hamile.......
hadi ben yemeğe kaçar kızlar...gerçi bu midemden(reflü)yemek yemeğe korkar oldum..az az ve sık sık acele etmeden yiyecekmişim...işyerinde nerdeeee harıl harıl çiğnemeden yutuyorum,akşama kadar aç kalmayayım diye hepsini indiriyorum mideye...

sen canını sıkma inş.herşey güzel olacak dua et ki arada geliyorlar gene böyle ben napim evim ayrı yolum ayrı çekiyorum hergün
senide anlıyorum canım ben evlendim ayrı gittim tabi kaynanam bi geldi 2sene beraber oturduk kaynım burda üniversite okuyo 3sene o kaldı yanımda ne demek olduğunu bilirim 5senedi evliyim 1yıldır rahatım ama lafı sözü hiç bitmez ondan bundan dinleriz şöle diyo böle diyo sana diye

keşke nazom hiç zannetmiyorum ama hayırlısı
mide kötü canım yaa bendede mide fıtığı var mahvediyo ağrıyınca Rabbim şifa versin
sfiyet olsun olsun talışkom
bende çıkıyom kızlar birazdan gelirim inş.

kızlarrrrrrr kendinize eziyet etmeyin yaaaaaaaaa bırakın onlar sinir olsun .güçlü olun sağlam durunnn kendileri çekinsinnnnn rahat olun boşverinnnnnnnn

slm kızlar 1ayım kaldı doğuma Allahın izninle.
ve kara veremiyom epiduralmi narkozmu diye :26: fikir değiştirip duruyom...
epiduralde çok baş ağrısı oluyomuş ondan korkuyom yaaa...baş ağrısı da çekilmiyo :26:
napcam bilmem...eşim ben olsam uyurdum herşey olup bitsin diyo...offff doğum yaklaştıkça korku basıyo beni :18:

Bende kesinlikle epidural istemem ne yaptıklarını biliyorum bence çok korkunç ve çok duydum bu olaydan sonra ruh sağlığı bozulan kadınları hem lohusa depresyonu hem kesildiğini bilmek bana göre değil ama genede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…