pazar gecesi bir rüya gördüm varya resmen her yerim açıkta mı kalmış ne ben rüya görmem ama hamile olduğumdan beri bi sürü görüyom yaww:
hayrolsun
hakketten senin popo açıkta kalmış.hahahahahahahahaha...hiç güleceğim yoktu...kız yoksa,oğlan oğlan derken, klopatramı doğuracaksın???
ayrıca hamileliğin en tipik belirtisi böyle karman çorman,uzun uzadıya rüyalar görmek...eee kafa uykudan kalkamayınca,rüyada kaçınılmaz oluyo..
ben 1-2 çöp aldım..o kadar..camdan cama hamak mı kursak acaba,beşiğe para vermektense...kızlar daha ben 1 iğne almadım bebişe aslında cinsiyeti belli olsun ondan sonra diye bekledim artık yavaş yavaş alsam iyi olacak siz neler ne ciciler aldınız anlatın biraz
topik milleti bizim çeyrekler alındımı
[QUOTE=exporter;17194271]amin canımmm allah razı olsun darısı isteyen herkese inşallah.
yavrum falan dedim ya garibime gitti valla ay nasıl bağlandım şimdiden yavruma yaa
evet annenlerle olması ii olmaz.hem sen hem annen rahat edemez ne diyelim bi şekilde artık sen idare edeceksn.ama sabır çek yani ben ne çekiyorum kaynanadan çokda takmıyorumbebeğimi düşünemiyordum artık allahım aydınlığa çıkarsın kaynanalardan bizi
ahhhhhhhh nazom ahh akşam ağzıma geleni söledim öncekileride döktüm
hadi dedim önceden aynı gelmeleri tesadüfdü budamı tesadüf annemlerin geleceğini bile bile aynı zamanda geliyolar hemde hiç geleceğiz felan demiyolardı yeter artık annemlerin gelmesini istemiyo annen derdi ne ise dedim bayağı döküldüm bana ne diyo karıcığım neden sinirleniyon moralini bozuyom relax ol biarada gelsinler ne olur üzme kenbdini demezmi iyice kudurdum söle bu hafta veya hafatay gelsinler dedim nazom valla kafayı yiyecem kaynanam tam bi kıskanç offffffffff offf kızı yokki gelin halından anlasın
amin canımda insanoğlu zayıfız biiki sabır sonrası pes ediyoruz asi olup isyan ediyoruz canım ben nasıl rahat edem kaynanam olmadık yerden laf sokar hem iki annemler 4kaynanamlar 3de biziz yatağa yorgana hizemete nasıl yetişem offff hayırlısı bak hamilelirin duası kabul olur bana dua et en çok buna ihtiyacım var
amin canımda insanoğlu zayıfız biiki sabır sonrası pes ediyoruz asi olup isyan ediyoruz canım ben nasıl rahat edem kaynanam olmadık yerden laf sokar hem iki annemler 4kaynanamlar 3de biziz yatağa yorgana hizemete nasıl yetişem offff hayırlısı bak hamilelirin duası kabul olur bana dua et en çok buna ihtiyacım var
ben sana dua ediyom gülsümüm..inşaallah bir aksilik çıkarda kaynanangil gelemezler diye dua ediyom valla..sen de anneciğinle doya doya hasret gider...
etmez miyim ama sende nolursun canını sıkma bak ben daha kötüydüm ama sabır et
benimde öyle kadının kızı yok ki anlasın valla çok eltiliye bide kızı olmayana gitmeyecekmişsin
yok anam alakası yok..kızı olanınıda gördüm ben..o da başka bir sorun...görümce aklım çıktı görünce diye boşa dememişler...kadının içinde varsa engellenemiyo anacığım..sanki bir bunlarda oğlan var,karılarından bile kıskanıyolar oğlanlarını sorun bu..benim ilkide öyleydi naptım ben..al oğlunu başına çal dedim,boşadım gitti..ohhhh..buz gibi oldum...anladılar ama iş işten geçti...
yok anam alakası yok..kızı olanınıda gördüm ben..o da başka bir sorun...görümce aklım çıktı görünce diye boşa dememişler...kadının içinde varsa engellenemiyo anacığım..sanki bir bunlarda oğlan var,karılarından bile kıskanıyolar oğlanlarını sorun bu..benim ilkide öyleydi naptım ben..al oğlunu başına çal dedim,boşadım gitti..ohhhh..buz gibi oldum...anladılar ama iş işten geçti...
sağolun canlarım benim
nazom gelmeme gibi durumları yok tek istediğim bir arada gelmesinler annemlerle dün annem belli olmaz belki ben gelmem dedi iyice moralim bozuldu kadının huyunu biliyo ne etsin annem hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inş.
bebişide unuttum belirti varmı yokmu
sağolun canlarım benim
nazom gelmeme gibi durumları yok tek istediğim bir arada gelmesinler annemlerle dün annem belli olmaz belki ben gelmem dedi iyice moralim bozuldu kadının huyunu biliyo ne etsin annem hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inş.
bebişide unuttum belirti varmı yokmu
senide anlıyorum canım ben evlendim ayrı gittim tabi kaynanam bi geldi 2sene beraber oturduk kaynım burda üniversite okuyo 3sene o kaldı yanımda ne demek olduğunu bilirim 5senedi evliyim 1yıldır rahatım ama lafı sözü hiç bitmez ondan bundan dinleriz şöle diyo böle diyo sana diyesen canını sıkma inş.herşey güzel olacak dua et ki arada geliyorlar gene böyle ben napim evim ayrı yolum ayrı çekiyorum hergün
hamilesin sen hamile.......
hadi ben yemeğe kaçar kızlar...gerçi bu midemden(reflü)yemek yemeğe korkar oldum..az az ve sık sık acele etmeden yiyecekmişim...işyerinde nerdeeee harıl harıl çiğnemeden yutuyorum,akşama kadar aç kalmayayım diye hepsini indiriyorum mideye...
slm kızlar1ayım kaldı doğuma Allahın izninle.
ve kara veremiyom epiduralmi narkozmu diye :26: fikir değiştirip duruyom...
epiduralde çok baş ağrısı oluyomuş ondan korkuyom yaaa...baş ağrısı da çekilmiyo :26:
napcam bilmem...eşim ben olsam uyurdum herşey olup bitsin diyo...offff doğum yaklaştıkça korku basıyo beni :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?