slm kızlar1ayım kaldı doğuma Allahın izninle.
ve kara veremiyom epiduralmi narkozmu diye :26: fikir değiştirip duruyom...
epiduralde çok baş ağrısı oluyomuş ondan korkuyom yaaa...baş ağrısı da çekilmiyo :26:
napcam bilmem...eşim ben olsam uyurdum herşey olup bitsin diyo...offff doğum yaklaştıkça korku basıyo beni :18:
yaklaştıkça büyük gün insan farklı duygulara kapılıyo...ben durup dururken ağlıyom herşeyeben hiç korkmuyodum doğumdan...böyle yazılanları görünce bende tedirgin olmaya başladım...
sonuçta yavrunu kucağına alacaksın inşallah sağ salim..sezeryan için sağlıklı değil diye duymuştum( anne için), ben normal doğum düşünüyorum, doğum sonrası ağrılar için zaten ağrı kesici falan veriyolarmış ....korkma sen rahat ol..ne kadar pozitif düşünürsek; okadar olumlu şeyler olur..Allah kurtarsın hepimizi...
( bende doğumuma 1 ay kaldığını tez zamanda görmek istiyorumvakıt geçmiyorr..cok sabırsızım) sen tamamlamışsın nerdeyse. ne güzellllll
Bende kesinlikle epidural istemem ne yaptıklarını biliyorum bence çok korkunç ve çok duydum bu olaydan sonra ruh sağlığı bozulan kadınları hem lohusa depresyonu hem kesildiğini bilmek bana göre değil ama genede sen bilirsin
slm kızlar:80:
ayın 8 inde suyumun boşalmasıyla 3 hafta erken doğum yaptım
spinal sezeryanla..
darısı diğer hamiş arkadaşların başına
azize sıkıntıya gelemem diyorsan genel ol
çünkü o şekilde masada beklemek zor dayanamam diyorsan..
ama ayılmayı beklemek yok vede bebişi hemen görüyorsun, genel narkoz almak daha riskli dr un dediği kadarıyla
herkes için hayırlısı...
slm kızlar1ayım kaldı doğuma Allahın izninle.
ve kara veremiyom epiduralmi narkozmu diye :26: fikir değiştirip duruyom...
epiduralde çok baş ağrısı oluyomuş ondan korkuyom yaaa...baş ağrısı da çekilmiyo :26:
napcam bilmem...eşim ben olsam uyurdum herşey olup bitsin diyo...offff doğum yaklaştıkça korku basıyo beni :18:
askolsun kızlar o kadar asılama yaptım die yazdım sizlerden moral almak için hiçbirinizde yorum yapmamışsınız üzüldüm gerçekten
azizecim hayirli olsun canim cok az kalmis saglikla kucaklarsin insallah kizini
bende sezaryen oldum ama genel anesteziyle epidural istemedim tabi karar senin ama olup bitiyo hicbisey gormuyosun zor bi dogumdu bide onu kaldiramazdim onlar beni kescek bende melul melul onlari izlicem
spinal sezeryanla..
ama ayılmayı beklemek yok vede bebişi hemen görüyorsun, genel narkoz almak daha riskli dr un dediği kadarıyla
herkes için hayırlısı...
slm kızlar nasılsınız ben bi kaç gün giremem haber vereyim dedim kaynanamlar geliyolar birazdan burda olurlar fırsat bulunca girmeye çalışırım hepiciğinizi seviyyyyyyyyyyyyyyyruuuuuuuuuuuummmm görüşürüz özleyin beni anacıııııımmmmmm
spinal sezeryanla..
herkes için hayırlısı...
askolsun kızlar o kadar asılama yaptım die yazdım sizlerden moral almak için hiçbirinizde yorum yapmamışsınız üzüldüm gerçekten
slm kızlar nasılsınız ben bi kaç gün giremem haber vereyim dedim kaynanamlar geliyolar birazdan burda olurlar fırsat bulunca girmeye çalışırım hepiciğinizi seviyyyyyyyyyyyyyyyruuuuuuuuuuuummmm görüşürüz özleyin beni anacıııııımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?