Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

günaydın millet..
Allah kolaylık versin güzelim..ben şimdiden yatmaya kalkmaya,sağa sola dönmeye dayanamıyorum..karnım,mideme ve ciğerlerime baskı yapıyo nefes almakta zorlanıyorum,resmen oturur gibi yatıyorum...ben böyleysem seni hayal bile edemiyorum..az kaldı sık dişini...hem her bebek bir olmaz,sen millete bakma..benim kızım çok usluydu,deliksiz uyurdu geceleri,tabi bende..

aynı durumdayız valla sol kulağım ağrıyor artıkbebiş olsun bi şekilde uyunur o uyuyunca bende bi uykuya düştüm ki eşim kaldırıyor sabahları işe artık

hoşgeldiniz canlar.
aynen al benden de okadar..yüz üstü yatmayı özledim hakkaten..sana dediklerini bana da diyolar canım..diyolog aynen böyle oluyor..
x şahıs : doğum ne zamana geliyor?
ben : kısmetse hazıranda.
x :hamileliğin tadını çıkar;bu vakitleri çok ararsın!!
ben :neden ki?
x :çocuk olduğunda uyuyamıcaksın, bol bol uyu, tuvalete bile gidemiceksin!!
niye böyle derler ki!! gıcık oluyorum

aman her çocuk bir mi olur onların kuruntusu banada diyorlar bol bol gez bol bol dinlen yat bu günleri ararsın uyuz oluyom valla

aman her çocuk bir mi olur onların kuruntusu banada diyorlar bol bol gez bol bol dinlen yat bu günleri ararsın uyuz oluyom valla

bebeğimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım da ; varsın uyumayalım
dimi kızz :) ben razıyım şahsen.

hadi millet,bırakın işi gücü...toplanın....yoklama yapıcam...
mehtap......112.testini yapıyo..
eda..........hastası var,raporlu..
ayben......yılsonu raporları hazırlıyo,gözünü genel müdürlüğe dikmiş...
nazo......tüm yoğunluğuna rağmen,müdürün gözüne baka baka size laf yetiştiriyo...
gülsüm.....kaynanasıyla hasret gideriyo...
azize.....epidrul mı genel mi diye paptya falı bakıyo...
hülya.....hastayım diye okuldan kaytarmış....
suzi......doğum stresinde....
aydnlık.....burda...
sedahayri....buralarda...
gülnur......kızını emziriyo....
mevsim1....kırmızı canavarı bekliyo...
vesade......hala kahvaltı yapıyo...
filizolgun.....aşılama yaptırdım diye yazmış olduğu mesaja cevap vermedik sanarak,bize sitem ediyo...
başka unuttuğum var mı?

ben dün ayrıntılı ultrasona girdim ya...günlerdirde bunun heyacan ve stresi var dı ya...bu sebeble çokkkkk önemli bir şeyi unutmuşum...o kadar üzüldüm ki...anlatamam...nasıl unuttum yaaaa

çok güzel yazmışsın valla...eline sağlık hepside cuk oturmuş yani...bugun çok yoğunum ya..37. haft6am gelsede şu iznimi kullansam artık

112.test uyy baya güldümm

ben dün ayrıntılı ultrasona girdim ya...günlerdirde bunun heyacan ve stresi var dı ya...bu sebeble çokkkkk önemli bir şeyi unutmuşum...o kadar üzüldüm ki...anlatamam...nasıl unuttum yaaaa

ultrason resmini mi almayı unuttun???
yada noldu canım ya?? bak meraklandım şimdi...

hayırdır nolduu? tam olarak yüzünü filan görücem demiştinnn nazom

ultrason resmini mi almayı unuttun???
yada noldu canım ya?? bak meraklandım şimdi...

Dün kocişimin doğum günüydü...hiç aklımdan çıkmış...adam akşam arıyo,gelirken bişey getireyim mi,ben diyorum ekmek getir sadece...adam soruyo napıyosun?(sanıyomuş ki ben süpriz parti yaptım)ben diyorum hiçç uzandım tv seyrediyom...neyse geldi,yemek yedik falan sonra usg resimlerini verdim eline,bak aynı sana benziyo babası diye..
- hayatımda aldığım en güzel doğum günü hediyesi bu...derdemez hem çok mahçup oldum,hem de çok duygulandım....eşşek kafam..

ayyy cnm yaa o bebekten dolayı unutmuşsundur..çaktırmasaydın bari

ayyyyyy canım ;inan bende çok duygulandım şuanda. gözlerim doldu vallahi.
ama eşin haklı..en güzel doğum günü hediyesini vermişsin..sende bugun yap bişeyler.daha vakıt erken..akşama güzel bi sofra hazırla mesela..sonrası size kalmışşş

bende 4 aralıkda eşimin doğum gününde söylemiştim hamile olduğumu..oda demişti en güzel hediyeyi verdn diye ama hediyede almştım.bebişde sürpriz olmuştu hem bana hem ona

hayırdır nolduu? tam olarak yüzünü filan görücem demiştinnn nazom

bu arada dün oğluşumu yarım saat gördüm...maşallah herşeyi normal dediler..tombiş yanakları ve kolları tam ısırmalıktı...yüzüne gelince parmağını ağzına soktu,gülümsedi..hatta asker selamı yaptı,radyolag gördüğüm en güzel erkek bebeklerden dedi ya çokk sevindim valla...inşaallah baba tarafına çeker de hafif sarı renkli gözlü olur...behlülüm benim....fotosunu elime alınca,çok duygulandım kızlar,ben seni gördüm,sen iyi günler gör oğlum diyerek gözlerimden yaşlar aktı...darısı hepinize..Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...

sus kızım ya;
işteyim ben .millet noldu diyo bana..çok duygusalım zaten..ağlattın beni..amin bitanem....

tüylerim diken diken oldu inan ki allhım mis kokusyla kucağına almayı nasip eyler işallahh allahım nasıl bi duygu değil mi.. bana da nasip eyle yarabbin.nazom valla inan çok sevndm..allahım renkli gözlü nur topu gibi versn sana bütün kızlar peşinden koşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…