oyyy bana dıyorlar kı uykunun tadını cıkar bebek olunca uykusuz geceler basıcak dıyorlar bunu dıyenler heralde hıc hamıle kalmadılar yada cok rahat gecırdler hamılelıklerını ben gecede en az 5 defa kalkıyom 3 defa kalksam delıksız uyumus gıbı hıssedıyomm.. cock oldugunda en azından bu ugrasın olurda uykusuz kalırsın cocuk uyuyunca uyursun bı sekılde bu halde ne uyunuyor ne yatılıyorrrr.. zaten dogum edeyımm ınsallah yuz ustu yatacammm sevmezdım ole yatmayı ama ınaın ınsan özluyorr beee sola yatmaktannnkalbım agrımaya basladıııı... ınsallahhh az kaldııııı
oyyy bana dıyorlar kı uykunun tadını cıkar bebek olunca uykusuz geceler basıcak dıyorlar bunu dıyenler heralde hıc hamıle kalmadılar yada cok rahat gecırdler hamılelıklerını ben gecede en az 5 defa kalkıyom 3 defa kalksam delıksız uyumus gıbı hıssedıyomm.. Cock oldugunda en azından bu ugrasın olurda uykusuz kalırsın cocuk uyuyunca uyursun bı sekılde bu halde ne uyunuyor ne yatılıyorrrr.. Zaten dogum edeyımm ınsallah yuz ustu yatacammm sevmezdım ole yatmayı ama ınaın ınsan özluyorr beee sola yatmaktannnkalbım agrımaya basladıııı... ınsallahhh az kaldııııı
hoşgeldiniz canlar.
Aynen al benden de okadar..yüz üstü yatmayı özledim hakkaten..sana dediklerini bana da diyolar canım..diyolog aynen böyle oluyor..
X şahıs : Doğum ne zamana geliyor?
Ben : Kısmetse hazıranda.
X :hamileliğin tadını çıkar;bu vakitleri çok ararsın!!
Ben :neden ki?
X :çocuk olduğunda uyuyamıcaksın, bol bol uyu, tuvalete bile gidemiceksin!!
Niye böyle derler ki!! Gıcık oluyorum
aman her çocuk bir mi olur onların kuruntusu banada diyorlar bol bol gez bol bol dinlen yat bu günleri ararsın uyuz oluyom valla
bebeğimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım da ; varsın uyumayalım
dimi kızz :) ben razıyım şahsen.
hadi millet,bırakın işi gücü...toplanın....yoklama yapıcam...
mehtap......112.testini yapıyo..
eda..........hastası var,raporlu..
ayben......yılsonu raporları hazırlıyo,gözünü genel müdürlüğe dikmiş...
nazo......tüm yoğunluğuna rağmen,müdürün gözüne baka baka size laf yetiştiriyo...
gülsüm.....kaynanasıyla hasret gideriyo...
azize.....epidrul mı genel mi diye paptya falı bakıyo...
hülya.....hastayım diye okuldan kaytarmış....
suzi......doğum stresinde....
aydnlık.....burda...
sedahayri....buralarda...
gülnur......kızını emziriyo....
mevsim1....kırmızı canavarı bekliyo...
vesade......hala kahvaltı yapıyo...
filizolgun.....aşılama yaptırdım diye yazmış olduğu mesaja cevap vermedik sanarak,bize sitem ediyo...
başka unuttuğum var mı?
hadi millet,bırakın işi gücü...toplanın....yoklama yapıcam...
mehtap......112.testini yapıyo..
eda..........hastası var,raporlu..
ayben......yılsonu raporları hazırlıyo,gözünü genel müdürlüğe dikmiş...
nazo......tüm yoğunluğuna rağmen,müdürün gözüne baka baka size laf yetiştiriyo...
gülsüm.....kaynanasıyla hasret gideriyo...
azize.....epidrul mı genel mi diye paptya falı bakıyo...
hülya.....hastayım diye okuldan kaytarmış....
suzi......doğum stresinde....
aydnlık.....burda...
sedahayri....buralarda...
gülnur......kızını emziriyo....
mevsim1....kırmızı canavarı bekliyo...
vesade......hala kahvaltı yapıyo...
filizolgun.....aşılama yaptırdım diye yazmış olduğu mesaja cevap vermedik sanarak,bize sitem ediyo...
başka unuttuğum var mı?
çok güzel yazmışsın valla...eline sağlık hepside cuk oturmuş yani...bugun çok yoğunum ya..37. haft6am gelsede şu iznimi kullansam artık
ben dün ayrıntılı ultrasona girdim ya...günlerdirde bunun heyacan ve stresi var dı ya...bu sebeble çokkkkk önemli bir şeyi unutmuşum...o kadar üzüldüm ki...anlatamam...nasıl unuttum yaaaa
ben dün ayrıntılı ultrasona girdim ya...günlerdirde bunun heyacan ve stresi var dı ya...bu sebeble çokkkkk önemli bir şeyi unutmuşum...o kadar üzüldüm ki...anlatamam...nasıl unuttum yaaaa
ultrason resmini mi almayı unuttun???
yada noldu canım ya?? bak meraklandım şimdi...
ayyy cnm yaa o bebekten dolayı unutmuşsundur..çaktırmasaydın bariDün kocişimin doğum günüydü...hiç aklımdan çıkmış...adam akşam arıyo,gelirken bişey getireyim mi,ben diyorum ekmek getir sadece...adam soruyo napıyosun?(sanıyomuş ki ben süpriz parti yaptım)ben diyorum hiçç uzandım tv seyrediyom...neyse geldi,yemek yedik falan sonra usg resimlerini verdim eline,bak aynı sana benziyo babası diye..
- hayatımda aldığım en güzel doğum günü hediyesi bu...derdemez hem çok mahçup oldum,hem de çok duygulandım....eşşek kafam..
Dün kocişimin doğum günüydü...hiç aklımdan çıkmış...adam akşam arıyo,gelirken bişey getireyim mi,ben diyorum ekmek getir sadece...adam soruyo napıyosun?(sanıyomuş ki ben süpriz parti yaptım)ben diyorum hiçç uzandım tv seyrediyom...neyse geldi,yemek yedik falan sonra usg resimlerini verdim eline,bak aynı sana benziyo babası diye..
- hayatımda aldığım en güzel doğum günü hediyesi bu...derdemez hem çok mahçup oldum,hem de çok duygulandım....eşşek kafam..
hayırdır nolduu? tam olarak yüzünü filan görücem demiştinnn nazom
bu arada dün oğluşumu yarım saat gördüm...maşallah herşeyi normal dediler..tombiş yanakları ve kolları tam ısırmalıktı...yüzüne gelince parmağını ağzına soktu,gülümsedi..hatta asker selamı yaptı,radyolag gördüğüm en güzel erkek bebeklerden dedi ya çokk sevindim valla...inşaallah baba tarafına çeker de hafif sarı renkli gözlü olur...behlülüm benim....fotosunu elime alınca,çok duygulandım kızlar,ben seni gördüm,sen iyi günler gör oğlum diyerek gözlerimden yaşlar aktı...darısı hepinize..Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...
bu arada dün oğluşumu yarım saat gördüm...maşallah herşeyi normal dediler..tombiş yanakları ve kolları tam ısırmalıktı...yüzüne gelince parmağını ağzına soktu,gülümsedi..hatta asker selamı yaptı,radyolag gördüğüm en güzel erkek bebeklerden dedi ya çokk sevindim valla...inşaallah baba tarafına çeker de hafif sarı renkli gözlü olur...behlülüm benim....fotosunu elime alınca,çok duygulandım kızlar,ben seni gördüm,sen iyi günler gör oğlum diyerek gözlerimden yaşlar aktı...darısı hepinize..Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?