Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

:81:
ayyy cnm yaa o bebekten dolayı unutmuşsundur..çaktırmasaydın bari
çaktırmamayı denedim tabi ama yemedi...

ya tabiki..koca adam bi parti ya da özel bi beklentisi olmaz ama,en azından akşam geldiğinde kapıyı benim açıp,öperek doğum gününü kutlamamı beklemiştir...bende kıza açtırdım kapıyı,popomu bile kaldırmamıştım,çok ayıp ettim..

mrb cnm nasılsın iyi misin baban nasıl oldu iyi işallahh?

iyim çok şükür babam iyi oldukça bende iyi oluyorum... dün babama mama dışında sebze çorbası verdik şırıngayla çok mutlu oldu mama miğdesini ağrıtıyodu..yarında inşallah hortumu çıkartıcaklar we 1 hafta sonunda ilk defa ağızdan beslenmeyi deniycek ilk defa yutkuncak (tükürüğünü bile yutması yasak)çok heyecanlı..dün keyfi çok yerindeydi çok güldürdü beni neredeyse bi ajanda biitirdi yaza yaza :) boğazındaki aparatı temizlemeyi bizede öğrettiler artık dewamlı temizliyoruz tıkanmalarıda azaldı...şimdi önümüzde birtek 2.ameliyat kaldı Allahın izniyle onuda atlatıcaz doktorlar çok hızlı iyileştiğini söylüyor maşallah

Allah şifa versin..tez vakıtte daha iyi olur inşallah canım..

ne bilim sedacım...çok duygulandım, nazanın dedıklerine..birden kendimi hayal ettım...benımde o günler gelir inşallah..bide kıpırdanıyo içimde, Allahım çok güzel bişiii....

aynen gerçekten de bi an gözlerim doldu 8 haftalıkken kalp atışlarını duyduk oturdum hüngür hüngür ağlamıştm onda bile allahı nasip eyler işallahh sanada banada bebişin ne kadarlık şmddi

ayyy bendee fenalardayımm yaaaaaa. uyuyamıyorumm eşim uyuyoo diye dee delii oluyorumm neden enle ilgilenmiyoo diyeeeee

nazooo tespittlerr harikaa

en güzel hediyeyi vermişsin amaa unutmasaydınn daha bi gözell olarmışş. bu gibi durumlarda telefona alarm kurmak gerekirr. çok işee yarıyorrr
bebişinide görmüşsün canımm maşallah herşeyy yolundaa inşallah hep böylee devam ederr.

maşallahh korkulacak hiçbişeyi yok sende sıkma canını tez zamanda konuşur işallahh caınımm

ne bilim sedacım...çok duygulandım, nazanın dedıklerine..birden kendimi hayal ettım...benımde o günler gelir inşallah..bide kıpırdanıyo içimde, Allahım çok güzel bişiii....

sus kızım ya;
işteyim ben .millet noldu diyo bana..çok duygusalım zaten..ağlattın beni..amin bitanem....

iyi dilekleriniz için Allah razı olsun kızlar,sağolun...
sabah sabah ne güzel sizi duygusal yaptım amma....efferim bana....

canım kardeşim...nasılsın...babacığın nasıl...eve çıkardınız mı?

doktolar acele etmeyin daha burda diyor biz burda iyi bakıyoruz diyorlar hakikatende öyle seferberler çok iyi bakıyorlar dewamlı geliyorlar odasına çok iyi we temiz bir hastane imiş Allah hepsinden razı olsun

sen nasılsın nazom mustafamızı görmüşsün maşallah ikinizede benide duygulandırdın zaten pek ağlakım son zamanlarda

maşallah canım böyle giderse en kısa sürede sağlığına kavuşur canım babacığın.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız içinn

aynen gerçekten de bi an gözlerim doldu 8 haftalıkken kalp atışlarını duyduk oturdum hüngür hüngür ağlamıştm onda bile allahı nasip eyler işallahh sanada banada bebişin ne kadarlık şmddi

benim bebiş 18+4 .
daha çok yolum var...yenı yenı yaklaşık 1 haftadır kıpırtılarını hissediyorum..çok heyecanlanıyorum..seninkisi yanlış hatırlamıyorsam 11+2 ydi..
ilk gebeliğinse sende benim gibi tecrübesiz olduğun için 17_18 haftadayken hissedersin kıpırdamalarını.:119:daha tecrübeli anneler 16. haftada anlayabiliyormuş :124:

edacım....ne kadar güzel ki babacığın tedaviye hızla cevap veriyo...daha öncede söylemiştim....moral en büyük ilaç....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…