çaktırmamayı denedim tabi ama yemedi...ayyy cnm yaa o bebekten dolayı unutmuşsundur..çaktırmasaydın bari
ayyyyyy canım ;inan bende çok duygulandım şuanda. gözlerim doldu vallahi.
ama eşin haklı..en güzel doğum günü hediyesini vermişsin..sende bugun yap bişeyler.daha vakıt erken..akşama güzel bi sofra hazırla mesela..sonrası size kalmışşş
günaydın benim güzel kardeşlerimm
nolduu canımmm yaaa
mrb cnm nasılsın iyi misin baban nasıl oldu iyi işallahh?
iyim çok şükür babam iyi oldukça bende iyi oluyorum... dün babama mama dışında sebze çorbası verdik şırıngayla çok mutlu oldu mama miğdesini ağrıtıyodu..yarında inşallah hortumu çıkartıcaklar we 1 hafta sonunda ilk defa ağızdan beslenmeyi deniycek ilk defa yutkuncak (tükürüğünü bile yutması yasak)çok heyecanlı..dün keyfi çok yerindeydi çok güldürdü beni neredeyse bi ajanda biitirdi yaza yaza :) boğazındaki aparatı temizlemeyi bizede öğrettiler artık dewamlı temizliyoruz tıkanmalarıda azaldı...şimdi önümüzde birtek 2.ameliyat kaldı Allahın izniyle onuda atlatıcaz doktorlar çok hızlı iyileştiğini söylüyor maşallah
ne bilim sedacım...çok duygulandım, nazanın dedıklerine..birden kendimi hayal ettım...benımde o günler gelir inşallah..bide kıpırdanıyo içimde, Allahım çok güzel bişiii....
oyyy bana dıyorlar kı uykunun tadını cıkar bebek olunca uykusuz geceler basıcak dıyorlar bunu dıyenler heralde hıc hamıle kalmadılar yada cok rahat gecırdler hamılelıklerını ben gecede en az 5 defa kalkıyom 3 defa kalksam delıksız uyumus gıbı hıssedıyomm.. cock oldugunda en azından bu ugrasın olurda uykusuz kalırsın cocuk uyuyunca uyursun bı sekılde bu halde ne uyunuyor ne yatılıyorrrr.. zaten dogum edeyımm ınsallah yuz ustu yatacammm sevmezdım ole yatmayı ama ınaın ınsan özluyorr beee sola yatmaktannnkalbım agrımaya basladıııı... ınsallahhh az kaldııııı
hadi millet,bırakın işi gücü...toplanın....yoklama yapıcam...
mehtap......112.testini yapıyo..
eda..........hastası var,raporlu..
ayben......yılsonu raporları hazırlıyo,gözünü genel müdürlüğe dikmiş...
nazo......tüm yoğunluğuna rağmen,müdürün gözüne baka baka size laf yetiştiriyo...
gülsüm.....kaynanasıyla hasret gideriyo...
azize.....epidrul mı genel mi diye paptya falı bakıyo...
hülya.....hastayım diye okuldan kaytarmış....
suzi......doğum stresinde....
aydnlık.....burda...
sedahayri....buralarda...
gülnur......kızını emziriyo....
mevsim1....kırmızı canavarı bekliyo...
vesade......hala kahvaltı yapıyo...
filizolgun.....aşılama yaptırdım diye yazmış olduğu mesaja cevap vermedik sanarak,bize sitem ediyo...
başka unuttuğum var mı?
Dün kocişimin doğum günüydü...hiç aklımdan çıkmış...adam akşam arıyo,gelirken bişey getireyim mi,ben diyorum ekmek getir sadece...adam soruyo napıyosun?(sanıyomuş ki ben süpriz parti yaptım)ben diyorum hiçç uzandım tv seyrediyom...neyse geldi,yemek yedik falan sonra usg resimlerini verdim eline,bak aynı sana benziyo babası diye..
- hayatımda aldığım en güzel doğum günü hediyesi bu...derdemez hem çok mahçup oldum,hem de çok duygulandım....eşşek kafam..
iyim çok şükür babam iyi oldukça bende iyi oluyorum... dün babama mama dışında sebze çorbası verdik şırıngayla çok mutlu oldu mama miğdesini ağrıtıyodu..yarında inşallah hortumu çıkartıcaklar we 1 hafta sonunda ilk defa ağızdan beslenmeyi deniycek ilk defa yutkuncak (tükürüğünü bile yutması yasak)çok heyecanlı..dün keyfi çok yerindeydi çok güldürdü beni neredeyse bi ajanda biitirdi yaza yaza :) boğazındaki aparatı temizlemeyi bizede öğrettiler artık dewamlı temizliyoruz tıkanmalarıda azaldı...şimdi önümüzde birtek 2.ameliyat kaldı Allahın izniyle onuda atlatıcaz doktorlar çok hızlı iyileştiğini söylüyor maşallah
ne bilim sedacım...çok duygulandım, nazanın dedıklerine..birden kendimi hayal ettım...benımde o günler gelir inşallah..bide kıpırdanıyo içimde, Allahım çok güzel bişiii....
tüylerim diken diken oldu inan ki allhım mis kokusyla kucağına almayı nasip eyler işallahh allahım nasıl bi duygu değil mi.. bana da nasip eyle yarabbin.nazom valla inan çok sevndm..allahım renkli gözlü nur topu gibi versn sana bütün kızlar peşinden koşsun
sus kızım ya;
işteyim ben .millet noldu diyo bana..çok duygusalım zaten..ağlattın beni..amin bitanem....
canım kardeşim...nasılsın...babacığın nasıl...eve çıkardınız mı?
aynen gerçekten de bi an gözlerim doldu 8 haftalıkken kalp atışlarını duyduk oturdum hüngür hüngür ağlamıştm onda bile allahı nasip eyler işallahh sanada banada bebişin ne kadarlık şmddi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?