Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bu hafta hep 13:00 e kadar çalışıyorum sonra hemen babamın yanına gidiyorum gece 11 12 ye kadar beraberiz saolsun patronum çok anlayış gösterdi, ablam işinden izin alamadığı için pek gelemiyor kardeşim liseye gidiyor sınawları çok pek gelemiyor ama ablam babam mutlu olsun diye çok sewdiği rastalarını kesmiş (babam hep kesmesini isterdi) kardeşimde yıllardır yediği tırnaklarını uzatmış (babam çok kızar ve üzülürdü) çok mutlu oldu babama sordum ben ne yapayım diye not defterine TORUN İSTİYORUM yazdı

edacım hoşgeldin canım, babacığın iyiyimiş çok sevindim tatlım ya

belki baban çok içten istemiştir belki bebişin senledir

ilk gebeliğim evet 11+2 ama kusmadan bulantıdan alamıyorum kendimi bi uyku var ki zaten iş yerinde bi boş an bulsam uyuyorumhaftaya doktora gidicez cinisyetini işallah söyler seninki belli mi.?

doktolar acele etmeyin daha burda diyor biz burda iyi bakıyoruz diyorlar hakikatende öyle seferberler çok iyi bakıyorlar dewamlı geliyorlar odasına çok iyi we temiz bir hastane imiş Allah hepsinden razı olsun

bencede acele etmeyin...temiz olduktan sonra hastane ortamı her zaman avantajdır..

bende doktora gideceğim kızlar saat 16:00 da randevum var.....
dua edin lütfen

nazo
bilemedin test yapmadım dün akşam

kız hemen eve gidip babacığının verdiği görevi yerine getirseydin.....

iaşşallahhh allahım nasip eyler işallahh eşin ne dedi peki..?

bende doktora gideceğim kızlar saat 16:00 da randevum var.....
dua edin lütfen

nazo
bilemedin test yapmadım dün akşam

yok kız...sabah yoklama yaptım dı...baktım yoksun..muhtemelen test yapıyo olabilir diye yazdım dı...ama kabul et..iyi espiriydi..

şimdi son adet tarihin neydi söyle bakıyım?

ilk gebeliğim evet 11+2 ama kusmadan bulantıdan alamıyorum kendimi bi uyku var ki zaten iş yerinde bi boş an bulsam uyuyorumhaftaya doktora gidicez cinisyetini işallah söyler seninki belli mi.?

belli :)) oğlum olacak teyzesi..
canım senınde cok sabırsızlıkla beklediğin belli..ama doktorlar 16. 17. haftadan önce net bişey söylemekten kaçınıyo...mesela bana 3.5 aylıkken kıza benziyor dedi, ama kımseye söylemeyin net değil, heran herşey olabilir,değişebilir bekleyeceğiz dedi..ben dururmuyum, herkese dedim kızım olacak die
17.haftada kesin olarak erkek olduğunu söledi..pipisini bile gösterdi

canım benim hoşbulduk çok sağol ama imkansız relgim bittikten sonra 1 haftada 4 kere beraber olduk 10 gündür eli elime deymedi o haftada tutucağını sanmıyorum

yok kız...sabah yoklama yaptım dı...baktım yoksun..muhtemelen test yapıyo olabilir diye yazdım dı...ama kabul et..iyi espiriydi..

şimdi son adet tarihin neydi söyle bakıyım?

13 aralık tatlım ama bence erken döllenme oldu kalp atışlarını duyarmıyız dersin?

canım benim hoşbulduk çok sağol ama imkansız relgim bittikten sonra 1 haftada 4 kere beraber olduk 10 gündür eli elime deymedi o haftada tutucağını sanmıyorum
sen nasılsın taze gebem nasıl gidiyor hamilelik bebikin nasıl ?

bebişle ilk randevumuz bugün bende bir değişiklik yoksadece çok gergin ve hassasım, eşime takıp duruyorum ağlıyorum aman beeeee ne bilim

13 aralık tatlım ama bence erken döllenme oldu kalp atışlarını duyarmıyız dersin?

muhtemelen 25-27 aralık ta hamile kalmışsın(ben demiştim 2011 hamile girmişsin işte)
buna göre organlarının oluşmaya başlaması 8-10 ocak tarihidir.ve bugün 19 ocak....keseyi ve mercimek kadar bebişini göreceksin...eğer ultrasonu iyiyse kalp atışlarıda duyulur,ama eskiyse 1 hafta sonra gel der...ama bence erkeğinin yaşam mücadelesi başlamış olması lazım...
birde aklıma ne geldi hep oğlan diyoz ya,geçen rüya görmüşsün ya..mısır falan diye...kız yoksa klopatra gibi bi kız mı doğuracaksın....bu arada eylülün başı gibi doğuracaksın canım....

iaşşallahhh allahım nasip eyler işallahh eşin ne dedi peki..?

annem babam we ben yanlızdık eşim işten çıkınca geliyor heeee bu arada eşime bi kez daha aşık oldum herkezden çok koşuşturuyo her akşam işten çıkar çıkmaz gelip babama 1 saat masaj yapıyo (hep yattığı için beli çok ağrıyoda) akşam kirlileri ewe götürüp yıkıyorum ama geç gittiğimiz için sızıyorum o bitmesini bekleyip asıyo çok sewiyorum kocamı çooook maşallah

banada herkes oğluşun olur diyor ama bakalım valla günlük sayıyorum yeter diyor eşimbende görür müyüm ola

Sağlıklı hayırlı olsunda cinsiyeti hiç önemli değil ama kız olursa eşim bayılır o çok istiyor kız olmasını.

hep kalp atışlarını duyacakmışım gibi geliyor inşallah iyidirde makinesi duyarız

okadar emin olma tatlım...benimde aynen senın gibi oldu..adetten sonra 3 gün falan birlikte olduk sonra memleketten misafirler falan geldi..bizim iş o ay sık olmadı...
ama ben hamile kalmışım bile hiç haberim yok...adetım 19 gün geçti.ben hiç ihtimal vermediğim için( çünkü senın hesap,toplasan 3_4 birlikte olmuştuk) , bir öncekı ayda 16 gün adetım geciktiği için,devamlı devamlı test yapıp hüsrana uğradığım için, hamile kaldığım ayda grıp ilaçları kullandığım için...adetımın geciktiğini düşündüm...hüsrana uğramamak için test falan yapmamıştım..o duygu gerçekten insanın psikolojısını bozuyor...
sonradan bi test yaptım ..anam o da ne 2 çizgi :))))
hiç beklemediğim bir andı inan...ama olmaz olmaz deme yani Allah hayırlısını versin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…