benim bebiş 18+4 .
daha çok yolum var...yenı yenı yaklaşık 1 haftadır kıpırtılarını hissediyorum..çok heyecanlanıyorum..seninkisi yanlış hatırlamıyorsam 11+2 ydi..
ilk gebeliğinse sende benim gibi tecrübesiz olduğun için 17_18 haftadayken hissedersin kıpırdamalarını.:119:daha tecrübeli anneler 16. haftada anlayabiliyormuş :124:
doktolar acele etmeyin daha burda diyor biz burda iyi bakıyoruz diyorlar hakikatende öyle seferberler çok iyi bakıyorlar dewamlı geliyorlar odasına çok iyi we temiz bir hastane imiş Allah hepsinden razı olsun
bu hafta hep 13:00 e kadar çalışıyorum sonra hemen babamın yanına gidiyorum gece 11 12 ye kadar beraberiz saolsun patronum çok anlayış gösterdi, ablam işinden izin alamadığı için pek gelemiyor kardeşim liseye gidiyor sınawları çok pek gelemiyor ama ablam babam mutlu olsun diye çok sewdiği rastalarını kesmiş (babam hep kesmesini isterdi) kardeşimde yıllardır yediği tırnaklarını uzatmış (babam çok kızar ve üzülürdü) çok mutlu oldu babama sordum ben ne yapayım diye not defterine TORUN İSTİYORUM yazdı
bende doktora gideceğim kızlar saat 16:00 da randevum var.....
dua edin lütfen
nazo
bilemedin test yapmadım dün akşam
bu hafta hep 13:00 e kadar çalışıyorum sonra hemen babamın yanına gidiyorum gece 11 12 ye kadar beraberiz saolsun patronum çok anlayış gösterdi, ablam işinden izin alamadığı için pek gelemiyor kardeşim liseye gidiyor sınawları çok pek gelemiyor ama ablam babam mutlu olsun diye çok sewdiği rastalarını kesmiş (babam hep kesmesini isterdi) kardeşimde yıllardır yediği tırnaklarını uzatmış (babam çok kızar ve üzülürdü) çok mutlu oldu babama sordum ben ne yapayım diye not defterine TORUN İSTİYORUM yazdı
bende doktora gideceğim kızlar saat 16:00 da randevum var.....
dua edin lütfen
nazo
bilemedin test yapmadım dün akşam
ilk gebeliğim evet 11+2 ama kusmadan bulantıdan alamıyorum kendimi bi uyku var ki zaten iş yerinde bi boş an bulsam uyuyorumhaftaya doktora gidicez cinisyetini işallah söyler seninki belli mi.?
edacım hoşgeldin canım, babacığın iyiyimiş çok sevindim tatlım ya
belki baban çok içten istemiştir belki bebişin senledir
iaşşallahhh allahım nasip eyler işallahh eşin ne dedi peki..?
yok kız...sabah yoklama yaptım dı...baktım yoksun..muhtemelen test yapıyo olabilir diye yazdım dı...ama kabul et..iyi espiriydi..
şimdi son adet tarihin neydi söyle bakıyım?
edacım hoşgeldin canım, babacığın iyiyimiş çok sevindim tatlım ya
belki baban çok içten istemiştir belki bebişin senledir
canım benim hoşbuldukçok sağol ama imkansız relgim bittikten sonra 1 haftada 4 kere beraber olduk 10 gündür eli elime deymedi o haftada tutucağını sanmıyorum
sen nasılsın taze gebem nasıl gidiyor hamilelik bebikin nasıl ?
13 aralık tatlım ama bence erken döllenme oldu kalp atışlarını duyarmıyız dersin?
iaşşallahhh allahım nasip eyler işallahh eşin ne dedi peki..?
belli :)) oğlum olacak teyzesi..
canım senınde cok sabırsızlıkla beklediğin belli..ama doktorlar 16. 17. haftadan önce net bişey söylemekten kaçınıyo...mesela bana 3.5 aylıkken kıza benziyor dedi, ama kımseye söylemeyin net değil, heran herşey olabilir,değişebilir bekleyeceğiz dedi..ben dururmuyum, herkese dedim kızım olacak die
17.haftada kesin olarak erkek olduğunu söledi..pipisini bile gösterdi
muhtemelen 25-27 aralık ta hamile kalmışsın(ben demiştim 2011 hamile girmişsin işte)
buna göre organlarının oluşmaya başlaması 8-10 ocak tarihidir.ve bugün 19 ocak....keseyi ve mercimek kadar bebişini göreceksin...eğer ultrasonu iyiyse kalp atışlarıda duyulur,ama eskiyse 1 hafta sonra gel der...ama bence erkeğinin yaşam mücadelesi başlamış olması lazım...
birde aklıma ne geldi hep oğlan diyoz ya,geçen rüya görmüşsün ya..mısır falan diye...kız yoksa klopatra gibi bi kız mı doğuracaksın....bu arada eylülün başı gibi doğuracaksın canım....
canım benim hoşbuldukçok sağol ama imkansız relgim bittikten sonra 1 haftada 4 kere beraber olduk 10 gündür eli elime deymedi o haftada tutucağını sanmıyorum
sen nasılsın taze gebem nasıl gidiyor hamilelik bebikin nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?