Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

eylül ayını biraz geçsede terazi olsa bee ben ve eşim terazi de

allahım bozmasın işallahhhhh

slm kızlar nasılsınız uzun bi aradan sonra 5 dk kaçamakla topiğe geleyim dedim.

Bu arada mehtapçım gözün aydın cnm bebişin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah.Darısı bekleyenlerin başına

eylül ayını biraz geçsede terazi olsa bee ben ve eşim terazi de

40.haftayı doldurduğu tarih bile 19 eylül canım..kii o zamana kadar mümkün değil beklemez...çocuğun kaderiyle oynama...ne burcu olmak istiyosa bırak olsun...hem teraziler adları gibi olmaz genelde,dengesiz oluverirler arada...(gülen smile resmi)

nazo ya kızla erkek bebeğin doğum tarihi farklı mı oluyo tamamlaması gerek diye duydum ama

rabiş....anlat anlat..oğlun nasıl...kolay emzirebildin mi hemen..sütün hemen geldi mi...gaz sancısı çok mu..hastaneye kaç tl ödediniz...bütün ayrıntıları anlat kız işte....bu arada çokkk öpüyorum ikinizide...

kızlar ben çıkıyorum..işlerim okadar yoğun ki
fırsat buldukça gelicem yine..
öptüm hepinizi

nazo ya kızla erkek bebeğin doğum tarihi farklı mı oluyo tamamlaması gerek diye duydum ama

alakası yokkk güzelim....eskiler erkek daha geç,kız erken doğar deselerde..günümüzde tam tersi..yani bilimsel bir gerçekliği yok...erken ya da geç doğması bir sürü sebeble alakalı çünkü...

Arkadaşlar herkese Merhaba ...
Ben aranıza yeni katıldım ...34+3 günlük hamileyim ... bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı bekliyorum sabırsızlıkla...buradaki paylaşımlara katılmayı benim gibi heyecanlı anne adaylarıyla tanışmayı istedim ...
bebek bekleyen herkese Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Bebek isteyen anne adaylarının da biran önce yüzünü güldürsün inşallah

sana az kalmış ne güzelll cinsiyeti belli mi? bende 11+2 yim daha istiyorum ki günler hemencecik geçsin

aramıza hoş geldin...gerçi yemek zamanı..millet dağılıyo ama yine dolar...seninde bebişin hayırlı olsun...çok az kalmış,Allah bi avazda kurtarsın canım..

teşekkür ederim arakadaşlar ...yeni üye oldugum için sanırım yemek saatlerini falan henüz ayarlayamıyorum :))
Bu arada inan daha hamileliğinin en güzel ve en rahat dönemindesin ...SOn dönemler hiç geçmek bilmiyor ...
İyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim arkadaşlar...
Benim bebişim kız ...Nehirimmmmmmm...Onu kucakalamk ve kokusunu duymak için sabırsızlanıyorum

canımmm ya bende kızım olsun istiyorum ama daha öğrenmeme çok var herhalde

cnm başlangıçta kolay emziremedim.zorlanıyodu memeyi alırken, hatta bi ara sütüt sağıp biberonla bile verdik ama neyseki düzeldi şimdi rahat rahat emiyor.Sütüm hemen geldi sayılır.İlk 4-5 gün boyunca sarı ağız sütü geldi sonra normal süte döndü.Bu arada sarılık olunca tekrar hastaneye yattık 2 gün.Tabi benim dikişim attı hastanede çünkü rahat emziremiyordum.Şimdi hala açıklık var doktor kaynaşıcak dedi ama abekliyorum hala.Doğumu devlet hastanesinde yaptım cnm.Hiç bir para ödemedik sadece 10 tl lik bir makbuz gördüm eşimde.Eşim orda çalıştığından herşey güzel oldu sadece suni sancı verdikleri için çok ağır sancılar çektim suni sancıdan 4 saat sonra yavrumu kucağıma aldım.Gaz sancısına gelince hiç belli olmuyo cnm bazen çok rahat oluyo emmesi uyuması ama bazende dikiyo koca gece biiz ayağa.Ama maşallah sallıyoruz alttan rahatlıyoruz.İnş. böyle sıkıntısız devam eder herşey.

Artık darısı senin ve bütün doğumu yaklaşanların başına Allah bi avazda kurtarsın inşallah.

normal olmuştu doğum değil mii?? tavsiye ediyo musun canım. ben doğumdan sonraki bu ikiş olayında tırsıyorum yok dikiş attı enfeksiyon kaptıı wc sıkıntı. sen ne gibi sıkıntılar yşadınn.

darısı başımızaa ayy çokk heyecanlandamm şimdii:))))))

slm kızlar...rabiş ohhh doğurdun bitti negüzel darısı başıma...
hiç günler geçmek bilmiyooooo

canım benim gözün aydın aldın demek oğluşunu kucağına çok sewindim ikinizinde iyi olmasına
Allah nazarlardan saklasın ikinizide

ahh canımm masallahh darısı basımızaaaaaa ınsallahhhh...

canım benim tebrik ederim.maşallah nazar değmesin size.

rabişim canmm Allah analı babalı büyütsün canmm...kurtuldun çok şükür.
sıra bende inşallah...negüzel normal doğum yaptın.

Maşallah canım arkadaşım sağlılı hayırlı uzun ömürlü şanslı bir adam olur inşallah. Torunlarınıda görürsün inşallah

Hayırlı uğurlu olsunnn Bende hala tık yok Erkekler demekki daha erken gelıyormuş.Kimin erkek bebeği olsa erken gelıyo . çok sevındım darısı bekleyenlerın başına

hepinize teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için.Darısı bebiş bekleyenlerin ve doğumu yaklaşan herkese inşallah.

Rabişim

oğlun hayırlı uğurlu olsun ismini ne verdiniz?

Bende bugün ilk doktor kontrolü için gideceğim çok heyecanlıyımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…