Sağlıklı hayırlı olsunda cinsiyeti hiç önemli değil ama kız olursa eşim bayılır o çok istiyor kız olmasını.
hep kalp atışlarını duyacakmışım gibi geliyor inşallah iyidirde makinesi duyarız
ilahi sedoşşş,ne diyecek kızcağız...tamam babacığım ben bi koşu eve gidip kocama atlayıp geleyim diyemeyeceğine göre...inşaallah vfalan demiştir...
annem babam we ben yanlızdıkeşim işten çıkınca geliyor heeee bu arada eşime bi kez daha aşık oldum herkezden çok koşuşturuyo her akşam işten çıkar çıkmaz gelip babama 1 saat masaj yapıyo (hep yattığı için beli çok ağrıyoda) akşam kirlileri ewe götürüp yıkıyorum ama geç gittiğimiz için sızıyorum o bitmesini bekleyip asıyo çok sewiyorum kocamı çooook maşallah
eylül ayını biraz geçsede terazi olsa bee ben ve eşim terazi de
40.haftayı doldurduğu tarih bile 19 eylül canım..kii o zamana kadar mümkün değil beklemez...çocuğun kaderiyle oynama...ne burcu olmak istiyosa bırak olsun...hem teraziler adları gibi olmaz genelde,dengesiz oluverirler arada...(gülen smile resmi)
slm kızlarnasılsınız uzun bi aradan sonra 5 dk kaçamakla topiğe geleyim dedim.
Bu arada mehtapçım gözün aydın cnm bebişin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah.Darısı bekleyenlerin başına
nazo ya kızla erkek bebeğin doğum tarihi farklı mı oluyo tamamlaması gerek diye duydum ama
Arkadaşlar herkese Merhaba ...
Ben aranıza yeni katıldım ...34+3 günlük hamileyim ... bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı bekliyorum sabırsızlıkla...buradaki paylaşımlara katılmayı benim gibi heyecanlı anne adaylarıyla tanışmayı istedim ...
bebek bekleyen herkese Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Bebek isteyen anne adaylarının da biran önce yüzünü güldürsün inşallah
Arkadaşlar herkese Merhaba ...
Ben aranıza yeni katıldım ...34+3 günlük hamileyim ... bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı bekliyorum sabırsızlıkla...buradaki paylaşımlara katılmayı benim gibi heyecanlı anne adaylarıyla tanışmayı istedim ...
bebek bekleyen herkese Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Bebek isteyen anne adaylarının da biran önce yüzünü güldürsün inşallah
teşekkür ederim arakadaşlar ...yeni üye oldugum için sanırım yemek saatlerini falan henüz ayarlayamıyorum :))
Bu arada inan daha hamileliğinin en güzel ve en rahat dönemindesin ...SOn dönemler hiç geçmek bilmiyor ...
İyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim arkadaşlar...
Benim bebişim kız ...Nehirimmmmmmm...Onu kucakalamk ve kokusunu duymak için sabırsızlanıyorum
rabiş....anlat anlat..oğlun nasıl...kolay emzirebildin mi hemen..sütün hemen geldi mi...gaz sancısı çok mu..hastaneye kaç tl ödediniz...bütün ayrıntıları anlat kız işte....bu arada çokkk öpüyorum ikinizide...
cnm başlangıçta kolay emziremedim.zorlanıyodu memeyi alırken, hatta bi ara sütüt sağıp biberonla bile verdik ama neyseki düzeldi şimdi rahat rahat emiyor.Sütüm hemen geldi sayılır.İlk 4-5 gün boyunca sarı ağız sütü geldi sonra normal süte döndü.Bu arada sarılık olunca tekrar hastaneye yattık 2 gün.Tabi benim dikişim attı hastanede çünkü rahat emziremiyordum.Şimdi hala açıklık var doktor kaynaşıcak dedi ama abekliyorum hala.Doğumu devlet hastanesinde yaptım cnm.Hiç bir para ödemedik sadece 10 tl lik bir makbuz gördüm eşimde.Eşim orda çalıştığından herşey güzel oldu sadece suni sancı verdikleri için çok ağır sancılar çektim suni sancıdan 4 saat sonra yavrumu kucağıma aldım.Gaz sancısına gelince hiç belli olmuyo cnm bazen çok rahat oluyo emmesi uyuması ama bazende dikiyo koca gece biiz ayağa.Ama maşallah sallıyoruz alttan rahatlıyoruz.İnş. böyle sıkıntısız devam eder herşey.
Artık darısı senin ve bütün doğumu yaklaşanların başına Allah bi avazda kurtarsın inşallah.
canımmm ya bende kızım olsun istiyorum ama daha öğrenmeme çok var herhalde[/QUOT
evet birazcık daha beklemen gerekiyor bunun için ...
umarım istediğin gibi olur her şey .. :) biraz daha sabır :)
canım benim gözün aydın aldın demek oğluşunu kucağına çok sewindim ikinizinde iyi olmasına
Allah nazarlardan saklasın ikinizide
Oh oohh maşallah...
Ooohhhhh...Maşallah...Tosun paşa fazla duramadı demek içeride...Sende hayırlısıyla kurtulup meleğini kucağına aldınya Rabbim sizleri korusun...Oğluşun kaç kilo ve nekadar boyunda dünyaya geldi canım...Bu arada müsait olduğun bir zamanda doğum hikayenide bekliyoruz canım...
ahh canımm masallahh darısı basımızaaaaaa ınsallahhhh...
canım benim tebrik ederim.maşallah nazar değmesin size.
rabişim canmm Allah analı babalı büyütsün canmm...kurtuldun çok şükür.
sıra bende inşallah...negüzel normal doğum yaptın.
Maşallah canım arkadaşım sağlılı hayırlı uzun ömürlü şanslı bir adam olur inşallah. Torunlarınıda görürsün inşallah
Hayırlı uğurlu olsunnnBende hala tık yok Erkekler demekki daha erken gelıyormuş.Kimin erkek bebeği olsa erken gelıyo . çok sevındım darısı bekleyenlerın başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?