Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hepinize teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için.Darısı bebiş bekleyenlerin ve doğumu yaklaşan herkese inşallah.

Ben henüz aranıza yeni katıldım ... Katıldıgım gün güzel bir bebiş haberi almak iyi geldi ...Allah seni ve bebişini korusun ...Analı babalı sağlıkla büyüsün insallah

çalışıyorum ama aklımdan bi türlü onu çıkaramıyorum

hele bi o güzel tekmelerini hıçkırıklarını hissetmeye başla ...İşte o zaman onunla yaşamaya öyle alışıyorsun ki...Bu güzel duygu bitmesin istiyorsun bir yandan diğer yandan da onu kucağına almak için sabırsızlanıyorsun ...Anne olmanın gereği sanırım onu düşünmek ve onun için telaşlanmak ...Bu duygular anne karnındayken de o dunyaya geldıkten sonrada bitmiyor :)

slm kızlar...rabiş ohhh doğurdun bitti negüzel darısı başıma...
hiç günler geçmek bilmiyooooo

azize naptın güzelim...netleştirebildin mi?epidural mi,spinal mi,genel mi?
ben sırf o doğum anını görmek için,ilk ben görmek için epidural istiyorum...ama senin böyle bir düşünce yoksa illaki..genel yaptır..olsun bitsin...

eminimki öyledir işallahh o zamanlarımda gelir işallahh

Selam hatunlar...Nasılsınız...

Dün sağlık ocağında kontrolümüz vardı...2. aşımızıda olduk...Tansiyonumuzda iyi çıktı ama kiloyu hiç sormayın...1 ayda 4 kilo...Harika dimi...Ebe uyardı dikkat et yoksa sen zorlanırsın dedi...Hamur tatlı az sebze meyva fazla yiyeceksin dedi...Oğluşumun kalp atışlarınıda dinledik çok güzel dedi veee o anda bir tepik yedi ebe...Sorunun varmı dedi...Bende birkaç akşam kesilmeden adet olacakmışım gibi ağrımın olduğunu söyledim...Gerginlik olup sonra ağrın oluyormu karnında dedi...Evet dedim...Hatta geriliyor yürümekte bile zorluk çekiyorum dedim...Birdaha olursa böyle sorunların ertelemeden dr. git nst bağlan dedi...Erken doğum olabilir dedi...Yatacaksın iş yapmayacaksın dedi...Endişeli baktı bana...İşte dünde böyle geçti günümüz...

GULNUR7 canım Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin...Kurtulmuşsun sende...Darısı bize artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…