GULNUR7 canım Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin...Kurtulmuşsun sende...Darısı bize artık...
# gökkuşağı+
# gulnur7
# nihanca
# vesade
# alyadua_
# betul_0683
# sedahayri27
hoşgeldiniz...
sağol cnm
nasıl gidiyor hamişlik
hoşbulduk dilekçim.oğluşun maşallah çok sağlıklıymış.allah nazarlardan saklasın.ama 1 ayda 4 kilo gerçekten çok fazla. Daha dikkatli olmalısın bencede.
Bu arada geçmişi okudum ;
edacım baban hızla iyileşiyormuş nasıl sevindim anlatamam.senle konuştuktan sonra aklım hep sende.hep seni düşünüyorum. Ama gerçekten çok sevindim.baban eski sağlığına kavuşacak merak etme canım.Ayrıca edacım bizde sizin gibi fazla çalışamadık. Adet bittikten sonra 4 gün sadece. Tuttuğunu sanmam. Bu ayda boş geçicek galibaaa Ama dua edelim tutmuş olsun. Ablanın ve kardeşinin baban için yaptıkları çok güzel çok duygulandım. Not defterine yazdığı notta bitirdi beni zaten.
Nazom. Yaptığın yoklamaya bittim yaaaa
Ayrıca oğluğunu gördüğün andaki yaşadığın anlarda da çok duygulandımMaşallah mustafana canım. Atatürkümüz gibi selam da veririmiş
Hepiniziii çooook seviyommmmmm
hoşgeldin welcome (komik oldu)
sakın erteleme böyle sancıların olursa dikkat lütfen. fazlada iş falan yapma canım yat dinlen bol bol.
mehhtapp canımm sendendee güzel haberlerr bekliyoruzz
bugündü dimiiii
kızlarr en fazla 50 gün kaldıı doğumaaaaa ayyyyyyyy:)))))
Ertelemem canım...Daha önce böyle ağrılarım olduğunda umursamıyordum pek...Şimdi öğrendim diye mi bilmiyorum sitres basıyor geriliyorum...Kendimi dinliyorum sanki...Ayakta olduğumda bile sanki rahmimi aşağıya doğru çekiyorlar gibi hissediyorum halsizleşiyorum...Offfff...
Az kalmış canım benim...Allah yardımcın olsun...***Hepimize de...***Seninde benim gibi şikayetlerin var mı canım veyada oldu mu...
acı değilde bazı yaptıklarını hissediyorsun tabiki..
hiç birşey hissetmek istemiyorsan bence genel ol..
ayyy ne güzelllll[sıze="1"][sıze="3"]kızlar son 37 günüm kaldı:18: [/sıze]
ayyy ne güzelllll[sıze="1"]allahım tez kavuşturur kızınla seni canım adını belirlediniz mi?[/sıze]
amiiiin canmm sağol...evet kızımın adı daha hamile bile değilken kızımız olursa diye belliydi
Meryem ceren
selam kızlar...
Karnım öyle acıktı ki...anlatamam...
bende öyle ya öğün olmadan acıkıyorum eve zor atıyorum kendimikocam yakında yuvarlıycam seni bu ne hız diyo daha az önce yedn ya diyo
saat 5 te cıkıyorum ben işten ...lojmanda oturduğumuz için evim çok yakın.10 dakıka.
yarım saatim kaldı..yemeğim hazır çok şükür.gidince hemen ısıtır yeriz..çalışan bayanların evde yemeği hazır oldumu, öyle iyi oluyo ki.
şahsen kendi adıma konuşayım, ben çok keyifli oluyorum,ama yemek olmadımı , kara kara düşünüyorum, akşama ne pişirsem diye..şunu pişireyim die karar verince, bide onu, bu yorgunlukla eve gidince pişirmesi var tabi...oda ayrı konu :)
şu anki olduğum durum valla kara kara düşünüyorum ne pişirsem olaa:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?