Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

# gökkuşağı+
# gulnur7
# nihanca
# vesade
# alyadua_
# betul_0683
# sedahayri27

hoşgeldiniz...

hoşbulduk dilekçim.oğluşun maşallah çok sağlıklıymış.allah nazarlardan saklasın.ama 1 ayda 4 kilo gerçekten çok fazla. Daha dikkatli olmalısın bencede.

Bu arada geçmişi okudum ;
edacım baban hızla iyileşiyormuş nasıl sevindim anlatamam.senle konuştuktan sonra aklım hep sende.hep seni düşünüyorum. Ama gerçekten çok sevindim.baban eski sağlığına kavuşacak merak etme canım. Ayrıca edacım bizde sizin gibi fazla çalışamadık. Adet bittikten sonra 4 gün sadece. Tuttuğunu sanmam. Bu ayda boş geçicek galibaaa Ama dua edelim tutmuş olsun. Ablanın ve kardeşinin baban için yaptıkları çok güzel çok duygulandım. Not defterine yazdığı notta bitirdi beni zaten.
Nazom. Yaptığın yoklamaya bittim yaaaa
Ayrıca oğluğunu gördüğün andaki yaşadığın anlarda da çok duygulandım Maşallah mustafana canım. Atatürkümüz gibi selam da veririmiş
Hepiniziii çooook seviyommmmmm

sağol cnm
nasıl gidiyor hamişlik

Hamilelik güzel gidiyor canım...Ara sıra ağrılarım oluyor ama benim korktuğum erken doğum olması...O nedenle tedbirli davranacağız artık...

Sağol canım...Nekadar yesemde kilo almıyordum bu aya kadar...Her ay sadece 1 kilo alıyordum ama bu ay şok tabiki...Ebe şimdiden sonra daha dikkatli olmalısın daha hızlı kilo alırsın dedi...Sanırım evet...

hoşgeldin welcome (komik oldu)

sakın erteleme böyle sancıların olursa dikkat lütfen. fazlada iş falan yapma canım yat dinlen bol bol.

mehhtapp canımm sendendee güzel haberlerr bekliyoruzz

bugündü dimiiii

kızlarr en fazla 50 gün kaldıı doğumaaaaa ayyyyyyyy:)))))

Son düzenleme:
hoşgeldin welcome (komik oldu)

sakın erteleme böyle sancıların olursa dikkat lütfen. fazlada iş falan yapma canım yat dinlen bol bol.

Ertelemem canım...Daha önce böyle ağrılarım olduğunda umursamıyordum pek...Şimdi öğrendim diye mi bilmiyorum sitres basıyor geriliyorum...Kendimi dinliyorum sanki...Ayakta olduğumda bile sanki rahmimi aşağıya doğru çekiyorlar gibi hissediyorum halsizleşiyorum...Offfff...

mehhtapp canımm sendendee güzel haberlerr bekliyoruzz

bugündü dimiiii

kızlarr en fazla 50 gün kaldıı doğumaaaaa ayyyyyyyy:)))))

Az kalmış canım benim...Allah yardımcın olsun...***Hepimize de...***Seninde benim gibi şikayetlerin var mı canım veyada oldu mu...

canım sakin ol. benimde sancılarım oluyor ama doktorum 1 saat içinde en az 3 kere olmadıkça ve düzenli değilse korkma dedi. bu zamanlarda sancılar normalmiş

acı değilde bazı yaptıklarını hissediyorsun tabiki..
hiç birşey hissetmek istemiyorsan bence genel ol..

ayyy yok yok ben hiç bişey görüp hissetmiyim :18: uyuyam olup bitsin.
eşimede akşam diyom ben genel anestesiye kara verdim diye ohh be iyi yapmışsın diyo adamım sevindi

bende öyle ya öğün olmadan acıkıyorum eve zor atıyorum kendimikocam yakında yuvarlıycam seni bu ne hız diyo daha az önce yedn ya diyo

saat 5 te cıkıyorum ben işten ...lojmanda oturduğumuz için evim çok yakın.10 dakıka.
yarım saatim kaldı..yemeğim hazır çok şükür.gidince hemen ısıtır yeriz..çalışan bayanların evde yemeği hazır oldumu, öyle iyi oluyo ki.
şahsen kendi adıma konuşayım, ben çok keyifli oluyorum,ama yemek olmadımı , kara kara düşünüyorum, akşama ne pişirsem diye..şunu pişireyim die karar verince, bide onu, bu yorgunlukla eve gidince pişirmesi var tabi...oda ayrı konu :)

şu anki olduğum durum valla kara kara düşünüyorum ne pişirsem olaa:44::44:

şu anki olduğum durum valla kara kara düşünüyorum ne pişirsem olaa:44::44:

evlenmeden önce; annem sorardı: kızım ne pişireyim akşama diye..ne pişirirsen pişir fark etmez anne derdim..ne pişireyim pişirecek bişey bulamıyorum ..şaşırdım artık derdi...
ne pişircem diye bu kadar düşünülür mü diye annemi yadırgardım...hakıkaten öyle oluyomuş..bunu zamanı gelince anlıyosun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…