Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

evet öyle ya aklına bişey de gelmiyo ben hep derdm mesela aman hep aynı yemekler yok vvalla şimdi anlıyorum annecğimi:81:

hoşgeldin welcome (komik oldu)

sakın erteleme böyle sancıların olursa dikkat lütfen. fazlada iş falan yapma canım yat dinlen bol bol.

canım bebişin hayırlı olsun...artık varikosel topiğindeyim..malum derdimiz o yana kaydı ya....ama bu topik benim ilk göz ağrım...umarım bende duyururum hamiş olduğumu buradan...Allah ım sağlıkla babağini kucağına almayı nasip etsin insallah....

kızlar ben geldimmm

4,5 haftalıkmış allahıma çok şükür kesesini hemencecik gördük 3 hafta sonra kalp atışları için gideceğiz kısmet olursa. nerdeyse hiçbir şey yasak değil (tütün hariç) folik içme artık dedi saçını boyatabilirsin bilimsel olarak kanıtlanmış hiç bir zararı yok dedi. 20. haftada kan uyuşmazlığı için test yapabiliriz dedi... sık sık ve az az yemek yenecek hamur işi yeme gece yatmadan önce birşey yeme dedi. bayağı konuştuk böle işte kızlar şimdi elimde ultrason kağıdı yavruma bakıp duruyorum, eşimde bana benziyor aynı ben diyor bende evet sen dedim çok mutlu oldu garibim

allah razı olsun canım benim, en kısa zamnada sanada nasip etsin güzel rabbim.

allah razı olsun canım benim, en kısa zamnada sanada nasip etsin güzel rabbim.

amin tatlım.. rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah... gerçekten beklemek zor. birde önümüzde tedavi sürecimiz var daha...insallah kısa sürerde bebişimize kavuşuruz bir an önce...

slm güzellerrrrrrrrrrrrr
nasılsınız ben yorgunluktan harap oldum valla bugün ilkindileyin 3de girdim mutafağa valla akşam 9du heralde çıktım ve şuan bile bulaşık var yıkamaya gözüm kesmiyo
grip oluyorum heralde halsizim :94:buarada dayanayıp bugün test yaptım veeeeeeeeeeee sonuççççççç tabikde negatif
özledim sizleri beya sohbeti daha giremem heralde arada yazmaya fırsat bulabilirsem gelirim byyyyyyyyyyyyyyy herkeze öptüm

hadi gözün aydın mehtabım...artık duyur dünyaya hamile olduğunu..Allah seni nazarlardan korusun..
saç boyası konusuna gelince 3 aydan önce kesinlikle yaptırma canım..tamam illaki bişey olucak diye kaide yok ama sonuçta kimyasal ve ağır metal içeriyo ve saç dibinden kana karışıyo..haa etrafta yaptıranlar ve sağlıklı çocukları var ama bu bişey olmaz demek değil,aynı sigara içmek gibi,sigara içip sağlıklı çocuk doğuranda var(benim gibi)ama bu bişey olmaz demek değil,hiç bişey olmasa bile hayatları boyunca kanser riskleri daha fazla olucak...o yüzden en önemlisi ilk 3 ay,bu zamanda bebeğin herşeyi şekillenicek zaten,tüm organ gelişimi tamamlanacak ve bana sorarsan folik asidi içmeni öneririm..

çalışşş köleeeee....hizmet et bitanecik KAYNANANA....bu hizmet bu dünyada olmasada,öbür dünyada sana yol,su,elktrik olarak geri döner eminim...şaka bi yana Allah sana güç,kuvvet ve sabır versin gülsümcüm...sayılı gün çabuk geçer merak etme..
test işine gelince,hiç kafana takma bu ay ki ilaç tedavisinden Allahın izniyle bebiş çıkacak...

Bende senin gibi 3 ay sonra düşünüyorum canım boyama işlemini, folik asiti bir kaç kere sordum ısrarla gerek yok faydası yok artık diyor bende içip içmeme konusunda kararsız kaldım, belki 3 hafta sonra başka vitaminler verecektir.

kızlar günaydın mehtapcım hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin inş sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimde bugün 4:30 da randevum var heyecenlıyım ya cinsiyetini öğreniriz herhalde cicileri almaya başlarım artık hayırlısı olsun diyelim

rabişş canımm hadii gözün aydınnn.

benim doktorumda boya kesinlikle 3 ay yasak demişti. ilişkide çok sık olmasın sonuçta ilk 3 ay herzaman riskli dönemdir demişti.

bana keseyi gördüğümüzde hemen folik plus vermişti birde elevit. birgün günde 3 kere folik plus bi gün bi tane elevit içiyordum. ama folik plusa dayanamadım kötü etti beni diye hep elevit kullandım. senin doktorun neden öyle dedi merk ettim.

inşallah bundan sonrada herşey yolunda olacak canımm

SAOL CANIM,

Hadi bakalım erkekini bize müjdele, heyecanla bekliyoruz.

1 senedir içiyorum dedim belkide o yüzden gerek görmemiştir, 3 hafta sonra belki başka vitaminler verir canım.

çok sevndm canım hayırlıı olsunn allahım inş.kucağına almayı nasip eyler

elevit bnde kullanıyorum ama çok acıktırıyor kullanma konusunda biraz terddütlüyüm ya bi kaç günden beri de atmıyorum

ne kadar beceriksiz bi doktorun var nazan 18.hafta oldu bir pipiyi göremedi...bugün yine göremiyorum falan derse...iyi bak doktor iyi bak....de

onu bunu bilmem kızlar ilk 3 ay folik asidi ve mümkünse hayatınız boyuncada eleviti kullanmanızı öneririm...emzirme dönemindede elevit kullanmak sütün kalitesini artırıyo ve bebişin kilo almasına yardımcı oluyo...
ben dün gece hiç uyumadım nerdeyse...nedenide reflüm azdı kudurdu...sabaha kadar mide yanması,ekşimesi,bulantı,kusma mahvoldum..reflümün çoğalmasının sebebi aldığım kan ve vitamin ilaçları,birde aspirin...ama ben inatla hepsini içmeye devam ediyorum...

bende de var ülser benide mahvediyor ama sigara kullanıyordum bebeişten sonra bıraktık sigara çok tetikliyor.doktorumu aradım kullanmayacağım diye kesinlikle kllanman gerek dedi.onu ve balık yağı hapı vermişti kesn kullan haftaya gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…