bende de var ülser benide mahvediyor ama sigara kullanıyordum bebeişten sonra bıraktık sigara çok tetikliyor.doktorumu aradım kullanmayacağım diye kesinlikle kllanman gerek dedi.onu ve balık yağı hapı vermişti kesn kullan haftaya gel dedi
haklısın canım..sigar ve çay tetikliyor...o yüzden dünden beri hiç sigara içemedim..bi bakıma iyi oldu...
EVET HEM MUSTAFA İÇİNDE İÇME
ne iradesiz bi iradem var...sigar muhabbeti geçince bile,canım sigara içmek istiyo...ama midem izin vermiyo...ohhh canıma değsin....
ne kadar beceriksiz bi doktorun var nazan 18.hafta oldu bir pipiyi göremedi...bugün yine göremiyorum falan derse...iyi bak doktor iyi bak....de
kızzz nazoooooooooo gelsende iki konuşsak birazdan çıkacağım kaynana hastaneye gitti gelir birazdan gelmeden kaynatak gelllllll:79:
ay allah sana sabır versin kız ne cadı kaynanan var bea sahi kaç yaşında kaynanan
merhaba canlar....
işlerden ancak fırsat bulup gelebildim...:126:
nasılsınız bakalım???
bulantı kusma üff fenayım yinee
dayan biraz canım..az kaldı...geçicek Allahın izniyle
bende cok kötüyüm..yine ağladım yaaa..şu doğum hikayeleri başlığı var, hiç oraya girip okudunmu bilmiyorum..hay girmez olaydım...öyle güzel ki paylaşımlar...okumanı tavsiye ederim..ama benım gibi sulu gözsen okuma :2::2::2:
ayy beni hiç deme 4,5 haftalarımda gece kalkar babamı özledim diye ağlardım.. ama gçti de ggene ağlarım kesn
bende babamı özledim
ben istanbuldayım , onlar eskişehirde.bi hafta sonu gidelim diyoruz bakalım..ama kayınvalidemlerin gelme durumu var..onlar gelmeden gidip gelmemiz lazım...ne zaman olur bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?