Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

haklısın canım..sigar ve çay tetikliyor...o yüzden dünden beri hiç sigara içemedim..bi bakıma iyi oldu...

acaba diyorum mustafanın yanına bi isim daha mı koysak...
ben mert ve arda yıda çok seviyodum ama bugün MİRZA isminin anlamıda çok hoşuma gitti...hükümdar soyundan gelen,soyu devam ettirecek şehzade demekmiş..mustafa mirza...ama yok yok mustafa tek kalsın.

slm millettttttttt nasılsınız bakalıııııımmmmmm
mehtabım gözün aydın test yapmazsın inş.artık
nazooommmm yazılarını okudum valla dediğin gibi köle oldum beya kursa bilem göndermedi kadın beni dün neyse mustafa paşa iyiymiş gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
teste gelince benim bu ayda umudum yok be nazomm hsg çekinmeden olmayacak heralde bide haftaya doktora gideceğim yine iğne için ilaçlar bitip iğneyi vurunacam annemler gelecek çalışma nasıl olur bilmem şu 24-36

kızzz nazoooooooooo gelsende iki konuşsak birazdan çıkacağım kaynana hastaneye gitti gelir birazdan gelmeden kaynatak gelllllll:79:

ne kadar beceriksiz bi doktorun var nazan 18.hafta oldu bir pipiyi göremedi...bugün yine göremiyorum falan derse...iyi bak doktor iyi bak....de

ne bileyim ya karı görüyoda söylemiyomu acep :26: yaaaaaaaa aman bugün söylemesi lazım doğumdamı öğrencez cinsiyeti saçını başını yoldurmasın bana yoksa hanımefendi çizgimden çıkarım bak . hıhhh en sonunda çıldırdım galiba

merhaba canlar....
işlerden ancak fırsat bulup gelebildim...:126:
nasılsınız bakalım???

kızlar benim kırmızılara 3gün var ama karnım çok rahat hani öncekilerde ağrı batma şişkinlik olurdu yaklaşınca şimdi hiç bişey yok sadece göğüs acısı var nedenki aceppp:26:

neyse şimdilik çıkıyorum birazdan gelebilirsem gelirim öpüyorum hepiciğiniziiiiiiiiii byyyyyyyy

bulantı kusma üff fenayım yinee

dayan biraz canım..az kaldı...geçicek Allahın izniyle
bende cok kötüyüm..yine ağladım yaaa..şu doğum hikayeleri başlığı var, hiç oraya girip okudunmu bilmiyorum..hay girmez olaydım...öyle güzel ki paylaşımlar...okumanı tavsiye ederim..ama benım gibi sulu gözsen okuma :2::2::2:

ayy beni hiç deme 4,5 haftalarımda gece kalkar babamı özledim diye ağlardım.. ama gçti de ggene ağlarım kesn

ayy beni hiç deme 4,5 haftalarımda gece kalkar babamı özledim diye ağlardım.. ama gçti de ggene ağlarım kesn

bende babamı özledim
ben istanbuldayım , onlar eskişehirde.bi hafta sonu gidelim diyoruz bakalım..ama kayınvalidemlerin gelme durumu var..onlar gelmeden gidip gelmemiz lazım...ne zaman olur bilmiyorum...

bende babamı özledim
ben istanbuldayım , onlar eskişehirde.bi hafta sonu gidelim diyoruz bakalım..ama kayınvalidemlerin gelme durumu var..onlar gelmeden gidip gelmemiz lazım...ne zaman olur bilmiyorum...

canım yaa uzaklık çok zor biz aynı şehirdeyiz ama hafta olmadan özlüyorumne çok özlüyosun sen diyo eşim aman sen nerden bileceksn ki diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…