Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

canım yaa uzaklık çok zor biz aynı şehirdeyiz ama hafta olmadan özlüyorumne çok özlüyosun sen diyo eşim aman sen nerden bileceksn ki diyorum

bende cok istiyorum yakın olmayı.aynı şehirde olmasak bile mesafeyi biraz daha yakınlaştırmayı:)
istanbulun ilçesindeyiz biz..burdan 6 saat falan sürüyo kendi arabanla. bakalım bu yıl tayin yazıcaz..ankara ve eskişehiri.inşallah çıkarda.hayırlısıyla gideriz....
ben yemeğe çıkıyorum canım..gelince burda olursan konuşuruz..öptüm

afiyett olsun bebişinle sana bende çıkıyorum öldüm bayılcamm valla bende

Gözünaydın canım benim...Hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyacaksın ve kademe kademe bütün her gelişimene şahit olacaksın...
Yalnız neden folik asidi içme dedi anlamadım...Elevit filan verdi mi peki...Ben hamile kaldığım ay içmemiştim folik asidi...Olmuyor bebeğim diye kızmıştım kendime ama o ay geldi meleğim...Dr. bıraktığımı söylediğimde kızmıştı başlatmıştı yine...Sanırsam hamile iken 3 ay daha kullandım ve eleviti verince bırak demişti...
Bencede hamur işini tatlıyı tadımlık ye canım...Meyva sebze türlerini fazla tüket...

vesadee canimm bir anne adayi olarakk su nininniyi dinlemeni istiyorum cok guzelll

YouTube - bebegime ninni bebek kokusu

Ağladım ben dinlerken yaaa...

mrb cnm kaynana geldi mi hastahaneden bu arada nasıl durumlar iyi işallahh :26:

yok canım gelmedi şimdilik sorun yok takmıyorum yani kafaya ama ayaktan düştüm dün misafirde geldi kaynanamlarda var üstelik kaynanamın kaynanasıda var yemek bulaşık çay bulaşık tekrar yemek bulaşık böle gidiyo şimdilik hayırlısı bakalım hayırlısıyla gelselerdi inş.bişey çıkmaz
sen nasılsın

işallahh canım sen ama sıkma canını tez elden giderler işallahh.. maşallahh kaynananın kaynanası uuu hiç dayanamazdm ben heral.bende nolsun bulantı felan mahvediyor beni..şmdide baş dönem fazla.gaz problemim var sanırsam aşırı karnım ağrıyo dünden berii

evet gelirken onuda getirmişler hayırlısı ne edeyim sorunsuzca giderler inş.
karın ağrısı için doktora gitseydin diğerleri normalde gerçi arda ağrıda olur ama sen yinede bi görün derim

bendede baş dönmesi varr yaaa nedense kanım felanmı düştü ne bilmiyorum

canım yemeğimi yapamda gelem işler yeni bitti gelmeden yemeğimide yapayım hazır olsun ocağa atam geliyorum gelen olmazsa dikkat et kendine

bendede baş dönmesi varr yaaa nedense kanım felanmı düştü ne bilmiyorum

dikkkat et canım.işllah soruncuzca gitselerdi çok yormaa sakın kendini annenler geldi mi ? bende haftaya gidicem doktora ama içimde bişeyler oynuyo dedim artıkbebiş değilmiş çok fena ağrıyordu yediklerim mi dokandı acaba

annemler haftaya 15tatilde gelecekler çok şükür denk gelmediler inş.kaynanamlar onlar gelmeden gider birarada gelmelerini hiç istemiyorum ister istemez yoruluyosun canım 7kişiyiz iki gündürde misafir geliyo Rabbim eksik etmesin misafiri severim yoruluyo insan
ayyyy nasıl başım dönüyo gözlerimin dengesi bozuluyo resmen
yediklerinde dokanmış olabilir canım doktorunu arayıp sorsaydın ağrım var diye

bilmiyorum ki gaz olabilir mi diye daha sabahda aradım folik asit için.benneyse de sen dikakt et yorma kendinii

kimselerrrrrrrrrr yokkkkkkkkk sıkıldım nerde bu kuzularrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaa:79:

ayy valla hiç deme şu ilk 3 ayım gçse rahatlıycam sende dikkat et ama meraklanıyorum şu doktora gitseydm bi

geçer merak etme o bulantıların nasıl olduğunu zorluğunu bilirim ben bide ben istifra edemiyorum mesela o daha zor ilk 3ay çok kötü oluyorum öğürmekten ağzımdan kan gelir benim ama çıkaramam hatta geçen sene hamile kalınca eşime doğuram bidaha hamile kalmak istemiyorum demiştim geçen seneki daha bi zordu
sabret geçmez gibi gelir ama geçecek merak etme bende şuan öle bi bebiş istiyorumki tek hamile kaalyımda bulantılarım 9ay olsun yeterki bebiş gelsin
(neyse geri aldım 3ay yeter bulantı)

işllahhh canım allhım kalbine göre verir işallahh şu eve 3 ayım geçse bende de sabhları çok oluyo bende çıkartamıyordum ama öğle aralar öğleden sonra çıkardığım bile oluyor işallah sennkide olur iğne tedavisi görüyorsun değil mi?

inş.hayırlısıyla tez zamnzda rahatlarsın canım
ben geçen ay iğne tedavisi oldum 1yıldır korunmadığım halde olmuyor bebiş iki hamileliğimde ilk ay olmuştu bakalım haftaya adet olunca tekrar gideceğim bukezde olmazsa hsg çekinmem gerekiyo oda bize ağır geliyo inş.gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…