inş.hayırlısıyla tez zamnzda rahatlarsın canım
ben geçen ay iğne tedavisi oldum 1yıldır korunmadığım halde olmuyor bebiş iki hamileliğimde ilk ay olmuştu bakalım haftaya adet olunca tekrar gideceğim bukezde olmazsa hsg çekinmem gerekiyo oda bize ağır geliyo inş.gerek kalmaz
ben onda işlem sırasında ağrı ve kramp oluyo diye duydum işallahh gerek kalmaz ya rabbim hayırlısını versn gerçekten çok kafaya takınca da olmuyo ki kendine sıkıntı ediyosun çevre de sıkıyo bebk yok mu düşünmüyo musunuz yaku sizene sinir oluyorum böyle insanlarada ama işallah kucağına alır o mis cennet kokusunu hissedersn bütün samimiyetimle söylüyorum gerçtken
slm kızlar...:79: çooooookk uykusuzum
amin canım sağol güzel dileklerin için
evet ağrılı olduğunu bende duydum yaptırırsam anestesisiz asla yaptırmam doktorum 500-600dedi buara zor çekinmem gittiğim iki doktorda çekinemem gerektiğii söledi hayırlısı bakalım olmazsa mart gibi felan çekinecem
milleti çok takmıyorum herkez diyo kız büyüdü ikinci ne zaman diye ama ben daha düşünmüyorum diyorum karışmasalar olmaz
evet ben çok kafaya taktım diğerleri ilk ay olmuştu bu neden olmuyo felan diye her ay oldumu olmadımı hiç aklımdan çıkmıyo ama elimde değil eşimde kızıyo ne takıyosun zamanı ne zamansa olur diyo ama önceki kadar takmıyorum yada öle zannediyorum hayırlısı yaaaaaaa ne edelim vakti zamanı gelince olur
slm kızlar...:79: çooooookk uykusuzum
aynen öyle veriyosa hayırlısını versn hiç yoksan yoksun değilsin ama 500-600 de pahalıymış gerçekten ya
bende öyle uyuklayıp gidiyorum hamilelikten mi acaba?
evet pahalı ama ben çekinmeyi istiyorum hayırlısı yaaaaa ne edek olmadı meçbur çekinecem
karın ağrın nasıl oldu geçtimi
evet hamilelikten
canım bana müsade namazımı kılam geliyorum inş.
yok ya geçmedi aşırı bi şişkinlik oldu tuzluda yemedim kibaşımda dönüyo
anammmmmmmmm baş dönmesi deme ölüyorum deminden buyana baş dönmesinden
ama evdesnben iş yerindeyim daha bide şaşkın oldum
acaba diyorum mustafanın yanına bi isim daha mı koysak...
ben mert ve arda yıda çok seviyodum ama bugün MİRZA isminin anlamıda çok hoşuma gitti...hükümdar soyundan gelen,soyu devam ettirecek şehzade demekmiş..mustafa mirza...ama yok yok mustafa tek kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?