Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ben onda işlem sırasında ağrı ve kramp oluyo diye duydum işallahh gerek kalmaz ya rabbim hayırlısını versn gerçekten çok kafaya takınca da olmuyo ki kendine sıkıntı ediyosun çevre de sıkıyo bebk yok mu düşünmüyo musunuz yaku sizene sinir oluyorum böyle insanlarada ama işallah kucağına alır o mis cennet kokusunu hissedersn bütün samimiyetimle söylüyorum gerçtken

amin canım sağol güzel dileklerin için
evet ağrılı olduğunu bende duydum yaptırırsam anestesisiz asla yaptırmam doktorum 500-600dedi buara zor çekinmem gittiğim iki doktorda çekinemem gerektiğii söledi hayırlısı bakalım olmazsa mart gibi felan çekinecem
milleti çok takmıyorum herkez diyo kız büyüdü ikinci ne zaman diye ama ben daha düşünmüyorum diyorum karışmasalar olmaz
evet ben çok kafaya taktım diğerleri ilk ay olmuştu bu neden olmuyo felan diye her ay oldumu olmadımı hiç aklımdan çıkmıyo ama elimde değil eşimde kızıyo ne takıyosun zamanı ne zamansa olur diyo ama önceki kadar takmıyorum yada öle zannediyorum hayırlısı yaaaaaaa ne edelim vakti zamanı gelince olur

acayip başım dönüyo yaaaaa offff neden olduki

aynen öyle veriyosa hayırlısını versn hiç yoksan yoksun değilsin ama 500-600 de pahalıymış gerçekten ya

aynen öyle veriyosa hayırlısını versn hiç yoksan yoksun değilsin ama 500-600 de pahalıymış gerçekten ya

evet pahalı ama ben çekinmeyi istiyorum hayırlısı yaaaaa ne edek olmadı meçbur çekinecem
karın ağrın nasıl oldu geçtimi

ben kaçiyruuuuum başım çok fena gelen olmadan dinlenembiraz

kesinlikle nazo Mustafa nın yanına bence bir isim daha ama Mirza değil daha farklı birşey bul bence

Merhaba kızlar.çok yoğunluktan giremiyorum yine yaaa.offff.
Mehtapcım doktora gitmişsin ve bebeğin yuvasını görmüşsün süpper yaa çok sevindim canım.
Artık olumsuz düşüncelerden de kurtul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…