- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
Kızlar yaa bu ay hiç doğru düzgün çalışamadık yaaa
Benim işlerim yoğunluğu eve geç gitmem ve birde üstüne grip oldum. çalışamadık hiç
Bir ay daha boşa gitti yaa üffff
iki araya tıkıştırsaydın yaa
GÖKKUŞAĞI canım geçmiş olsun...Dikkat et kendine...Havalar bu aralarda çok aldatıyor insanı veee sonu hastalık...
Merhabalar Hanımlar... Nasılsınız...?
Günaydın millettttt
Naılsınız bakayım benim başım çok dönüyor dün tansiyonum 8/6 idi. Anneciğime gitmiştim hiç birşey anlamadım yattım orda ölece ne güzel yemekler yapmış ağzıma bilem süremedim. Bu düşük tansiyon ne olaki nazom sen bilirsin
8/6 düşük değil canım..benımde hamıleliğimden beri 8/6 ve 8/5 çıkıyo.
doktor normal dedı. bana rahatsızlık vermiyor.. sana aşırı rahatsızlık veriyosa doktorunla bi görüş istersen.ama kafaya takma, kendini ne kadar rahat hissedersen inan okadar kolay geçiyor..bazı şeyler beyinde bitiyo..çok kötüyüm- kötüyüm diye düşünürsen kötü olursun, olumlu düşünmeye çalış:)
benim hep 12/8 idi bu yüzden bu kadar düşmesi beni zorluyor ama iyiyim ya genel olarak sadece çabuk yoruluyorum o kadar
Günaydın millettttt
Naılsınız bakayım benim başım çok dönüyor dün tansiyonum 8/6 idi. Anneciğime gitmiştim hiç birşey anlamadım yattım orda ölece ne güzel yemekler yapmış ağzıma bilem süremedim. Bu düşük tansiyon ne olaki nazom sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?