Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Kızlar yaa bu ay hiç doğru düzgün çalışamadık yaaa
Benim işlerim yoğunluğu eve geç gitmem ve birde üstüne grip oldum. çalışamadık hiç
Bir ay daha boşa gitti yaa üffff

GÖKKUŞAĞI canım geçmiş olsun...Dikkat et kendine...Havalar bu aralarda çok aldatıyor insanı veee sonu hastalık...

slm kızlar bende 3.5 aylık hamıleyım sımdıden uykularım kacıyr bırden karnıma ve kasıklarım ağrıyor çok korkuyorum bısey olmustur yada olcak dıye yaaa

herkese hayırlı cumalar..

GÜLSÜMMMMMM rüyamda hamileydin..buraya yazıyosun test yaptım negatif çıktı ama doktora gittim hamileymişim,bir oğlum olacakmış diye....hayırdır inşaallah...kız benim rüyalarım boşa çıkmaz,abbas yolcu mu ki yoğsam??

VESADEEEEE kız Allah iyiliğini versin,dün akşam dr.gidecektin ya,eee meraktan çatlatmasana adamı,gördünüz mü sonunda pipiyi????

Günaydın millettttt

Naılsınız bakayım benim başım çok dönüyor dün tansiyonum 8/6 idi. Anneciğime gitmiştim hiç birşey anlamadım yattım orda ölece ne güzel yemekler yapmış ağzıma bilem süremedim. Bu düşük tansiyon ne olaki nazom sen bilirsin

saat 9:00 oldu yine kimse yok...yoklama yapıcam..sizi yok yazayımda görün..

AYBEN.......çok çalışmaktan hasta düştü,burnunu silmekten yazı yazamıyo...
EDA...........babacığıyla beraber,izin kağıdı almış.
MEHTAP.....bebişi için alışveriş sitelerinde geziyo.
AZİZE........meryem geceleri uyutmadığı için gündüz uyuyo.
SUZİ..........her an doğurabilir,yusuf yusuf.
WELCOME...buralardadır,arada bir gelir,iki smile koyar gider.
VESADE......pipiyi görünce heyacandan bayıldı herhal.
AYDNLIK.....bak bu da her an doğurabilir.
MEVSİM1....bebişiyle beraber hala uyuyo.
GÜLSÜM.....birde kaynanasını sevmez,ayağı uğurlu geldi kadının,gülsüm hamile çünkü.
SEDAHAYRİ.kesin buralarda,misafir olarak takılıyo..
NAZO.........Tabiki burda...

8/6 düşük değil canım..benımde hamıleliğimden beri 8/6 ve 8/5 çıkıyo.
doktor normal dedı. bana rahatsızlık vermiyor.. sana aşırı rahatsızlık veriyosa doktorunla bi görüş istersen.ama kafaya takma, kendini ne kadar rahat hissedersen inan okadar kolay geçiyor..bazı şeyler beyinde bitiyo..çok kötüyüm- kötüyüm diye düşünürsen kötü olursun, olumlu düşünmeye çalış:)

benim hep 12/8 idi bu yüzden bu kadar düşmesi beni zorluyor ama iyiyim ya genel olarak sadece çabuk yoruluyorum o kadar

naptın nazancım...uyurmuyum hiç.saat 7 de ayaktayım hergün:)))
işteyim şuan :)))
hehehehe...bilemedin beni..
işlere gömülmüş çalışıyoo yazman gerekıyodu:)
o dedığın hafta sonu için geçerli

benim hep 12/8 idi bu yüzden bu kadar düşmesi beni zorluyor ama iyiyim ya genel olarak sadece çabuk yoruluyorum o kadar

kendini fazla yormamaya dikkat et, ( zaten iş yapmasanda kendini yorgun ve bitkin hissedersin oda ayrı konu:)))
uzanma yukarlara, ani haraketlerden sakın, Allahın izniyle bişey olmaz...
benimde aşırı uykum geliyor, saat 5 oldumu ölü gibi gidiyorum eve...

gebelikte tansiyon otomatikmen düşer zaten canım..kendini fazla yormayacaksın,ayakta fazla kalmayacaksın..limon gibi tansiyonunu düşüren yiyeceklerden uzak dur.karnını hiç aç koyma..az ama sık sık ye...mümkünse cebinde fındık,fıstık,leblebi bulundur ağzını boş koyma..vitaminde alabilirsin...bu arada sigara tansiyonu yükseltiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…