Günaydınnnn Geldimmm.Nazomm Bende Öyle Gömük Ni Şekilde ÇAlışıyorum Çok Yoğun işlerr + mide bulantılarım üff
canım benım hoşgeldin...
nazo tahmınınde yanılmadı bak, demekki buralardaydın
ayyyyyy nazoo dahaa çok var doğurur muyum kii erkendenn yaaaaaaaaaaaaaaaa
bu sancılarr korkutyoo beniiii
ayyyyyy nazoo dahaa çok var doğurur muyum kii erkendenn yaaaaaaaaaaaaaaaa
bu sancılarr korkutyoo beniiii
aynen öyle canım benim sen nasılsınn bebeiş nasıl annesi
iyiyim şükürler olsun..işteyim her zamanki gibi ...gömük gömük çalışıyorum:126:
bebiş bu yazıyı yazarken küçük bi tepik attı teyzesi...sanırım keyfi iyi
korkma güzelim...doğal o sancılar..geçen welcomde yazmış,ebelerde bunu korkutmuş,yok erken olur falan..ya azcık gebelik sitelerinide okuyun..oralarda diyo ki...bu ağrılar normaldir,doğuma hazırlık için kaslar antreman yaparlar diyor..benim bile oluyo ara sıra...eğer bir saatte 3 ten fazla ve 1 dakikadan fazla sürerse sıkıntı yaşatırmış..eğer çokda sıklaşırsa progeston vererek geçiriyorlar canım..
aynen bende çalışıyorumm bürsürü iş varr oyy kurban olur teyzesii onaaa
kuzum sen 32 haftalık olmuşun...hala çalışıyomusun...yiter yaa artık...git evine,bebişine konsantre ol...
kuzum sen 32 haftalık olmuşun...hala çalışıyomusun...yiter yaa artık...git evine,bebişine konsantre ol...
ahh nazom 37 haftaya kadar çalışıcam sonra evdeyimm inşallah bi sorun çıkmazsa. 4 ay doğum izni alamıyorum en fazla 2 ay belki 3 olur. o yüzden doğumdan sonra kullanıcam izinimi(((((((((((((((
ahh nazom 37 haftaya kadar çalışıcam sonra evdeyimm inşallah bi sorun çıkmazsa. 4 ay doğum izni alamıyorum en fazla 2 ay belki 3 olur. o yüzden doğumdan sonra kullanıcam izinimi(((((((((((((((
sedahayri...ismin seda mı güzelim?bu arada senin ki kaç haftalık ticer yapsana..yoksa böle sorup durarız.
tam bende , kendim için bunu yazmıştım...senınkisini gördüm:)
sende memursun ozaman?? napcaz biz böyle..karnımız burnumuzda oturup kalkamazken işe gelicez...Allah yardımcımız olsun..
37 miiiiii...o zaman kadar doğurmazsın ama...çok ama çok zorlanırsın be güzelim...işyerinde zorlanmasan bile,erken kalmak,gidip gelmek,eve gelip yemekti,bulaşıktı uğraşmak insanı bitiriyo..işyerindede sürekli masa başı oturmakta sağlıklı değil,ödemi artırıyo..ama sende haklısın,doğum sonrası izin daha önemli..inşaallah sorunsuz geçer,Allah hepimizin yardımcısı olsun.
keşkee memur olsam canımm nerdeeeeeeeeeeeee özel sektörde çalışıyorum.
memur olsam artı bide 6 ay izin kullanırdımm ne güzelllll
bu halde bide bizden bi sürü iş bekliyolar ya sinir oluyorum. artık eskisi gibi hareket edemiyoruz otrup kalkamıyoruz anlamıyolar mııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?