Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Günaydınnnn Geldimmm.Nazomm Bende Öyle Gömük Ni Şekilde ÇAlışıyorum Çok Yoğun işlerr + mide bulantılarım üff

ayyyyyy nazoo dahaa çok var doğurur muyum kii erkendenn yaaaaaaaaaaaaaaaa

bu sancılarr korkutyoo beniiii

korkma güzelim...doğal o sancılar..geçen welcomde yazmış,ebelerde bunu korkutmuş,yok erken olur falan..ya azcık gebelik sitelerinide okuyun..oralarda diyo ki...bu ağrılar normaldir,doğuma hazırlık için kaslar antreman yaparlar diyor..benim bile oluyo ara sıra...eğer bir saatte 3 ten fazla ve 1 dakikadan fazla sürerse sıkıntı yaşatırmış..eğer çokda sıklaşırsa progeston vererek geçiriyorlar canım..

aynen öyle canım benim sen nasılsınn bebeiş nasıl annesi

iyiyim şükürler olsun..işteyim her zamanki gibi ...gömük gömük çalışıyorum:126:
bebiş bu yazıyı yazarken küçük bi tepik attı teyzesi...sanırım keyfi iyi

doktorumda bana böyle söyledi canım ama insan endişeleniyor işte. bide artık yürümekte zorlanyıyorum kalça kemiğim bi oyana bi buyana gidiyo yerimden kalkıp yürümeye çalıştığımda acıdan ölüyorum ama sonra düzeliyo. ilk kalkış ve yürüyüş canımı acıtıyo

kuzum sen 32 haftalık olmuşun...hala çalışıyomusun...yiter yaa artık...git evine,bebişine konsantre ol...

ahh nazom 37 haftaya kadar çalışıcam sonra evdeyimm inşallah bi sorun çıkmazsa. 4 ay doğum izni alamıyorum en fazla 2 ay belki 3 olur. o yüzden doğumdan sonra kullanıcam izinimi (((((((((((((((

ahh nazom 37 haftaya kadar çalışıcam sonra evdeyimm inşallah bi sorun çıkmazsa. 4 ay doğum izni alamıyorum en fazla 2 ay belki 3 olur. o yüzden doğumdan sonra kullanıcam izinimi (((((((((((((((

tam bende , kendim için bunu yazmıştım...senınkisini gördüm:)
sende memursun ozaman?? napcaz biz böyle..karnımız burnumuzda oturup kalkamazken işe gelicez...Allah yardımcımız olsun..

37 miiiiii...o zaman kadar doğurmazsın ama...çok ama çok zorlanırsın be güzelim...işyerinde zorlanmasan bile,erken kalmak,gidip gelmek,eve gelip yemekti,bulaşıktı uğraşmak insanı bitiriyo..işyerindede sürekli masa başı oturmakta sağlıklı değil,ödemi artırıyo..ama sende haklısın,doğum sonrası izin daha önemli..inşaallah sorunsuz geçer,Allah hepimizin yardımcısı olsun.

tam bende , kendim için bunu yazmıştım...senınkisini gördüm:)
sende memursun ozaman?? napcaz biz böyle..karnımız burnumuzda oturup kalkamazken işe gelicez...Allah yardımcımız olsun..

keşkee memur olsam canımm nerdeeeeeeeeeeeee özel sektörde çalışıyorum.

memur olsam artı bide 6 ay izin kullanırdımm ne güzelllll

bu halde bide bizden bi sürü iş bekliyolar ya sinir oluyorum. artık eskisi gibi hareket edemiyoruz otrup kalkamıyoruz anlamıyolar mııııııı

bende doğuma kadar çalışmak istiyorum evde bebekle daha çok vakit geçirmek için kısmet tabi bakalım dayanabilecekmiyim.

benim sağ kasığım dünden beri yanıyor sanki içerde bişiler oluyor göz seğirmesine benzer seyirmeler var kalbimi oluşuyor yavrumun acep ayyy heyecan yaptım ya .

nazo sigara içmiyom canım biz kardeşimle birlikte çalışıyoruz öğlenleri o içerken 1-2 fır çekiyorum o kadar onuda bırakacam ama sabahları canım çok istiyor açıkcası manyak gibi dolanıyorum sonrada unutuyorum.

şimdiden zorlanıyorum canım. benim işim bilgisayarl dik oturmam lazım yayılarak otursam belim ağrıyo mouseye uzanayım derken kolum ağrıyo. dik oturuncada karnım sıkışıyoo mahvoluyorumm.

bide diyolar işler neden bu kadar uzun sürüyoo e bee insafsızlarr görmüyo musunuzz bu hade nasıl iş yapabilirimm((((((

tüm hamileliğim boyunca 2 gün izin aldımm. midem bulandı yollarda mahvoldum kustum ettim hiç aksatmadım işimi.

şimdi şeytan diyo arada srıada kötüyüm deyip işten kaytarrr :)))

tabii..doğumdan sonra bebklerinizi bırakabileceğiniz güvenilir yerleriniz var demek..ben olsam bende çalışırdım..ama benim böyle bi şansım olmadığı için işi bırakıcam..

anlamazlar tatlım, benim müdürde dün panik halinde idi ne yapacağız sen gidince diye dedim ben dönmeyi düşünüyorum 4 ay sonra yani çalışacağım dediki beyefndi tabi ihityacın var eşinin getirdiği ile geçinemezsinizki bende dedim yok ihtiyaçtan değil keyiften ben çalışmadan yaşayamam dedim gıcık herif sen ne biliyorsun benim kocam kaç para kazanıyor, allahıma çok şükür evim arabam var (arabanın borcu var ama olsun) düğündeki takılılarımın hepsi duruyor 1 tanesine bile dokunmadık allahıma şükürler olsun. ben desem eve ihtiyacımız var çalışmam lazım diye varya mahvederler beni 9 ay boyunca ne gerek var dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…