Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bende sigara içiyordum ama nasıl olduysa kokusu bile midemi kaldırıyo ileriki zamanlarda dğişir mi ki?

ama yapman lazım tatlım , bizim burda bir hamile arkdaşımız var 5 aylık falan kızcağız muhakkak her pazartesi işe gelmiyor, grip olmuştu ee ilaçta kullanamıyor geçmiyor birde çölyak rahatsızlığı var doğru düzgün gıda da alamıyor

oyyy kuzum yaa..şimdi olmadı işte...bu özel sektör böle malesef.bu patron milleti hepsi aynı..işini yaparken iyisin,biraz na yapsan,hele izin,rapor desen akılları çıkar..ezdirme sakın kendini..elimden bu kadar geliyo de..napacaklar ki?

anladım canım...zor gerçekten..bende 37.haftama kadar çalışıp izne ayrılmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa tabi..normalde 32 haftada cıkabiliyosun ama 37. haftaya kadar uzatırsam o aradakı 5 haftayı doğumdan sonraya aktarma hakkım var.3 ay ücretli olmuş oluyo..sonrada 1 yıl ücretsiz izin hakkım var..onuda kullanırım diye düşünüyorum....hayırlısı bakalım..bi doğsunda :))

senın yanına annen ya da kayınvaliden mı gelicek??

bende sigara içiyordum ama nasıl olduysa kokusu bile midemi kaldırıyo ileriki zamanlarda dğişir mi ki?

demek sigara içiyodun..sakın içme..bebişi düşün annesi..ölmezsin içmesen...
( bende içiyodum hehe) amaaaa hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kudursamda sigara diye 1 fırt bile çekmedim biliyo musun! o benım canımmm, nasıl içerim.....aylardır içmiyorum..sigara içilen ortam da da durmuyorum....

tabii..doğumdan sonra bebklerinizi bırakabileceğiniz güvenilir yerleriniz var demek..ben olsam bende çalışırdım..ama benim böyle bi şansım olmadığı için işi bırakıcam..

çok şükür canım bakacak birileri vr. inşallah herşey yolunda gider sorun çıkmaz. bi süre daha çalışmam lazım bişeyler yapabilmemiz içinn

bizimkilerde sorup duruyoor geçici sreliğine birini alalım diyolar. ama hala aramıyolar birini. ee madem alcaksınız bırakında izinimi rahat kullanayım 2 ay izin olur mu yaaaaa

bende çevremde görüyorum canımm benden önce çalışanlarda sürekli izin alıyolarmışş bi ben enayi çıktım vallaa((((((

tabii..doğumdan sonra bebklerinizi bırakabileceğiniz güvenilir yerleriniz var demek..ben olsam bende çalışırdım..ama benim böyle bi şansım olmadığı için işi bırakıcam..

kreş yaşına kadar kendin büyütürsün nazancım..??daha iyi olur öyle..
kreşe verdikten sonra tekrar istersen çalışırsın...

ayyy ben böyle bikaç tane alıntı msj yapamıyorum..deminden beri mehtabın mesajınıda ekrana eklemeye çalışıyorum yapamıyorum
nasıl yapıyosunuz ??

istesemde içemiyorum kiieşimde çok kızıyo zaten oda evde de içmiyor artık kokusu bile hemen kusmama yardımcı yani ayy ne güzel oldu ama ilerki zamanlarda inş.aşermem

seda İvettticer ne kii? bebişimde 11+4 oldu
şu bebbek resimli çizelgeler var ya,kaç haftalık hamiş olduğunu gösteriyo,bilen biri yapıversin sana ekle..ben bilsem dükkan senin,benimkinide azize yapmıştı..

içmeden durabildiğine göre gözükara bir tiryaki olamamışsın daha demek ki..o kadar dayanabilen 1-2 fırt çekmeden de durabilir...yapıyosun madem adam gibi yap.hiç içme..gerçi dün bi sitede günde 10 tane sigara içilebilir demiş doktorun bi tanesi..yapılan araştırmalar hep günde 1 paket ve üzeri sigara içen hamile kadınlar üzerinden yapılmış..ve sigaranın zarar,içilen adetle doğru orantılı olarak artıyomuş..yani 22 sigar çok zarar,2 sigara az zarar....mış...
elinden geliyosa hiç ağzına sürme,hatta içilen ortamlara bile girme...

canım söylüyorum tabiki halimi de götüyolar ama iştee patron milletii daha fazla gerek var mıı. bi kere midem çok kötüydü dayanacak gibi değildim. iki gündürde yemek yiyemiyodum üstünede kusuyodum. izin istedim dayanamıyorum çok kötüyüm diyee. biraz daha dur bakalım belki geçerr dediiiii. delii oldum ylan mı konuşuyorum sanki yaaaaaaaa

bi kaç saat daha bekledim daha kötü oldum oda anladı tamam git dedi ama nereye gidicem o halde. eşim geldi iş çıkışına yakın saatte götürdü benii(

cnaım annem bana 10 dk kayınvalidem 3-4 dk lık mesafede otruyor yürüyerek. o yüzden bebeiğimi bırakma konusunda sıkıntı yaşamıcam inşallah :)))))))

aahh ne güzel 1 sene izin heeeeeeee. benim için bi hayalll

kreş yaşına kadar kendin büyütürsün nazancım..??daha iyi olur öyle..
kreşe verdikten sonra tekrar istersen çalışırsın...

ayyy ben böyle bikaç tane alıntı msj yapamıyorum..deminden beri mehtabın mesajınıda ekrana eklemeye çalışıyorum yapamıyorum
nasıl yapıyosunuz ??

bu bir denemedir:)))

bende istiyorummm yaaaa:2:

nasıl yapıyosunuz ??

sağ alt köşede alıntı ile cavapla kutucuğunun sağındaki en sondaki yani küçük kutucuğun üstüne gel tıkla,sonra bir başkasının mesajında yine aynı şekilde orayı tıkla,sonra normal konuya cevap ver den gir mesajını yaz.

kızlarr bi kaç alıntı yapmak için alıntı yapmak istediğiniz mesajların sonunda sağ tarata "+ işareti var onlara tıklayın. sonra son mesajda alıntı yapın hepsini alıntılmış oluyosunuz.

yada her mesajı tek tek alıntılayın. kopyala yapıştır deyin birbirlerinni peinee. hangisi kolayınzıza gelirsee

9 yıldır içiyodum canım..tiryakiydim ..ama buna sebeb birazda eşim oldu..içersen hakkımı helal etmem dedi...bi kere çekiyim diye çok yalvardım ama yokkk...dediğinden dönmedi.durum böyle olunca sıkıyosa iç.öyle öyle içmedim, sonradan kendimde istemedim zaten..şuanda da içmiyorum anlayacağın...

Benim eşim nargile içer ama sigara içmez (nasıl bir mantıksa) yazın evde balkonda kışında nargile kafede. Hafta içi zaten gider cuma cumartesi ve pazar da birlikte gideriz arkadaşlarla ama fixdir bizi arayan orada bulur.

daha hamile olduğumu bilmiyorum canım nasıl nargile çekiyor ki ben o kadar gitmeme rağmen ağzıma bile sürmem akşam geldi eşim dedim ben nargile istiyorum gidelim mi dedi yok dedim evde içelim adama yaktırdım nargileyi içtim bi güzel aman nasıl hoşuma gitti sorma.

doktorada dedim ben nargileye aş eriyom gülüyor TIP TARİHİNE geçersin Mehtap hanım bunlar yasak şeyler sölememe gerek yok dimi dedi, git meyveli çay iç aynı diyor bide. ama bana sigara içiyor musun falan diye sormadı nedense

günaydın kızlaarrrr.canlarım ciğerlerim bitanelerimmmmm
çok özledim sizi yaaa.
nazom yine yoklama yapmışsın bayılıyorum senin bu yoklamalarına.artık hergün yoklama isterim ona göre. evet yoklamada dediğin gibi çok çalışmaktan hasta oldum galiba. sümüklü böcek oldum.zaten soyadım da böcek yaa
dün akşam kocişle çalışma yaptık.gerçi yumurtlama dönemim geçti galiba.nazooo geçtimi sence 1 ocaktı adet başlangıcım. neyse ben dün amuda kalktım. ayakları diktim havaya öylece uyuya kalmışım. 2,5 saat uyumuşum.benim kocişte kapatmış bütün lambaları bilgisayarda çatır çatır sörf yapıyormuş. bi uyandım kısa süreli hafıza kaybına uğradım. nerdeyim ben kim var evde seslenicem ama kime seslenicem herkes uçtu gittim aklımdan. hayatımda umut diye biri yoktu sanki.alk aklıma ablamın ismi geldi.aysun diye seslendim.kociş geldi. bi baktım saat 11.hiç merak etmedinmi beni bu saate kadar dedim.insan bakmazmı öldümmü kaldımmı dedim. rahatsız etmek istemedim dedi.iyi tutsunmuş yumurta hahaha deliiii inşallah tutmuştur. tabi yumurtlama dönemimdeyimdir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…