bende doğuma kadar çalışmak istiyorum evde bebekle daha çok vakit geçirmek için kısmet tabi bakalım dayanabilecekmiyim.
benim sağ kasığım dünden beri yanıyor sanki içerde bişiler oluyor göz seğirmesine benzer seyirmeler var kalbimi oluşuyor yavrumun acep ayyy heyecan yaptım ya .
nazo sigara içmiyom canım biz kardeşimle birlikte çalışıyoruz öğlenleri o içerken 1-2 fır çekiyorum o kadar onuda bırakacam ama sabahları canım çok istiyor açıkcası manyak gibi dolanıyorum sonrada unutuyorum.
şimdiden zorlanıyorum canım. benim işim bilgisayarl dik oturmam lazım yayılarak otursam belim ağrıyo mouseye uzanayım derken kolum ağrıyo. dik oturuncada karnım sıkışıyoo mahvoluyorumm.
bide diyolar işler neden bu kadar uzun sürüyoo e bee insafsızlarr görmüyo musunuzz bu hade nasıl iş yapabilirimm((((((
tüm hamileliğim boyunca 2 gün izin aldımm. midem bulandı yollarda mahvoldum kustum ettim hiç aksatmadım işimi.
şimdi şeytan diyo arada srıada kötüyüm deyip işten kaytarrr :)))
şimdiden zorlanıyorum canım. benim işim bilgisayarl dik oturmam lazım yayılarak otursam belim ağrıyo mouseye uzanayım derken kolum ağrıyo. dik oturuncada karnım sıkışıyoo mahvoluyorumm.
bide diyolar işler neden bu kadar uzun sürüyoo e bee insafsızlarr görmüyo musunuzz bu hade nasıl iş yapabilirimm((((((
tüm hamileliğim boyunca 2 gün izin aldımm. midem bulandı yollarda mahvoldum kustum ettim hiç aksatmadım işimi.
şimdi şeytan diyo arada srıada kötüyüm deyip işten kaytarrr :)))
keşkee memur olsam canımm nerdeeeeeeeeeeeee özel sektörde çalışıyorum.
memur olsam artı bide 6 ay izin kullanırdımm ne güzelllll
bu halde bide bizden bi sürü iş bekliyolar ya sinir oluyorum. artık eskisi gibi hareket edemiyoruz otrup kalkamıyoruz anlamıyolar mııııııı
bende sigara içiyordum ama nasıl olduysa kokusu bile midemi kaldırıyo ileriki zamanlarda dğişir mi ki?
tabii..doğumdan sonra bebklerinizi bırakabileceğiniz güvenilir yerleriniz var demek..ben olsam bende çalışırdım..ama benim böyle bi şansım olmadığı için işi bırakıcam..
anlamazlar tatlım, benim müdürde dün panik halinde idi ne yapacağız sen gidince diye dedim ben dönmeyi düşünüyorum 4 ay sonra yani çalışacağım dediki beyefndi tabi ihityacın var eşinin getirdiği ile geçinemezsinizki bende dedim yok ihtiyaçtan değil keyiften ben çalışmadan yaşayamam dedim gıcık herif sen ne biliyorsun benim kocam kaç para kazanıyor, allahıma çok şükür evim arabam var (arabanın borcu var ama olsun) düğündeki takılılarımın hepsi duruyor 1 tanesine bile dokunmadık allahıma şükürler olsun. ben desem eve ihtiyacımız var çalışmam lazım diye varya mahvederler beni 9 ay boyunca ne gerek var dimi
ama yapman lazım tatlım , bizim burda bir hamile arkdaşımız var 5 aylık falan kızcağız muhakkak her pazartesi işe gelmiyor, grip olmuştu ee ilaçta kullanamıyor geçmiyor birde çölyak rahatsızlığı var doğru düzgün gıda da alamıyor
tabii..doğumdan sonra bebklerinizi bırakabileceğiniz güvenilir yerleriniz var demek..ben olsam bende çalışırdım..ama benim böyle bi şansım olmadığı için işi bırakıcam..
ayyy ben böyle bikaç tane alıntı msj yapamıyorum..deminden beri mehtabın mesajınıda ekrana eklemeye çalışıyorum yapamıyorum
nasıl yapıyosunuz ??
istesemde içemiyorum kiidemek sigara içiyodun..sakın içme..bebişi düşün annesi..ölmezsin içmesen...
( bende içiyodumhehe) amaaaa hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kudursamda sigara diye 1 fırt bile çekmedim biliyo musun! o benım canımmm, nasıl içerim.....aylardır içmiyorum..sigara içilen ortam da da durmuyorum....
şu bebbek resimli çizelgeler var ya,kaç haftalık hamiş olduğunu gösteriyo,bilen biri yapıversin sana ekle..ben bilsem dükkan senin,benimkinide azize yapmıştı..seda İvettticer ne kii? bebişimde 11+4 oldu
bende doğuma kadar çalışmak istiyorum evde bebekle daha çok vakit geçirmek için kısmet tabi bakalım dayanabilecekmiyim.
benim sağ kasığım dünden beri yanıyor sanki içerde bişiler oluyor göz seğirmesine benzer seyirmeler var kalbimi oluşuyor yavrumun acep ayyy heyecan yaptım ya .
nazo sigara içmiyom canım biz kardeşimle birlikte çalışıyoruz öğlenleri o içerken 1-2 fır çekiyorum o kadar onuda bırakacam ama sabahları canım çok istiyor açıkcası manyak gibi dolanıyorum sonrada unutuyorum.
ben bir senedir bu topikteyim hala bilmiyorum, sayende öğrenecem canım
oyyy kuzum yaa..şimdi olmadı işte...bu özel sektör böle malesef.bu patron milleti hepsi aynı..işini yaparken iyisin,biraz na yapsan,hele izin,rapor desen akılları çıkar..ezdirme sakın kendini..elimden bu kadar geliyo de..napacaklar ki?
anladım canım...zor gerçekten..bende 37.haftama kadar çalışıp izne ayrılmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa tabi..normalde 32 haftada cıkabiliyosun ama 37. haftaya kadar uzatırsam o aradakı 5 haftayı doğumdan sonraya aktarma hakkım var.3 ay ücretli olmuş oluyo..sonrada 1 yıl ücretsiz izin hakkım var..onuda kullanırım diye düşünüyorum....hayırlısı bakalım..bi doğsunda :))
senın yanına annen ya da kayınvaliden mı gelicek??
demek sigara içiyodun..sakın içme..bebişi düşün annesi..ölmezsin içmesen...
( bende içiyodumhehe) amaaaa hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kudursamda sigara diye 1 fırt bile çekmedim biliyo musun! o benım canımmm, nasıl içerim.....aylardır içmiyorum..sigara içilen ortam da da durmuyorum....
çok şükür canım bakacak birileri vr. inşallah herşey yolunda gider sorun çıkmaz. bi süre daha çalışmam lazım bişeyler yapabilmemiz içinn
bizimkilerde sorup duruyoor geçici sreliğine birini alalım diyolar. ama hala aramıyolar birini. ee madem alcaksınız bırakında izinimi rahat kullanayım 2 ay izin olur mu yaaaaa
bende çevremde görüyorum canımm benden önce çalışanlarda sürekli izin alıyolarmışş bi ben enayi çıktım vallaa((((((
kreş yaşına kadar kendin büyütürsün nazancım..??daha iyi olur öyle..
kreşe verdikten sonra tekrar istersen çalışırsın...
ayyy ben böyle bikaç tane alıntı msj yapamıyorum..deminden beri mehtabın mesajınıda ekrana eklemeye çalışıyorum yapamıyorum
nasıl yapıyosunuz ??
şu bebbek resimli çizelgeler var ya,kaç haftalık hamiş olduğunu gösteriyo,bilen biri yapıversin sana ekle..ben bilsem dükkan senin,benimkinide azize yapmıştı..
içmeden durabildiğine göre gözükara bir tiryaki olamamışsın daha demek ki..o kadar dayanabilen 1-2 fırt çekmeden de durabilir...yapıyosun madem adam gibi yap.hiç içme..gerçi dün bi sitede günde 10 tane sigara içilebilir demiş doktorun bi tanesi..yapılan araştırmalar hep günde 1 paket ve üzeri sigara içen hamile kadınlar üzerinden yapılmış..ve sigaranın zarar,içilen adetle doğru orantılı olarak artıyomuş..yani 22 sigar çok zarar,2 sigara az zarar....mış...
elinden geliyosa hiç ağzına sürme,hatta içilen ortamlara bile girme...
nasıl yapıyosunuz ??
şu bebbek resimli çizelgeler var ya,kaç haftalık hamiş olduğunu gösteriyo,bilen biri yapıversin sana ekle..ben bilsem dükkan senin,benimkinide azize yapmıştı..
içmeden durabildiğine göre gözükara bir tiryaki olamamışsın daha demek ki..o kadar dayanabilen 1-2 fırt çekmeden de durabilir...yapıyosun madem adam gibi yap.hiç içme..gerçi dün bi sitede günde 10 tane sigara içilebilir demiş doktorun bi tanesi..yapılan araştırmalar hep günde 1 paket ve üzeri sigara içen hamile kadınlar üzerinden yapılmış..ve sigaranın zarar,içilen adetle doğru orantılı olarak artıyomuş..yani 22 sigar çok zarar,2 sigara az zarar....mış...
elinden geliyosa hiç ağzına sürme,hatta içilen ortamlara bile girme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?