günaydın kızlaarrrr.canlarım ciğerlerim bitanelerimmmmm
çok özledim sizi yaaa.
nazom yine yoklama yapmışsın bayılıyorum senin bu yoklamalarına.artık hergün yoklama isterim ona göre. evet yoklamada dediğin gibi çok çalışmaktan hasta oldum galiba. sümüklü böcek oldum.zaten soyadım da böcek yaa
dün akşam kocişle çalışma yaptık.gerçi yumurtlama dönemim geçti galiba.nazooo geçtimi sence 1 ocaktı adet başlangıcım. neyse ben dün amuda kalktım. ayakları diktim havaya öylece uyuya kalmışım. 2,5 saat uyumuşum.benim kocişte kapatmış bütün lambaları bilgisayarda çatır çatır sörf yapıyormuş. bi uyandım kısa süreli hafıza kaybına uğradım. nerdeyim ben kim var evde seslenicem ama kime seslenicem herkes uçtu gittim aklımdan. hayatımda umut diye biri yoktu sanki.alk aklıma ablamın ismi geldi.aysun diye seslendim.kociş geldi. bi baktım saat 11.hiç merak etmedinmi beni bu saate kadar dedim.insan bakmazmı öldümmü kaldımmı dedim. rahatsız etmek istemedim dedi.iyi tutsunmuş yumurta hahaha deliiiiinşallah tutmuştur. tabi yumurtlama dönemimdeyimdir inşallah.
9 yıldır içiyodum canım..tiryakiydim ..ama buna sebeb birazda eşim oldu..içersen hakkımı helal etmem dedi...bi kere çekiyim diye çok yalvardım ama yokkk...dediğinden dönmedi.durum böyle olunca sıkıyosa iç.öyle öyle içmedim, sonradan kendimde istemedim zaten..şuanda da içmiyorum anlayacağın...
cnaım annem bana 10 dk kayınvalidem 3-4 dk lık mesafede otruyor yürüyerek. o yüzden bebeiğimi bırakma konusunda sıkıntı yaşamıcam inşallah :)))))))
aahh ne güzel 1 sene izin heeeeeeee. benim için bi hayalll
ayyy ben böyle bikaç tane alıntı msj yapamıyorum..deminden beri mehtabın mesajınıda ekrana eklemeye çalışıyorum yapamıyorum
nasıl yapıyosunuz ??
çok özledim sizi yaaa.
Nazom yine yoklama yapmışsın bayılıyorum senin bu yoklamalarına.artık hergün yoklama isterim ona göre. Evet yoklamada dediğin gibi çok çalışmaktan hasta oldum galiba. Sümüklü böcek oldum.zaten soyadım da böcek yaa
Dün akşam kocişle çalışma yaptık.gerçi yumurtlama dönemim geçti galiba.nazooo geçtimi sence 1 ocaktı adet başlangıcım. Neyse ben dün amuda kalktım. Ayakları diktim havaya öylece uyuya kalmışım. 2,5 saat uyumuşum.benim kocişte kapatmış bütün lambaları bilgisayarda çatır çatır sörf yapıyormuş. Bi uyandım kısa süreli hafıza kaybına uğradım. Nerdeyim ben kim var evde seslenicem ama kime seslenicem herkes uçtu gittim aklımdan. Hayatımda umut diye biri yoktu sanki.alk aklıma ablamın ismi geldi.aysun diye seslendim.kociş geldi. Bi baktım saat 11.hiç merak etmedinmi beni bu saate kadar dedim.insan bakmazmı öldümmü kaldımmı dedim. Rahatsız etmek istemedim dedi.iyi tutsunmuş yumurta hahaha deliiiiInşallah tutmuştur. Tabi yumurtlama dönemimdeyimdir inşallah.
benımde öyle olsa; ücreetsiz iznimi kullanmazdım..cok iyi senın için, gözün arkada kalmayacak,ben 1 yaşından sonra bakıcıya vericem malesef...
9 yıldır içiyodum canım..tiryakiydim ..ama buna sebeb birazda eşim oldu..içersen hakkımı helal etmem dedi...bi kere çekiyim diye çok yalvardım ama yokkk...dediğinden dönmedi.durum böyle olunca sıkıyosa iç.öyle öyle içmedim, sonradan kendimde istemedim zaten..şuanda da içmiyorum anlayacağın...
caaanımm bu allttakini nasıl yaptın ya ettim ettim yapamadım
kız valla ben yapmadım onu..o kadar becerikli değilim..baksana birden fazla mesajı alıntıyı yapmayı yeni öğrendim
benımkını de bi arkadaş yaptıydı..
afferim kocana...ben diyorum iş kocalarda bitiyo...benim ki bana kıyamadı,zorlayamadı hiç,başta içememiştim zaten,sonradan içincede kızdı falan ama sonra gitti kendi eliyle aldı geldi sigarayı..panik atağım var,ayrıca depresyona bağlı sinir sıkışmaları geçiriyorum sık sık,bu yüzden korktu garibim..eskiden çokkk acılar çekip yaşadığım için hala vucudumda etkileri sürüyo malesef...
manyaksın ya çok güldüm sabah sabah kız kafana kan gideceğine spermenler mi gitti ne oldu
iyi ki de öyle yaptı eşim, düşünüyorum ve bende ona hak veriyorum, yoksa içerdim nazancım....
senın durumun benımkınden cok farklı. bi ara azda olsa anlatmıştın geçmişini..aklımda kaldı.zor günler geçirmişsin, etkılerı vardır muhakkak senın de dediğin gibi...sende sık içmemeye gayret gösterırsın o da bişeydir sonuçta....Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım...
ama çok küçük olmaz mı ya 1 yaş
bende öyle dedim kocişe zaten. Bütün spermler kafaya gitti. Beyin durdu
çok özledim sizi yaaa.
nazom yine yoklama yapmışsın bayılıyorum senin bu yoklamalarına.artık hergün yoklama isterim ona göre. evet yoklamada dediğin gibi çok çalışmaktan hasta oldum galiba. sümüklü böcek oldum.zaten soyadım da böcek yaa
dün akşam kocişle çalışma yaptık.gerçi yumurtlama dönemim geçti galiba.nazooo geçtimi sence 1 ocaktı adet başlangıcım. neyse ben dün amuda kalktım. ayakları diktim havaya öylece uyuya kalmışım. 2,5 saat uyumuşum.benim kocişte kapatmış bütün lambaları bilgisayarda çatır çatır sörf yapıyormuş. bi uyandım kısa süreli hafıza kaybına uğradım. nerdeyim ben kim var evde seslenicem ama kime seslenicem herkes uçtu gittim aklımdan. hayatımda umut diye biri yoktu sanki.alk aklıma ablamın ismi geldi.aysun diye seslendim.kociş geldi. bi baktım saat 11.hiç merak etmedinmi beni bu saate kadar dedim.insan bakmazmı öldümmü kaldımmı dedim. rahatsız etmek istemedim dedi.iyi tutsunmuş yumurta hahaha deliiiiinşallah tutmuştur. tabi yumurtlama dönemimdeyimdir inşallah.
küçük tabiki ama işe başlamam lazım sedacım..başka şansım yok malesef...
hoşgeldin gökkuşağı....bende bazen belimin altında yastıkla uyuyakalıyodum, gece uyandığımda kazık gibi tutulmuş oluyodum :)) çok kötü oluyooo
valla ebrucum bende düşünüyorum çlışmayı ama hani 1 yaşını atlatsın diyorum çok şükür annmde kaynanada yakın onlar bakıcaklr
malesef canım...armutlarda ,muzlarda,şeftalilerde boşa gitmiş...ayın 20 si olmuş..yumurtlamamı kalır bu zamana...patronun evraklarıyla uğraşacağına,azcık kocişinle uğraşsaydın ya...dün akşam için mümkün değil ama,öncesi için tutmuş olabilir...siz hızlısınızdır ne de olsa..kaşla göz arası yapmışsınızdır..
okadar özenıyorum kı ailesi yakın olanlara....
inşallah bu yıl tayın istiycez, bebeğim uğuruyla gelir belki...gideriz burdan memlekete...öyle düşünüp hayal ediyorum, napayım benımde tesellim bu...
sağol canım..hepimize inşaallah..Ben birazda kaderciğim,kaderde yazılanı yaşadığımıza inanıyorum,yani ne yaparsak yapalım yazgıyı değiştiremiyoruz..yazgımız güzel olsun..iyi ki de öyle yaptı eşim, düşünüyorum ve bende ona hak veriyorum, yoksa içerdim nazancım....
senın durumun benımkınden cok farklı. bi ara azda olsa anlatmıştın geçmişini..aklımda kaldı.zor günler geçirmişsin, etkılerı vardır muhakkak senın de dediğin gibi...sende sık içmemeye gayret gösterırsın o da bişeydir sonuçta....Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım...
hayır yani o kadar saat bacaklarında kan kalmamıştır,beynin çok kanlanmıştır,zeka fışkırıyordur senden şimdi..bende öyle dedim kocişe zaten. Bütün spermler kafaya gitti. Beyin durdu
canım akşam haberlerde söylüyordu sigara mide kanseri bile yapıyormuş.ben çok kızıyorum eşime içme diye tabi bende içiyordum ama çok şükür bebişlerimiz düşünelim nazom sende azaltsan mustafaya yazık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?