Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

işallahh tutuktur yarım sat filan kaldın mı aynı taktiği bende yapmıştım

kimyasal gebelik yaşadığımda eşimde bana öyle demişti ve ne oldu bebiş oluşmadan gitti. böyle şeylere hakkı hukuku karıştırmamak lazım bence.

benımde öyle olsa; ücreetsiz iznimi kullanmazdım..cok iyi senın için, gözün arkada kalmayacak,ben 1 yaşından sonra bakıcıya vericem malesef...

manyaksın ya çok güldüm sabah sabah kız kafana kan gideceğine spermenler mi gitti ne oldu

afferim kocana...ben diyorum iş kocalarda bitiyo...benim ki bana kıyamadı,zorlayamadı hiç,başta içememiştim zaten,sonradan içincede kızdı falan ama sonra gitti kendi eliyle aldı geldi sigarayı..panik atağım var,ayrıca depresyona bağlı sinir sıkışmaları geçiriyorum sık sık,bu yüzden korktu garibim..eskiden çokkk acılar çekip yaşadığım için hala vucudumda etkileri sürüyo malesef...

iyi ki de öyle yaptı eşim, düşünüyorum ve bende ona hak veriyorum, yoksa içerdim nazancım....
senın durumun benımkınden cok farklı. bi ara azda olsa anlatmıştın geçmişini..aklımda kaldı.zor günler geçirmişsin, etkılerı vardır muhakkak senın de dediğin gibi...sende sık içmemeye gayret gösterırsın o da bişeydir sonuçta....Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım...

canım akşam haberlerde söylüyordu sigara mide kanseri bile yapıyormuş.ben çok kızıyorum eşime içme diye tabi bende içiyordum ama çok şükür bebişlerimiz düşünelim nazom sende azaltsan mustafaya yazık yaa

ama çok küçük olmaz mı ya 1 yaş

küçük tabiki ama işe başlamam lazım sedacım..başka şansım yok malesef...

hoşgeldin gökkuşağı....bende bazen belimin altında yastıkla uyuyakalıyodum, gece uyandığımda kazık gibi tutulmuş oluyodum :)) çok kötü oluyooo

malesef canım...armutlarda ,muzlarda,şeftalilerde boşa gitmiş...ayın 20 si olmuş..yumurtlamamı kalır bu zamana...patronun evraklarıyla uğraşacağına,azcık kocişinle uğraşsaydın ya...dün akşam için mümkün değil ama,öncesi için tutmuş olabilir...siz hızlısınızdır ne de olsa..kaşla göz arası yapmışsınızdır..

valla ebrucum bende düşünüyorum çlışmayı ama hani 1 yaşını atlatsın diyorum çok şükür annmde kaynanada yakın onlar bakıcaklr

valla ebrucum bende düşünüyorum çlışmayı ama hani 1 yaşını atlatsın diyorum çok şükür annmde kaynanada yakın onlar bakıcaklr

okadar özenıyorum kı ailesi yakın olanlara....
inşallah bu yıl tayın istiycez, bebeğim uğuruyla gelir belki...gideriz burdan memlekete...öyle düşünüp hayal ediyorum, napayım benımde tesellim bu...

yaaaa üf yaaa
çalıştık nazo. 9-13-14 ve 15 inde çalıştık. Tuttuysa ozaman tutmuştur inşallahhhhhh

sağol canım..hepimize inşaallah..Ben birazda kaderciğim,kaderde yazılanı yaşadığımıza inanıyorum,yani ne yaparsak yapalım yazgıyı değiştiremiyoruz..yazgımız güzel olsun..
bende öyle dedim kocişe zaten. Bütün spermler kafaya gitti. Beyin durdu
hayır yani o kadar saat bacaklarında kan kalmamıştır,beynin çok kanlanmıştır,zeka fışkırıyordur senden şimdi..

eskiden 1,5 hatta 2 paket içerdim,hemde en serttinden...şimdi,lıght olanlardan en fazla 10 tane,çoğu zaman 4-5 tanede kalıyo..bu bile benim için büyük bir başarı..tabii dediğin gibi,keşke hiççç içmesem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…