mevsimcim,öncelikle adını bağışla canım,sonrada memleket nire?ahhh ahhh bende anamı çok özledim yaaa...okadar özenıyorum kı ailesi yakın olanlara....
inşallah bu yıl tayın istiycez, bebeğim uğuruyla gelir belki...gideriz burdan memlekete...öyle düşünüp hayal ediyorum, napayım benımde tesellim bu...
yaaaa üf yaaa
çalıştık nazo. 9-13-14 ve 15 inde çalıştık. Tuttuysa ozaman tutmuştur inşallahhhhhh
işallahh canım benim işallahh memur musun sen? mesleğin ne?
mevsimcim,öncelikle adını bağışla canım,sonrada memleket nire?ahhh ahhh bende anamı çok özledim yaaa...
Aferim tam zamanlarında hedefi 12 den vurmuşsunuz..tutmuştur kesin...
evet memurum canım...bakanlığa bağlı bi kurumda çalışıyorum..yenı yasa varya şu meşhur torba yasa:) ücretsiz doğum iznini 2 yıla cıkarıyor, kabul edilirse eğer, ki kabul edilir büyük ihtimal, yakında doğum izni 2 yıla çıkacak...
mevsimcim,öncelikle adını bağışla canım,sonrada memleket nire?ahhh ahhh bende anamı çok özledim yaaa...
..
ama canım özel sektördeyim ben iş yerim ona müsaede etmez kihatta ben iş yeri değişikliği yapıcam doğumdan sonra
evet ebrucum aynen öyle yapıcam hç olmaz izin sorunum olmayacak sende sıkma canını inş.tayinin çıkar.gurbetlik zordur.eminimki..adım ebru ..eskişehirliyim..memuruz işte, böyle gurbet ellerde anadan , babadan uzak..offf hepsi gözümde tütüyo..haa deyince gidemiyosun, izin sorun oluyor...öyle işte
anladım canım..özel sektörde taş çatlasa 3 ay anca izin alırsın...doğumdan sonra işi bırakırsın sende bir müddet, hiç olmazsa 6 ay evde olursun ...sonra annenler yakınmış onlar bakar ne güzelll
adım ebru ..eskişehirliyim..memuruz işte, böyle gurbet ellerde anadan , babadan uzak..offf hepsi gözümde tütüyo..haa deyince gidemiyosun, izin sorun oluyor...öyle işte
heee tamam ya..hatırladım,daha öncede sormuştum..yaşlılık işte mazur görün beni...şuan hangi ildesiniz peki?eskişehirde çok güzeldir,benim amca çocuklarıda orda memur..
offf offf.....kadınları el kapılarında çalıştırmaya göz yumam erkek zihniyetine şaşıyorum...
ben erkek olsaydım(iyikide olmamışım,kesin nuri alço gibi bişey olurdum)...karımı kesinlikle çalıştırmazdım...dizimin dibinden ayırmazdım...ben çok kazak..çok maço olurdum canım...
zor olmazmı canım...hasta oluyolar gidemiyosun, düğün oluyo gidemıyosun, bayram oluyo ancak ozaman , oda belki...dua et, nolur, hayırlısıyla tayinleri çıksın arkadaşımın die...evet ebrucum aynen öyle yapıcam hç olmaz izin sorunum olmayacak sende sıkma canını inş.tayinin çıkar.gurbetlik zordur.eminimki..
heee tamam ya..hatırladım,daha öncede sormuştum..yaşlılık işte mazur görün beni...şuan hangi ildesiniz peki?eskişehirde çok güzeldir,benim amca çocuklarıda orda memur..
zor olmazmı canım...hasta oluyolar gidemiyosun, düğün oluyo gidemıyosun, bayram oluyo ancak ozaman , oda belki...dua et, nolur, hayırlısıyla tayinleri çıksın arkadaşımın die...
istanbuldayım( sözde), o nasıl oluyo diceksin...açıklayım ...istanbulun ilçesi..100 km dışında kalıyo..eskişehir çoooooookkk güzell, valla bak memleketim die demiyorum kızzz :))) bayılıyorum oraya...akrabaların hangi kurumda?
zor olmazmı canım...hasta oluyolar gidemiyosun, düğün oluyo gidemıyosun, bayram oluyo ancak ozaman , oda belki...dua et, nolur, hayırlısıyla tayinleri çıksın arkadaşımın die...
istanbuldayım( sözde), o nasıl oluyo diceksin...açıklayım ...istanbulun ilçesi..100 km dışında kalıyo..eskişehir çoooooookkk güzell, valla bak memleketim die demiyorum kızzz :))) bayılıyorum oraya...akrabaların hangi kurumda?
maliyedeler amcamın oğluda-karısıda..
ederimmm canım ederimmm yaa fenaa kazındım gene yaa üff 100 kilo olcam
bişey olmaz , yemene bak sen.. :)))
zaten saat 12 oluyor..benım yemek saatıde geliyor:) yarım saate kadar cıkarım...
yemekten önce bisküvi filan saldırıyorum dayanamıyorum normal mi ama yoksa pskolojik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?