Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

okadar özenıyorum kı ailesi yakın olanlara....
inşallah bu yıl tayın istiycez, bebeğim uğuruyla gelir belki...gideriz burdan memlekete...öyle düşünüp hayal ediyorum, napayım benımde tesellim bu...
mevsimcim,öncelikle adını bağışla canım,sonrada memleket nire?ahhh ahhh bende anamı çok özledim yaaa...
yaaaa üf yaaa
çalıştık nazo. 9-13-14 ve 15 inde çalıştık. Tuttuysa ozaman tutmuştur inşallahhhhhh

aferim tam zamanlarında hedefi 12 den vurmuşsunuz..tutmuştur kesin...

işallahh canım benim işallahh memur musun sen? mesleğin ne?

evet memurum canım...bakanlığa bağlı bi kurumda çalışıyorum..yenı yasa varya şu meşhur torba yasa:) ücretsiz doğum iznini 2 yıla cıkarıyor, kabul edilirse eğer, ki kabul edilir büyük ihtimal, yakında doğum izni 2 yıla çıkacak...

eskiden 1,5 hatta 2 paket içerdim,hemde en serttinden...şimdi,lıght olanlardan en fazla 10 tane,çoğu zaman 4-5 tanede kalıyo..bu bile benim için büyük bir başarı..tabii dediğin gibi,keşke hiççç içmesem..[/QUOTE]

keşke yaa hem sana hem yavrucuğuna zararlı.bu bunaltım tiskinmem ne zaman geçecek yaa deli gibi acıkıyorum ama tiskindim yemeklerden yiyemiyorum tiskiniyorum kokuyo diorum herşey.sigarada öyle 6 haftalığa kadar içiyordum günlük paket giderdi ama öğrendk eşim yasakladı küs kaldık sonra ben bıraktım şükür ki

ama canım özel sektördeyim ben iş yerim ona müsaede etmez kihatta ben iş yeri değişikliği yapıcam doğumdan sonra

mevsimcim,öncelikle adını bağışla canım,sonrada memleket nire?ahhh ahhh bende anamı çok özledim yaaa...

..

adım ebru ..eskişehirliyim..memuruz işte, böyle gurbet ellerde anadan , babadan uzak..offf hepsi gözümde tütüyo..haa deyince gidemiyosun, izin sorun oluyor...öyle işte

ama canım özel sektördeyim ben iş yerim ona müsaede etmez kihatta ben iş yeri değişikliği yapıcam doğumdan sonra

anladım canım..özel sektörde taş çatlasa 3 ay anca izin alırsın...doğumdan sonra işi bırakırsın sende bir müddet, hiç olmazsa 6 ay evde olursun ...sonra annenler yakınmış onlar bakar ne güzelll

offf offf.....kadınları el kapılarında çalıştırmaya göz yumam erkek zihniyetine şaşıyorum...
ben erkek olsaydım(iyikide olmamışım,kesin nuri alço gibi bişey olurdum)...karımı kesinlikle çalıştırmazdım...dizimin dibinden ayırmazdım...ben çok kazak..çok maço olurdum canım...

evet ebrucum aynen öyle yapıcam hç olmaz izin sorunum olmayacak sende sıkma canını inş.tayinin çıkar.gurbetlik zordur.eminimki..

öyle ama zamanda gerçektn hani erkek eline bakmıyo kadınlar eşim çalışmamı istemiyordu ama ondan para almak yada ihtiyacımı karşılaması ne bileyim tuhaf geliyordu ohh istediğim gibi harcıyorum paramı.ama tabi zorla çalıştıran varmı bilmem ama eşim bana bırakıyo bu konuda sağolsun..

ya kızlar ben nazanı(vesade)merak etmeye başladım..hatun dün dr.gidecekti..cinsiyet öğrenecekti,müjde vericekti bize...ama gelen giden yok..noldu acep:?

evet ebrucum aynen öyle yapıcam hç olmaz izin sorunum olmayacak sende sıkma canını inş.tayinin çıkar.gurbetlik zordur.eminimki..
zor olmazmı canım...hasta oluyolar gidemiyosun, düğün oluyo gidemıyosun, bayram oluyo ancak ozaman , oda belki...dua et, nolur, hayırlısıyla tayinleri çıksın arkadaşımın die...

heee tamam ya..hatırladım,daha öncede sormuştum..yaşlılık işte mazur görün beni...şuan hangi ildesiniz peki?eskişehirde çok güzeldir,benim amca çocuklarıda orda memur..

istanbuldayım( sözde), o nasıl oluyo diceksin...açıklayım ...istanbulun ilçesi..100 km dışında kalıyo..eskişehir çoooooookkk güzell, valla bak memleketim die demiyorum kızzz :))) bayılıyorum oraya...akrabaların hangi kurumda?

heee tamam ya..hatırladım,daha öncede sormuştum..yaşlılık işte mazur görün beni...şuan hangi ildesiniz peki?eskişehirde çok güzeldir,benim amca çocuklarıda orda memur..

ayy yanlış yeri silmişim benım adım çıktı yukardakı msjda :)))

maliyedeler amcamın oğluda-karısıda..

ederimmm canım ederimmm yaa fenaa kazındım gene yaa üff 100 kilo olcam

yemekten önce bisküvi filan saldırıyorum dayanamıyorum normal mi ama yoksa pskolojik mi?

yok hayatım normal, sen herşeyi içinden geldiği gibi yap...bende bisküvi falan yiyorum, öğlene kadar atıştırmadan duramıyorum çünkü..sabah 7:30 da kahvaltı yapıp çıkıyoruz evden. saat 9 oldumu ben acıkıyorum, çizi , eti burçak falan hep çekmecemde oluyor, içimi bastırsın diye atıştırıyorum, öğlen yemeğe çıkıyoruz işte..sonra 5 kadar ben bişey yemeden duramadığım için saat 3 gibi yine atıştırıyorum :)))) öle iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…