Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

tamam ebrucuğum..kağıt getirmene gerek yok..geçmiş olsun,rezene değilde kuşburnu,ya da ıhlamur içebilirsin..boll limonlu ve ballı..

aynen ya alla acık ne var izinlisin git dese off eve giderrr serilirrr yatarım akşama kadarr
izinlisin git eve diyecekler heeeee
devletide aynı özelide aynı, burda bi izin aldık mı bir sürü sorun cıkıyor ya..kendilerine gelince...neyse kötü kötü söyletiyolar insanı.....

tamam ebrucuğum..kağıt getirmene gerek yok..geçmiş olsun,rezene değilde kuşburnu,ya da ıhlamur içebilirsin..boll limonlu ve ballı..
bu çaylar düşük yaparmı diye korkuyorumda, o yüzden içemiyorum nazom...bişey olmaz dimi??
balı da hiç sevmem, sütü bile burnumu tıkayarak içiyorum...napayım mecburuz...
şey... bide oğluşumun adını ^^ egemen ^^ düşünüyoruz..güzel mi sizce?? bişey söyleyin yaff....

Ebrucum bişey desem hayatta inanmazsın.. Oğlum olursa bizde adını egemen koycaz

kuşburnu ve ıhlamur bişey yapmaz canım..hatta idrar yolu enfeksiyonuna bile iyi gelir..ama sakın adaçayı içme o düşüğe sebeb olur..
egemen çokk güzel...

ilk öğrendik canım eşim dedi ki erkek olursa adını egemen koyalım diye valla çok sevndm ama ben kız istiyorum

benımde eşim koydu adını:) egemen olsun diye..benımde hoşuma gittii....öyle kaldı..şimdi oğluşumla konuşurken bile egemen diye konuşuyoruz..ağzım iyice alıştı...annemler aradığında bile egemen nasıl? diyolar
cinsiyetini bilmeden önce erkek olursa egemen, kız olursa betül diye düşünmüştük.....
Allah sana hayırlı , sağlıklı, ömürlü evlat nasip etsin bitanem....

aminnn canım hepimize işallah bizde öyle durduk yere egemen olsun mu dedi.öylede kaldı benimde çok hoşuma gitti.allah sğlıklı uzun ömürlü eder inş.sen kaçıncı haftalıkken öğrendn cnm ?

kuşburnu ve ıhlamur bişey yapmaz canım..hatta idrar yolu enfeksiyonuna bile iyi gelir..ama sakın adaçayı içme o düşüğe sebeb olur..
egemen çokk güzel...

anladım...çok saol ablacım...bunları acilen uygulamam lazım....
egemen adını beğendiğinede sevindim...
ya bide, şimdi benim 20. haftam dolunca ben 5 aylık hamile olmuyorum dimi?? 21.hafta dolunca mı 5 aylık oluyorum?? bu hesaplar birazcık kafamı karıştırıyo...:44::44:

ayyy kızz nazoo ne güzeel patronun varr öyleeeeeeeeeeeee

bana da yollasanaaaaaaaaaaaa

benim senelik izin hayalll

gülsümcüm naaptı ki,adet oldumu ki?kaynanasını bırakıp gelemedi bir türlü..

günaydın millet sorma nazom giremiyom yaaaa
kırmızılar hala gelmedi canım ama akşam lekelenme oldu yani akşama kesin gelirler
moralim bozuk beee nazom bebiş düşünemiyorum eşimlede iyi değiliz evvvvvv malummmmmm offff Allahım yardımcımız olsun

sıkma canını eşinle niye kaynanamı yoksa yine?

NAZO

Dikkat et 32. haftada başlıyor rapor öndan önce rapor alırsan fdevletten para alamazsın normal iznine çık 32. haftanın dolduğu zaman git raporunu al ve işyerine ver ama sakın izne çıktığında çıkış işlemlerini imzalama hatta raporun bitene kadar

Valla seninkilerede uyuz oluyorum bulmuşlar senin gibi kızı oh isteiklerini yapıyorlar

aminnn canım hepimize işallah bizde öyle durduk yere egemen olsun mu dedi.öylede kaldı benimde çok hoşuma gitti.allah sğlıklı uzun ömürlü eder inş.sen kaçıncı haftalıkken öğrendn cnm ?

sorma ya benımkısı tam bi komedi,içler acısı aslında....bak anlatayım...
biz çocuk istediğimizden beri hiç bir döllenme gününü kaçırmadan yapıyoduk...böyle böyle 6 ay falan geçti ..ama bu arada adetım düzenli değil, kımı zaman 10 gün , kimi zaman 15 gün gecikiyordu, tabi bende her seferinde umutlanıyodum, test yapıyodum negatif....
hamile kaldığım ay adet günüme doğru boğaz enfeksiyonu geçirdim...antibiyotik kullandım toplam 4 ilacım vardı.o ay da memleketten misafirler falan vardı biz sık yapamadık o işi...toplasan 3_ hadi 4 yapmışızdır...o ay adetim yine gecikti, 10 gün geçti test yapmadım,biliyorum ki hüsrana uğrayacağım...15 oldu...ilaçlardandır dedim, hiç umutlanmadım....
bi gün arkadaşa gittim, ablasıyla tanışmaya...o ara arkadaşım dedı ki: adetın geldimi dedi..inşallah hamilesindir falan diye öyle bi sohbet geçti aramızda...yok ya falan dedım...19 gün geçmişti o ara.ablası yüzüme bi bakarmısın ebru dedı.baktım öyle şaşkın şaşkın....ebrucum sen hamilesin dedi bana..aman abla nerden çıkardın dedım...ben anlarım dedı:)))) arkadaşımda ablasına kızıyo...abla niye umutlandırıyosun kızı diye...ne umutlandırması, bak gözlerinin içi sarı, sulu, kirpikleri üst üste binmiş, gözlerinin altı mor gibi dedi..göğüslerin acıyo mu dedi...hemde çoook dedım..tamam git hemen test yap..kesin hamilesin dedi...:)) ben bi heyecanlandım ama sorma....
o akşam çay içmeye arkadaşla eşide bizede gelcekti...neyse ben az oturdum eve gittim..çayı falan koydum...içime kurt düştü ya bi kere..bize gelecek olan arkadaşı aradım..gelirken bana aczaneden gebelik testi al diye...tamam dedı...bunlar geldiler ...erkekler içeri geçti...ben hemen testi yapmaya banyoya girdim...anamm o da ne test bozuk çıktı...çizgi falan hiç bişey yok....arkadaş diyoo noldu diye....yarım saat bekledik hiç tık yok....sinirlendim attım çöpe, eşim geldi bi ara..kıyamam oda sonucu merak edıyo ya, noldu aşkım dedı.. yok bişey aşkım , çıkmadı dedım..hafta sonu olunca gece geç saate kadar oturduk..saat 3 e doğru gibi gitti arkadaşlar...onlar gider gitmez çöpü karıştırdım, testi çıkardım...bi baktım ki .....çift çizgi..
eşimi çağırdım, gözlerim doldu, bak dedım çift çizgi, hamilemisin dedı..gözleri doldu hemen bitanemin...yok dedım , bu test bozuk inanmayalım dedım :)) giyin hemen dedı..saat oldu 3:30 falan. biz çarşıya nöbetçi eczaneye gittik..2 tane birden test almış eşim..biri bozuk olursa diğerini yap die:))
neyse girdim hemen banyo ya...ilk testi yaptım, anında kırmızı çizgiler çıktı, diğerinide yaptım ondada aynısı:)) gecenın 4 buçuğunda biz deli gibi seviniyoruz...hemen o bana test getiren arkadaşımı aradım..haberı verdım..birilerine sölemesem çatlardım heralde...ertesi gün hastaneye kontrole gittik...doktor dediki 6 haftalık hamilesin....
işte böylee oldu canım benım.
( sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim)

sakin ol...kendine yaparsın..sinirlerini yıpratma..akışına bırak bazı şeyleri..öyle kocana..kaynanana yaranmak için insanüstü çaba sarfetme,olduğu kadar..bu dünyada hiç kimseye yaranamazsın unutma..çok sevdiğm bir laf vardır..AĞLARSA ANAM AĞLAR,GERİSİ YALAN AĞLAR.o yüzden boşver salla gitsin..şu kısacık ömürlerimizi dertle,kederle doldurmanın alemi yok..takma sen kimseyi..

yok canım..raporu 32.hafta alıcam..ondan öncesi senelik iznimi kullanıcam..yalnız merak ettiğim bişey var.32.haftamda çıktıktan sonra izinli olduğum dönemdede işverenin sigortayı yatırması şart mı?

sen rapor alır almaz sigortadan çıkarıyorlar canım seni yani 4 aylık döneminde sigorta primi yatmıyor devlet kabul etmiyor.

sıkma canını eşinle niye kaynanamı yoksa yine?
evet cnımmm başka ne olurki
Valla seninkilerede uyuz oluyorum bulmuşlar senin gibi kızı oh isteiklerini yapıyorlar
sorma mehtabım yaaaaa bi kaynanam hariç kendi kardeşler felan herkez diyo senin gibisnin bulamaz diye ama yaraamıyom

evt nazom garibim anacııımmm hergün telefonda canını sıkma eşinle iyi ol sen elinden geleni yap gerisini boşver diyo ama ben en ufak şeyi dahi takıp sorun eden bi yapıya sahibim
siz söleyinn yerimde olsanız ne edersiniz gidin diyen yok herhangi bişey söleyen yok geleli biz yarın gidiyoruz diyolar yarın oluyo yine aynı bixz yarın gidiyoruz diyolar yarın lar hiç gelmiyo bide keşke dün gitseydik diyolar neyse yarın gideriz ama o yarın hiç gelmiyo kursa gidemedim bikez cuma gittim geldim suratlat bikarış yemeğide hzırlamıştım yememişler kim hazırlayıp serecek gülsüm yokken eşimlede birbirimize tavır yaptık 5yıldır ilk kez ayrı yattık geçen akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…