kaynanan yüzünden eşinle küsme..boşver, ben eskiden sinir olurdum yerli yersiz konuşmalarına,gider eşime patlardım, şimdi hiiiçç takmıyorum...çünkü ben kendi dediğimi yapıyorum , o istediği kadar konuşsun:))))
nazocum valla sabah bi ara girdim kımsecikler yoktu.. o ara internette sorun oldu, şimdide ara ara gidiyoo...yoksam ben burdaydım..yinede geç kağıdı getirem mi ??
izinlisin git eve diyecekler heeeeeaynen ya alla acık ne var izinlisin git dese off eve giderrr serilirrr yatarım akşama kadarr
bu çaylar düşük yaparmı diye korkuyorumda, o yüzden içemiyorum nazom...bişey olmaz dimi??tamam ebrucuğum..kağıt getirmene gerek yok..geçmiş olsun,rezene değilde kuşburnu,ya da ıhlamur içebilirsin..boll limonlu ve ballı..
izinlisin git eve diyecekler heeeee
Devletide aynı özelide aynı, burda bi izin aldık mı bir sürü sorun cıkıyor ya..kendilerine gelince...neyse kötü kötü söyletiyolar insanı.....
Bu çaylar düşük yaparmı diye korkuyorumda, o yüzden içemiyorum nazom...bişey olmaz dimi??
Balı da hiç sevmem, sütü bile burnumu tıkayarak içiyorum...napayım mecburuz...
şey... Bide oğluşumun adını ^^ egemen ^^ düşünüyoruz..güzel mi sizce?? Bişey söyleyin yaff....
Ebrucum bişey desem hayatta inanmazsın.. Oğlum olursa bizde adını egemen koycaz
evet inanmadım...kopyacı seni
şaka yapıyorumNe güzel demek ki kalplerimiz birmiş...inşallah 2 egemen birden gelir topiğe :))
izinlisin git eve diyecekler heeeee
devletide aynı özelide aynı, burda bi izin aldık mı bir sürü sorun cıkıyor ya..kendilerine gelince...neyse kötü kötü söyletiyolar insanı.....
bu çaylar düşük yaparmı diye korkuyorumda, o yüzden içemiyorum nazom...bişey olmaz dimi??
balı da hiç sevmem, sütü bile burnumu tıkayarak içiyorum...napayım mecburuz...
şey... bide oğluşumun adını ^^ egemen ^^ düşünüyoruz..güzel mi sizce?? bişey söyleyin yaff....
ilk öğrendik canım eşim dedi ki erkek olursa adını egemen koyalım diye valla çok sevndm ama ben kız istiyorum
aminnn canım hepimize işallah bizde öyle durduk yere egemen olsun mu dedi.öylede kaldı benimde çok hoşuma gitti.allah sğlıklı uzun ömürlü eder inş.sen kaçıncı haftalıkken öğrendn cnm ?benımde eşim koydu adını:) egemen olsun diye..benımde hoşuma gittii....öyle kaldı..şimdi oğluşumla konuşurken bile egemen diye konuşuyoruz..ağzım iyice alıştı...annemler aradığında bile egemen nasıl? diyolar
cinsiyetini bilmeden önce erkek olursa egemen, kız olursa betül diye düşünmüştük.....
Allah sana hayırlı , sağlıklı, ömürlü evlat nasip etsin bitanem....
kuşburnu ve ıhlamur bişey yapmaz canım..hatta idrar yolu enfeksiyonuna bile iyi gelir..ama sakın adaçayı içme o düşüğe sebeb olur..
egemen çokk güzel...
gülsümcüm naaptı ki,adet oldumu ki?kaynanasını bırakıp gelemedi bir türlü..
günaydın millet sorma nazom giremiyom yaaaa
kırmızılar hala gelmedi canım ama akşam lekelenme oldu yani akşama kesin gelirler
moralim bozuk beee nazom bebiş düşünemiyorum eşimlede iyi değiliz evvvvvv malummmmmm offff Allahım yardımcımız olsun
kırmızılar hala gelmedi canım ama akşam lekelenme oldu yani akşama kesin gelirler
moralim bozuk beee nazom bebiş düşünemiyorum eşimlede iyi değiliz evvvvvv malummmmmm offff Allahım yardımcımız olsun
aminnn canım hepimize işallah bizde öyle durduk yere egemen olsun mu dedi.öylede kaldı benimde çok hoşuma gitti.allah sğlıklı uzun ömürlü eder inş.sen kaçıncı haftalıkken öğrendn cnm ?
NAZO
Dikkat et 32. haftada başlıyor rapor öndan önce rapor alırsan fdevletten para alamazsın normal iznine çık 32. haftanın dolduğu zaman git raporunu al ve işyerine ver ama sakın izne çıktığında çıkış işlemlerini imzalama hatta raporun bitene kadar
yok canım..raporu 32.hafta alıcam..ondan öncesi senelik iznimi kullanıcam..yalnız merak ettiğim bişey var.32.haftamda çıktıktan sonra izinli olduğum dönemdede işverenin sigortayı yatırması şart mı?
evet cnımmm başka ne olurkisıkma canını eşinle niye kaynanamı yoksa yine?
sorma mehtabım yaaaaa bi kaynanam hariç kendi kardeşler felan herkez diyo senin gibisnin bulamaz diye ama yaraamıyomValla seninkilerede uyuz oluyorum bulmuşlar senin gibi kızı oh isteiklerini yapıyorlar
sakin ol...kendine yaparsın..sinirlerini yıpratma..akışına bırak bazı şeyleri..öyle kocana..kaynanana yaranmak için insanüstü çaba sarfetme,olduğu kadar..bu dünyada hiç kimseye yaranamazsın unutma..çok sevdiğm bir laf vardır..AĞLARSA ANAM AĞLAR,GERİSİ YALAN AĞLAR.o yüzden boşver salla gitsin..şu kısacık ömürlerimizi dertle,kederle doldurmanın alemi yok..takma sen kimseyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?