Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

benimkiden farklı değilmiş canım bene antibiyotik almıştım hamile kaldığım ay dünyada yeri varmış ya gönderiyo kurban olduğum allahım sağlıklı ömürler verir inş.bebişlerimize

sakın ha...pireye kızıp,yorgan yakmayın...ne olursa olsun eşinle ayrı yatma güzelim..bu benim herkese tavsiyem..ilk eşimde de bana çok söylediler,yapmadım,takmadım hiç..birkeresinde bir nine demiştiki..karıyla kocanın küs olarak ayrı yattığı her gece,bir buğday tanesi kadar araları açılır,aralarına soğukluk girer demişti..çok doğru bir lafmış..kaynanana gelince,sık biraz daha dişini,elbet gidecekler di mi?

ayyyyyyyyy çok sinirlendim bak şimdiiiii
bu kaynanalar niye böyle ya, eli ayağı tutmuyo mu , bi sofrayı hazırlayamamış mı???
sende hiç alttan alma...ezdirme kendini..ya kusura bakma valla dayanamıyorum ya...ama ne olursa olsun eşinle ayrı yatma..buna müsade etme..

benimkiden farklı değilmiş canım bene antibiyotik almıştım hamile kaldığım ay dünyada yeri varmış ya gönderiyo kurban olduğum allahım sağlıklı ömürler verir inş.bebişlerimize

amin canımmm...cümlemize inşallah..
ama ben kullandığım ilaçları doktora gösterdım, bişey olmaz dedı..sen gösterdin mi???

çok üzüldüm inan ki ama bende düşünüyorum da ya eşimin ne suçu var sonra onlarla aramız açılıyo nedir bu kaynana derdi ya bak se yapacağını yap çünkü adı üstünde misafir olarak kalıyorlar sende sonradan daha çok laf dedikodu çıkmasın bırak istediğini desin onun yaptğını ona benim kaynanada öyle akşam canımı sıktı hala kendime gelemedim valla ney bu çektiğimiz.

ama gene söylüyorum istifanı verip çıkma 4 aylık dönemin dolsun devletten paranı al ondan sonra istifa et

hıımm..anladım..şimdi ben 32 hafta raporumu verip giderken,çışıyom,istifa ediyom diye bişey imzalamayayım..eee rapor bittikten sonraki aşamaları ne bunun..parayı nasıl alcaz??

hıımm..anladım..şimdi ben 32 hafta raporumu verip giderken,çışıyom,istifa ediyom diye bişey imzalamayayım..eee rapor bittikten sonraki aşamaları ne bunun..parayı nasıl alcaz??

ŞİMDİ raporun biticek ya devlet sana akabince kağıt yollacak 4 aylık maaşını şuraya yatırdım diye genelde postahane oluyormuş, ordan paranı alacan sonra gidip istifanı verecen bu kadar.

çok üzüldüm inan ki ama bende düşünüyorum da ya eşimin ne suçu var sonra onlarla aramız açılıyo nedir bu kaynana derdi ya bak se yapacağını yap çünkü adı üstünde misafir olarak kalıyorlar sende sonradan daha çok laf dedikodu çıkmasın bırak istediğini desin onun yaptğını ona benim kaynanada öyle akşam canımı sıktı hala kendime gelemedim valla ney bu çektiğimiz.

sen yeterki 32. haftada raporunu açtır ve daha sonra istifa et brut ücretx2/3 olarak hesaplanıyormuş tatlım

ben 32.haftada rapor alıcam iş sonra zaten doğumdan sonrada rapor alıcam bu süre zarfında iş yeriyle anlaşmalı olarak doğumdan sonraki rapor bitiminde 1 ay yine ssk mı gösterticem sonra işveren çıkışı yaptırıcm ve işsizlik maaşı alıcam 6 ay

ikametgah adresine aslında bağlı bulunduğun postahane veya sgk kurumuna bile sorabilirsin canım. ister 1 kerede toplu olarak istersende parça parça alabiliyormuşsun

sen yeterki 32. haftada raporunu açtır ve daha sonra istifa et brut ücretx2/3 olarak hesaplanıyormuş tatlım

ben gözüken ikametgah adresinde değilim..valla bu devlet,işyeri harici bana ulaşamaz..toplu olarak alayımda kan yapsın bari..sağolasın mehtabım..bak sende şimdiden pratik yapmış oluyosun..sen nasılsın mide bulantın için mandalini tavsiye ederim..hatta cebinde kabuğu olsun,onu koklamak bile rahatlatır.

bende değilim ve çok yanlış. Sen sgk kurumuna gider param nerde dersin canım. benim midem bulanmıyor ki sadece başım çok dönüyor o kadar tek şikayetim bu.

bizim bebiş mandalina sayesinde geldi heralde çıktığu günden beri her akşam eşim ve ben toplam 3 kilo mandalina yiyoruz neden bilmiyorum ama 2 aydır böyle mandalina hastası olduk

gösterdm canım şükür bişi olmaz.dedi haftaya bakalım kontrele gidicem ama 13 haftlık olcak çıkmaz herhalde cinsiyeti

doktorunun net bişey söyleyeceğini sanmıyorum canım..genelde 16_17 haftalıkken net söylüyolar...
sabret birazcık..bakalım bende merak ediyorum....

mehtabım çatalkaram,çingenem...eylül annelerine de katıl kuzum..ismini de yazdır..aydaşlarınla paylaşacak,soracak şeylerin olacaktır..her zaman beni bulamazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…